• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت نجومي ايپد جديد در ايران 3ميليون و 500تومان

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
عرض شود که بنده تبلت رو برای کتاب خوندن و چک میل و اینها میخواستم و بعد دیدم بهتره با توجه به اینکه آندرویدی ها قیمت مناسب تری دارند، این تب رو تهیه کنم من تا به حال اصلاً اپل رو دستم نگرفتم چه موبایل و یا چه تبلتش رو و نمیدونم چه مزایایی داره ولی همین احتیاجاتم رو رفع میکنه و کارم رو راه میندازه پس حالا چه مهم است که مثلاً فلان تبلت فلان چیز رو بیشتر داره وقتی من استفاده ام نمیشه.........

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
تعصبتون اینجا خودشو نشون میده منم آدمیم که وسیله ای رو فقط بنا به احتیاج میگیرم و از تمامی امکاناتش استفاده میکنم
شما که نمیتونی جواب قانع کننده به من بدید

عزیز من شما داری حرف بدون پایه علمی و منطقی میزنی.سامسونگ کپی کاره؟:lol: کدوم شرکته که تمام چیپ هاشو از سامسونگ میخره؟همینطور صفحات نمایشش رو؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
عرض شود که بنده تبلت رو برای کتاب خوندن و چک میل و اینها میخواستم و بعد دیدم بهتره با توجه به اینکه آندرویدی ها قیمت مناسب تری دارند، این تب رو تهیه کنم من تا به حال اصلاً اپل رو دستم نگرفتم چه موبایل و یا چه تبلتش رو و نمیدونم چه مزایایی داره ولی همین احتیاجاتم رو رفع میکنه و کارم رو راه میندازه پس حالا چه مهم است که مثلاً فلان تبلت فلان چیز رو بیشتر داره وقتی من استفاده ام نمیشه.........

حسین جان ! دقیقا ! نکته ایی برای خالی کردن جیب من و شما !
یک امکان جدید و فرختن محصول جدید بدون هیچ ایده ایی جدید !
خود من یه گوشی دارم ، نهایت برای دیدن کلیپ و یه عکس ساده خانوادگی ! همین و بس! گوشیم رو هم تا خراب نشه عوض نمی کنم !
خیلی بخوام کلیپ با کیفیت تر ببینم ، رو تلویزیون می بینم ! خیلی عکس بهتری بخوام بگیرم یه دوربین خوب می گیرم !

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آقا سر چی دعوا میکنید یک خورده چشماتون رو باز کنید من خودم ترنسفورمر اندروید دارم ولی کسی بیاد بگه وای اپل بهتره میگم باشه بهتره، اینها همش بازی های سرمایه داری که دو تا چیز رو رقابتی عرضه میکنه و از این طریق جیب من و شمارو خالی میکنه بله میشه این محصولات رو نقد کرد ولی تعصب نشان دادن نداره و فن شدن نداره ما مادامی که به یک چیزی احتیاج داشته باشیم باید تهیه اش بکنیم و اینجوری اسیر زرق و برق کالا های سرمایه داری نشیم اونها هدفشون اینه که رقابت ایجاد کنند و جیب مارو خالی کنند که ظاهراً خوب هم دارن موفق میشند..........

حسین جان حق با شماست.اما به نظرت خرید دستگاهی که حتی ساده ترین مزایا رو هم نداره و در عوض بالاترین قیمت رو داره اشتباه و مخصوص افراد خاصی نیست؟افرادی که فقط قصد پز دادن و کلاس گذاشتنای الکی دارن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا سر چی دعوا میکنید یک خورده چشماتون رو باز کنید من خودم ترنسفورمر اندروید دارم ولی کسی بیاد بگه وای اپل بهتره میگم باشه بهتره، اینها همش بازی های سرمایه داری که دو تا چیز رو رقابتی عرضه میکنه و از این طریق جیب من و شمارو خالی میکنه بله میشه این محصولات رو نقد کرد ولی تعصب نشان دادن نداره و فن شدن نداره ما مادامی که به یک چیزی احتیاج داشته باشیم باید تهیه اش بکنیم و اینجوری اسیر زرق و برق کالا های سرمایه داری نشیم اونها هدفشون اینه که رقابت ایجاد کنند و جیب مارو خالی کنند که ظاهراً خوب هم دارن موفق میشند..........

احسنت. تایید.

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
ايفون 4s سي پي يو ٨٠٠ مگاهرتزه ولي گالكسي اس ٢ ١.٢ هست بريد مقايسه هاشو نگاه كنيد ميبينيد كه سرعت ايفون بالاتره بنظر من مهمترين چيزي كه اپل داره يكپارچگي محصولات و ساپورتش هست كه هنوزم هنوزه واسه ٣جي اسم اپديت ميده.

