آقا داریوش اینجوریام نیست دیگه
اگر سیمبین رو لازم نداشته باشی سونی اریکسون گوشی های توپی داره
دقیقا همون زندانی که گفتم همینه هر برنامه ای ببینی دستت بسته است و نمیتونی اینسالش کنی رو گوشی فقط بایت جلال همتی بزاری قر بدی!
آقا کسی قیمت N93 نداره؟!!!
با گارانتی-بی گارانتی![]()
حامد جون، همشهری عزیزم، قربونت برن ایشالله!!! :blush::blush:
دیدی من چقدر رومانتیکم....
بگذریم، میگم که شما میتونی 6630 Nokia آکبند برای من جور کنی؟؟ منتظرم.
اینم فکر خوبیه یکدوره سونی اریکسون بخر تا قدر نوکیا رو بیشتر بدونی. تجربه تلخی شاید باشه ولی تجربه خوبیه. گاندی میگه یکمدتی زندانی شدن برای هر مردی لازمه!
گاندی میگه یکمدتی زندانی شدن برای هر مردی لازمه!
خب راست میگه . و بهتر از اینه که آدم تممون عمرش رو در زندان سیمبین باشه![]()
خب راست میگه . و بهتر از اینه که آدم تممون عمرش رو در زندان سیمبین باشه![]()
زندان جاییکه دست آدم بسته است. سیمبین وقتی دست آدم رو بیشتر باز میگذاره دیگه زندان نیست.
حالا زیاد به فکرتون فشار نیارید.
![]()
زندان جاییکه دست آدم بسته است. سیمبین وقتی دست آدم رو بیشتر باز میگذاره دیگه زندان نیست.
حالا زیاد به فکرتون فشار نیارید.
![]()
تمام بچه هایی که اینجا الان گوشی جاوا دارن یک زمانی گوشی سیمبین دار هم داشتنو ممکنه گوشی بعدیشون هم سیمبین دار باشه. پس میبینی که ما خودمون رو اسیر سیمبین نکردیم و نیازها مون در هر زمان مشخص میکنه چی بخریم. ولی شما تو همون زندانه داری دست و پا میزنی.
حالا شما هم از عصبانیت به کلیدهای کیبردتون فشار نیارید.
گوشی الان من دبیلو 810 هستش و گوشی بعدی من کا 800 سوئدی هستش
چون از نوکیا و ان 73 هیچ خوشم نمیاد
آره خب / دست آدم رو که باز میذاره (!) / چرا !؟ / چون برای لود يک برنامه،بازی جاوا [ و نه حتی سيمبين ] يه نيمه فوتبال زمان میبره و تو این فاصله میتونيم يه دوش آب گرم هم بگيريم / تو این فاصله حتی برای خوندن چند صفحه روزنامه هم دستمون باز هست