• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت نجومي ايپد جديد در ايران 3ميليون و 500تومان

Revea1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود
دوستی به علاالدین رفته بود به مغازه ای که همیشه خرید می کند
ایشان گفته بود فردا صبح یعنی یکشنبه ۲۸ اسفند سه آیپد جدید 3g برایش می رسد همه ۳۲ گیگ
ایشان البته همیشه سریع جنس را می آورند و همیشه هم می گویند اگر یکیش را می خواهی صد هزار تومان امروز بده بقیه را فردا
اما قیمت
۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
اصلا کار ندارم با چه دلاری حساب شده و و و
اما واقعا یک جنس هرچقدر با ارزش می ارزد چند برابر قیمت واقعیش تنها برای اینکه جزو اولین نفرات باشی خریداری شود
هدف از نوشتن این مطلب این بود :
متاسفانه هر سه آیپد ها را ایشان فروخته اند یکیش را به همین دوست بهتر بگویم صمیمی ولی نادان من و بقیه را به دیگران
ببینید اینجا ایراد از فروشنده نیست ایراد از خریدار است که اگر می گفت ۵ میلیون تومان باز هم پیدا می شد خریدار و می خرید
کاش مردم در این مواقع کمی منطقی فکر می کردند
با سپاس[/INDENT]

به نقل از دوستان در انجمن تخصصی سیستم عامل ایفون

پ.ن.پ: عشق به اپل درست نه دیگه ادم ... !!! برابرقیمت ۵تا ایپد جدید بکشن روش و ادم بخره !!!:4:به قول دوستان یه چیز در ایران موج میزنه !!همچشمی !!!!نکته : ایران بالاترین میزان عمل زیبایی و جراحی در دنیا را دارد مثل برزیل !!!

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
با نهایت احترام به تمامی فن بوی های متعصب و کورکورانه اپل باید بگم که نه تنها آیپد ماله خر است بلکه کلآ اپل ماله خر است

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
با نهایت احترام به تمامی فن بوی های متعصب و کورکورانه اپل باید بگم که نه تنها آیپد ماله خر است بلکه کلآ اپل ماله خر است

استثنا موافقم شدید !
اپلی ها کلا جوگیر هستند عجیب و غریب !
---
حالا یه بدبختی لنگ 500 هزار تومان پول باشه ، اگه 1 ریال کمک کنند ! اینها هم از عواقب 1 شب پول دار شدن هست

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
در تایید حرف داوود جان. واقعاً خاک تو سرشون

حالا جالبه اگه یه بابایی آیپد اصلی رو بیاره 1 و نیم میلیون، باز میرن اون 3 و نیم میلیونی رو میخرن میگن اون یکی اصله

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
خانواده ای هستند در 25 متر خونه زندگی میکنن شب عیدی پول حتی یک جفت جوراب هم ندارن واسه بچه اشون چی بگم گریم میگره وقتی بهشون فکر میکنم

عجب مملکتی ****

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
استثنا موافقم شدید !
اپلی ها کلا جوگیر هستند عجیب و غریب !
---
حالا یه بدبختی لنگ 500 هزار تومان پول باشه ، اگه 1 ریال کمک کنند ! اینها هم از عواقب 1 شب پول دار شدن هست