Farshad_sh

Registered User
لایک‌ها
7
از قدیم گفتن کسانی که موفقن دشمن بیشتر دارن. کسانی که میگن محصولات اپل تجملاتیه و غیره پیش خودشون فکر نکردن چرا تجملاتیه؟ چرا سونی یا سامسونگ یا هر برند دیگه تجملاتی نشده؟
اونایی که میگن اپل فلان و بیسار آیا تا به حال پشت سیستم عامل مک نشستن؟ آیا جز اینه که اولین سیستم عامل گرافیکی جهان توسط همین اپل ابداع شده؟ آیا میدونین همین ویندوزی که دارین باهاش تو نت میاین و تو فروم پست میدین یه کپی برداری صریح از مکینتاش اپله؟ آیا میدونین اولین سیستم عاملی که از موس استفاده کرد همین اپل مک بود؟ آیا میدونین اولین موزیک پلیر mp3 به شکل امروزی که ما ازش استفاده میکنیم ابداع اپله؟ و ۱۰۰ ها آیا دیگر که باید باعث بشه که بیشتر فکر کنیم تا اینکه دیگران رو به سخره بگیریم. بازم میگم کاش اول امتحان کنیم بعد قضاوت و به صرف اینکه فلان جنس گرونه نگیم پس واسه پز دادنه و فلان. این بحث ها همش تو این کشوره وگرنه اونطرف آیپد ۱۰ هم بیاد قیمت آیپد ۱ هستش و بازی دلالی نداره!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ايفون 4s سي پي يو ٨٠٠ مگاهرتزه ولي گالكسي اس ٢ ١.٢ هست بريد مقايسه هاشو نگاه كنيد ميبينيد كه سرعت ايفون بالاتره بنظر من مهمترين چيزي كه اپل داره يكپارچگي محصولات و ساپورتش هست كه هنوزم هنوزه واسه ٣جي اسم اپديت ميده.

پشتیبانیش خوبه قبول دارم.محصول رو به راحتی از رده خارج نمیکنه.
اما توی مقایسه بین GALAXY S II و آیفون 4S گلکسی چند برابر قوی تر هست

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
از قدیم گفتن کسانی که موفقن دشمن بیشتر دارن. کسانی که میگن محصولات اپل تجملاتیه و غیره پیش خودشون فکر نکردن چرا تجملاتیه؟ چرا سونی یا سامسونگ یا هر برند دیگه تجملاتی نشده؟
اونایی که میگن اپل فلان و بیسار آیا تا به حال پشت سیستم عامل مک نشستن؟ آیا جز اینه که اولین سیستم عامل گرافیکی جهان توسط همین اپل ابداع شده؟ آیا میدونین همین ویندوزی که دارین باهاش تو نت میاین و تو فروم پست میدین یه کپی برداری صریح از مکینتاش اپله؟ آیا میدونین اولین سیستم عاملی که از موس استفاده کرد همین اپل مک بود؟ آیا میدونین اولین موزیک پلیر mp3 به شکل امروزی که ما ازش استفاده میکنیم ابداع اپله؟ و ۱۰۰ ها آیا دیگر که باید باعث بشه که بیشتر فکر کنیم تا اینکه دیگران رو به سخره بگیریم. بازم میگم کاش اول امتحان کنیم بعد قضاوت و به صرف اینکه فلان جنس گرونه نگیم پس واسه پز دادنه و فلان. این بحث ها همش تو این کشوره وگرنه اونطرف آیپد ۱۰ هم بیاد قیمت آیپد ۱ هستش و بازی دلالی نداره!

توهم زدیا !

اینجور باشه که هیچ کس نمی تونه زندگی کنه ! چون کسی اولین بوده بهترین هست !

Sent from my 110 gosht kob using Tapatalk

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
خیلی ها هستن که از این پولا خرج میکنن ، مثلا همین psvita که اومد تا 1 میلیون تومن هم قیمت داشت میخریدن ! تازه هنوز هم هک نشده باید بازی اورجینال براش بگیرن.