مسئله اینجاس که اینایی که میرنو مثلآ گوشی اپل میگیرن و پیش خودشون فکر میکنند که الان آخرت گوشی دستشونه متاسفانه از تکنولوزی روز بیخبرن چونکه مثلآ آحرین مدل گوشی آیفون 4s حتی نمیتونه با گوشی که یک سال پیش سامسونگ معرفی کرده هم از لحاظ تکنولوژی و حتی کیفیت قطعات برابری کنه اینا فقط میخوان یه چیزی دستشون بگیرن که بگن گرونه والا اصلآ کاری به برتر بودن گوشی از لحاظ امکانات ندارن درست مثل اون بابایی که میره فروشگاه ال سی دی و اینا و میگه گرونترین ال سی دیت کدومه من همونو بخرم و آخر سرم یه ال ای دی سونی میخره میبره خونش و فکر میکنه الان آخرت تلویزیونا تو خونشه و خبری از تکنولوژی پلاسمای پاناسونیک نداره که میتونست با قیمتی پایین تر نمایشگری صدها بار بهتر از اون گرون ترین نمایشگرو بخره
توهین نشه اما بنده اکثر کسایی که دیدم گوشی آیفون دستشونه و منتظرن تا اپل یه چیزی بده بیرون و اینا چشم و گوش بسته سریع برن بخرنش آدمایی هستن که فقط دنبال چشم رو هم چشمی و چس کلاس گذشتنای الکی هستند

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مسوله اینجاس که اینایی که میرنو مثلآ گوشی اپل میگیرن و پیش خودشون فکر میکنند که الان آخرت گوشی دستشونه متاسفانه از تکنولوزی روز بیخبرن چونکه مثلآ آحرین مدل گوشی آیفون 4s حتی نمیتونه با گوشی که یک سال پیش سامسونگ معرفی کرده هم از لحاظ تکنولوژی و حتی کیفیت قطعات برابری کنه اینا فقط میخوان یه چیزی دستشون بگیرن که بگن گرونه والا اصلآ کاری به برتر بودن گوشی از لحاظ امکانات ندارن درست مثل اون بابایی که میره فروشگاه ال سی دی و اینا و میگه گرونرین ال سی دیت کدومه من همونو بخرم و آخر سرم یه ال ای دی سونی میخره میبره خونش و فکر میکنه الان آخرت تلویزیونا تو خونشه و خبری از تکنولوژی پلاسمای پاناسونیک نداره که میتونست با قیمتی پایین تر نمایشگری صدها بار بهتر از اون گرون ترین نمایشگرو بخره

کلا فن ها فرقی با ساندیس خور ها ندارن ! فقط بزرگ نمایی می کنند و برای خودشون هم دلیل می یارند !
مثلا قبل 4s کلی فیلم هندی که آره اینجوره و اینجور ! نهایت فرقش چقدر ؟ 10 درصد ! یه برنامه سیری !
که به درد 90 درصد ( به بالا ) نمی خوره !
یا آیپد جدید ، غیر از صحفه نمایش و یه سی پی یو ! هیچ نوآوری جدیدی نداره ! ولی باز حمله شروع می شه برای خرید !
لازمه اکثر استفاده از تبلت هم اینترنت هست ، چیزی که در ایران معنی نداره !
اکثر استفاده کنندگان آیفون هم تنها برای پز دادن ( فخر فروشی ) می خرند و کار خاصی رو باهاش انجام نمی دن !
بعد بهشون می گی ! می گند ، مثلا 80 درصد پزشک های آمریکایی دارن ! درک نمی کنند که اپلیکیشن مخصوص به کارشون رو داره !
البته استثنا کاربران کاربلد آیفون جداست !

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
تو ایران 90 درصد مردم شخصیت نداشتشون رو با گوشی و ماشین و خونه و لباس میخوان جبران کنن....
همینه دیگه کاسبها خدایی میکنن...

TCWA

Registered User
لایک‌ها
24
ما پول نداریم هارد بخریم اینا ایپد میخرند
127fs1601347.gif

imp

Registered User
لایک‌ها
0
ملت جو زده یعنی همین دیگه :cowboy:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خانواده ای هستند در 25 متر خونه زندگی میکنن شب عیدی پول حتی یک جفت جوراب هم ندارن واسه بچه اشون چی بگم گریم میگره وقتی بهشون فکر میکنم

عجب مملکتی ****

و باز هم من برای خودم متاسفم !

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
من یه بار تو این انجمن گفتم 90 درصد اونایی که اپل می گیرن فقط به خاطر اون سیب گاز زده هست وگرنه خدا شاهده الانم طرفش رو سراغ دارم از 4 اومد به 4s اما با جفتشم بلد نیست کار کنه جز تماس و خیلی زور بزنه بتونه اس ام اس تایپ کنه اما در اون طرف دکتری رو میشناسم که بهترین جراح شمال غرب کشور هست و با یه گوشی آندرویدی همه ی اطلاعات مریض هاش رو حمل می کنه و از گوشیش حداقل یه استفاده درست انجام میده
اما هستند کسانی که واقعا سیب خورن و چه هک هایی انجام دادن تا این 90 درصد بقیه بتونن اپل مصرف کنند با وجود شرایط تحریم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مسئله اینجاس که اینایی که میرنو مثلآ گوشی اپل میگیرن و پیش خودشون فکر میکنند که الان آخرت گوشی دستشونه متاسفانه از تکنولوزی روز بیخبرن چونکه مثلآ آحرین مدل گوشی آیفون 4s حتی نمیتونه با گوشی که یک سال پیش سامسونگ معرفی کرده هم از لحاظ تکنولوژی و حتی کیفیت قطعات برابری کنه
داداش من خودم اپل ندارم و سامسونگ دارم ولی دیگه شما هم داری خیلی ...
اپل نمیتونه رقابت کنه !؟
همین گالکسی s خودمون که دیگه کل دنیا میدونن کپی از آیفون 3gs بود ! کله سیاست شرکت های کره ای کپیه اینو دیگه باید قبول کنی !
(در ضمن ملت ما عقلشون به چشمشونه ! یعنی طرف اگه یه آیفون 2 دست یکی ببینه و یه گالکسی s2 دسته یکی دیگه میگه اون آیفون 2 بهتره ! چون اپله ! ( در نتیجه برای این ملت ابله باید مثل خودشون رفتار کرد ! )

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
داداش من خودم اپل ندارم و سامسونگ دارم ولی دیگه شما هم داری خیلی ...
اپل نمیتونه رقابت کنه !؟
همین گالکسی s خودمون که دیگه کل دنیا میدونن کپی از آیفون 3gs بود ! کله سیاست شرکت های کره ای کپیه اینو دیگه باید قبول کنی !
(در ضمن ملت ما عقلشون به چشمشونه ! یعنی طرف اگه یه آیفون 2 دست یکی ببینه و یه گالکسی s2 دسته یکی دیگه میگه اون آیفون 2 بهتره ! چون اپله ! ( در نتیجه برای این ملت ابله باید مثل خودشون رفتار کرد ! )

سامسونگ از اپل کپی میکنه؟!

شوخی میکنی ؟

عزیز اپل کل سخت افزارشو از قبیل سی پی یو . چیپ گرافیکی تا نمایشگر از خود سامسونگ میخره اونوقت شما میگی سامسونگ از اپل کپی میکنه؟

اپل مشتری بزرگ پردازنده های سامسونگ است | iXsellize - انجمن تخصصی سیستم عامل آیفون

همین 4 روز پیش خبر خرید 11 بیلیون دلاری چیپهای گرافیکی و نمایشگر اپل از سامسونگ منتشر شد که نسبت به سال قبل این حجم خرید اپل از سامسونگ 4 بیلیون دلار افزایش داشته!

Apple To Buy $11bn Worth Of Samsung Parts | ITProPortal.com

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سامسونگ از اپل کپی میکنه؟!

شوخی میکنی ؟

عزیز اپل کل سخت افزارشو از قبیل سی پی یو . چیپ گرافیکی تا نمایشگر از خود سامسونگ میخره اونوقت شما میگی سامسونگ از اپل کپی میکنه؟

اپل مشتری بزرگ پردازنده های سامسونگ است | iXsellize - انجمن تخصصی سیستم عامل آیفون

همین 4 روز پیش خبر خرید 11 بیلیون دلاری چیپهای گرافیکی و نمایشگر اپل از سامسونگ منتشر شد

Apple To Buy $11bn Worth Of Samsung Parts | ITProPortal.com

منظور سخت افزار نبوده که
منظورش کپی طراحی و و تکنولوزی ها بوده. مثلاً اینجا حتی دکمه لایک چیزی مثل تکنولوزیه، اینطوری میشه گفت که دکمه لایک از فیس بوق کپی گرفته شده.
طراحی گالاکسی اس 2 مثل آیفون می موند

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
منظور سخت افزار نبوده که
منظورش کپی طراحی و و تکنولوزی ها بوده. مثلاً اینجا حتی دکمه لایک چیزی مثل تکنولوزیه، اینطوری میشه گفت که دکمه لایک از فیس بوق کپی گرفته شده.
طراحی گالاکسی اس 2 مثل آیفون می موند

با کمال احترام بنده کمپپانی اپل در بهترین حالت یه شرکت سمبل کننده میدونم که میره قطعات از سامسونگ میخره و سر هم میکنه و گوشی میده بیرون و مطلقا در حد و اندازه های این نمیبینمش که بخوام با کمپانی مادر سامسونگ مقایسش کنم عرض کردم که حتی گوشی یک سال پیشی که سامی معرفی کرده هم قابل مقایسه با جدیدترین گوشی آیفون نیست و از همه لحاظ ازش سرتره از کیفیت نمایشگر گرفته تا پردازشگر حالا بگذریم از گوشی های جدیدترش که قشنگ ایفونو له میکنند

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
گلکسی کجا آیپد 3 کجا؟؟ چطوری میاین مقایسه میکنین وو آیپد ور زیر سوال میبرید؟؟
الان من میرم یکجا میگم گوشی جدید ساسونگ رو 3 میلیون میفروشن و مردم خریدن.همه میان از سامسونگ بد میگن.
چرا اینجا همه میخوان با هم هم رنگ بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به هرحال هرکی یه جور زندگی میکنه، دوست داره محصول جدید اپل رو داشته باشه و جزو اولین نفرات هم باشه که داره، بابت این دوست داشتن هزینه میکنه و واقعا هم برای خیلی ها 2 تومن پایین بالا فرقی نمیکنه. گرچه برای بعضی ها هم این پولها خیلی پول هست و از جای دیگه زندگی میزنن و این هزینه ها رو میکنن. نمیدونم میشه به این افراد ایراد گرفت یا نه (اگر مسئولیت خانواده و زن و بچه دارن و از زندگی اونها میزنن که قطعا میشه ایراد گرفت!) از یه طرف آدم با خودش میگه اینکار اشتباه هست و کسی که اینقدر درآمد داره نباید از این خرجها کنه از یه طرف هم یاد داستان اون مردی می افتم که بقیه فکر میکردن که روش زندگیش درست نیست ولی خودش فکر میکرد روش زندگیش درست هست و بقیه در اشتباه هستن:
زندگی کن

هنوز هم بعد از این همه سال، چهره‌ی ویلان را از یاد نمی‌برم. در واقع، در طول سی سال گذشته، همیشـه روز اول مـاه کـه حقوق بازنشستگی را دریافت می‌کنم، به یاد ویلان می‌افتم ....

ویلان پتی اف، کارمند دبیرخانه‌ی اداره بود. از مال دنیا، جز حقوق اندک کارمندی هیچ عایدی دیگری نداشت. ویلان، اول ماه که حقوق می‌گرفت و جیبش پر می‌شد، شروع می‌کرد به حرف زدن ...

روز اول ماه و هنگامی‌که که از بانک به اداره برمی‌گشت، به‌راحتی می‌شد برآمدگی جیب سمت چپش را تشخیص داد که تمام حقوقش را در آن چپانده بود.

ویلان از روزی که حقوق می‌گرفت تا روز پانزدهم ماه که پولش ته می‌کشید، نیمی از ماه سیگار برگ می‌کشید، نیمـی از مـاه مست بود و سرخوش...

من یازده سال با ویلان هم‌کار بودم. بعدها شنیدم، او سی سال آزگار به همین نحو گذران روزگار کرده است. روز آخر کـه من از اداره منتقل می‌شدم، ویلان روی سکوی جلوی دبیرخانه نشسته بود و سیگار برگ می‌کشید. به سراغش رفتم تا از او خداحافظی کنم.

کنارش نشستم و بعد از کلی حرف مفت زدن، عاقبت پرسیدم که چرا سعی نمی کند زندگی‌اش را سر و سامان بدهد تا از این وضع نجات پیدا کند؟

هیچ وقت یادم نمی‌رود. همین که سوال را پرسیدم، به سمت من برگشت و با چهره‌ای متعجب، آن هم تعجبی طبیعی و اصیل پرسید: کدام وضع؟

بهت زده شدم. همین‌طور که به او زل زده بودم، بدون این‌که حرکتی کنم، ادامه دادم:

همین زندگی نصف اشرافی، نصف گدایی!!!

ویلان با شنیدن این جمله، همان‌طور که زل زده بود به من، ادامه داد:

تا حالا سیگار برگ اصل کشیدی؟

گفتم: نه !

گفت: تا حالا تاکسی دربست گرفتی؟

گفت: تا حالا به یک کنسرت عالی رفتی؟

گفت: تا حالا غذای فرانسوی خوردی؟

گفت: تا حالا یه هفته مسکو موندی خوش بگذرونی؟

گفت: خاک بر سرت، تا حالا زندگی کردی؟

با درماندگی گفتم: آره، .... نه، ..... نمی دونم !!!

ویلان همین‌طور نگاهم می‌کرد. نگاهی تحقیرآمیز و سنگین

حالا که خوب نگاهش می‌کردم، مردی جذاب بود و سالم.. به خودم که آمدم، ویلان جلویم ایستاده بود و تاکسی رسیده بود. ویلان سیگار برگی تعارفم کرد و بعد جمله‌ای را گفت. جمله‌ای را گفت که مسیر زندگی‌ام را به کلی عوض کرد.

ویلان پرسید: می‌دونی تا کی زنده‌ای؟

جواب دادم: نه

ویلان گفت: پس سعی کن دست کم نصف ماه رو زندگی کنی.

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
مسئله اینجاس که اینایی که میرنو مثلآ گوشی اپل میگیرن و پیش خودشون فکر میکنند که الان آخرت گوشی دستشونه متاسفانه از تکنولوزی روز بیخبرن چونکه مثلآ آحرین مدل گوشی آیفون 4s حتی نمیتونه با گوشی که یک سال پیش سامسونگ معرفی کرده هم از لحاظ تکنولوژی و حتی کیفیت قطعات برابری کنه اینا فقط میخوان یه چیزی دستشون بگیرن که بگن گرونه والا اصلآ کاری به برتر بودن گوشی از لحاظ امکانات ندارن درست مثل اون بابایی که میره فروشگاه ال سی دی و اینا و میگه گرونترین ال سی دیت کدومه من همونو بخرم و آخر سرم یه ال ای دی سونی میخره میبره خونش و فکر میکنه الان آخرت تلویزیونا تو خونشه و خبری از تکنولوژی پلاسمای پاناسونیک نداره که میتونست با قیمتی پایین تر نمایشگری صدها بار بهتر از اون گرون ترین نمایشگرو بخره
توهین نشه اما بنده اکثر کسایی که دیدم گوشی آیفون دستشونه و منتظرن تا اپل یه چیزی بده بیرون و اینا چشم و گوش بسته سریع برن بخرنش آدمایی هستن که فقط دنبال چشم رو هم چشمی و چس کلاس گذشتنای الکی هستند
افرین تو خوبی
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده

بالا