حالا یه سوال ، این iphone و ipad و اینا گارانتی هم میشن تو ایران یا کلا بدون گارانتی عرضه میشن ؟

Revea1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Vampire74
مطلب من كپي بود و اگه حرفه اي تر بودي حدس ميزدي منظور نويسنده از ipad3g
Ipad 3rd generation يا نسل سوم هست
اخه iphone و ايپد رو با g نشون ميده و ايپد رو فقط شماره ميزنه ipad3 iphone3g
من بشخصه بخاطر اين از محصولات اپل خوشم مياد چون سالي فقط يك مدل جديدتر بيرون ميده برخلاف بقيه كه چندين مدل، من خودم گوشيش رو ندارم اما ipodtouch دارم. بنظرم ارتقا هردوسال يكبار عاقلانه تر هست.
برتري آيپد 3هم نسبت به ساير تبلتها الان رزولوشن بسيار بالاي صفحش هست، كه اونم بنظرم خيلي كاربرد نداره

من از كسايي كه آيفون رو بخاطر كلاسش ميخرن و بعد 50تومن واسه ريختن نرم افزار ميدن بدم مياد و بنظرم گوشيهاي خوشگلتري از سامسونگ ياجديدهاي نوكيا(ويندوزفون) ميشه خريد

Revea1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ها هستن که از این پولا خرج میکنن ، مثلا همین psvita که اومد تا 1 میلیون تومن هم قیمت داشت میخریدن ! تازه هنوز هم هک نشده باید بازی اورجینال براش بگیرن.

حالا یه سوال ، این iphone و ipad و اینا گارانتی هم میشن تو ایران یا کلا بدون گارانتی عرضه میشن ؟
Ipodtouch رو با گارانتي شاب ديدم اونا رو نميدونم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حسین جان حق با شماست.اما به نظرت خرید دستگاهی که حتی ساده ترین مزایا رو هم نداره و در عوض بالاترین قیمت رو داره اشتباه و مخصوص افراد خاصی نیست؟افرادی که فقط قصد پز دادن و کلاس گذاشتنای الکی دارن؟
یکی از برندگان جایزه نوبل چند سال پیش به ایران اومده بود و گوشیش یک سامسونگی بود که حتی دوربین عکاسی هم نداشت خوب برای یک دارنده جایزه نوبل اطمینان داشته باشید سخت نیست که چنین چیزی رو خریداری کنه منتهی اونها اسیر بازی سرمایه داری نمیشن تهش چه سامسونگ و چه اپل و چه برندهای دیگه میخوان جیب مشتری رو خالی کنند و سود ببرند و در این بازار سعی میکنند امکانات بیشت رو در اختیار بزارن و اونجا شیفتگان تکنولوژی میرن و خریداری میکنند حتی در صف وایمیستن چون قیمتها خیلی نا معقول نیست ولی در ایران با این قیمت فعلی محصول جدید اپل نمی تونیم بگیم طرف نیاز داره ولی خوب کسی که پول زیاد داره و میخواد خرجش کنه میره این وسایل رو تهیه میکنه یکی برای پز دادن یکی از سر کنجکاوی و علاقه اش به تکنولوژی البته این قیمت بالا نباید بی دلیل باشه نسبت به سایر محصولات....
انگلیسی ها یک ضرب المثل معروف دارند میگن ما آنقدر پول دار نیستیم که جنس ارزان بخریم، شاید دوام و کارایی اپل مثلاً بالاتر باشه حالا من تخصصی ندارم و خوب مشتری قانع میشه که اپل رو تهیه بکنه ولی نه با این اختلاف قیمت غیر منطقی که شما بتونید 4 دستگاه آندرویدی تهیه کنید با یک پول، چون به هر حال تبلت یا لوازم از این دست مثل مایشن بنز نیست که بگیم استهلاک دارند و باید تعمیر بشن و اینها طرف بره در اول کار هزینه بیشتری بکنه که لذت بیشتری ببره ،
دایم در حال تغییر هستند پس اگر قیمت اپل یا هر محصول دیگه نسبت به کیفیت در اروپا یا آمریکا نا معقول باشه کسی خریداری نمیکنه شما ایران رو ملاک قرار ندید چون ایران برند حرف اول رو میزنه و فقط اسم برند نه کیفیت مثلاً تلویزیون های سونی چون در ایران معروف ترند بی واسطه قیمتشون 2 برابر سایر محصولاته که قیمت جهانی چنین نیست پس ایران بازی سرمایه داری خیلی شدید تر از سایر نقاط جهانه و عملاً کسی به کارایی و کیفیت توجه نمیکنه کافیه چیزی سر زبونها بیفته و بعد داشتنش میشه آرزو برای همه و همه میخوان با هر قیمتی بدستش بیارن حتی 4 برابر قیمت واقعیش..............

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
خوبه شما ها سازنده این دستگاهها نیستید وگرنه واویلا...

در ضمن این بحث ها تا چند ماه دیگه بیشتر خریدار نداره و بعد از اون مایکروسافت دوست داشتنی من مثل اسپایدرمن وارد کار میشه. اون وقت آندروید ای او اس و مک و لین و . . . باید برن بوق بزنن.

Farshad_sh

Registered User
لایک‌ها
7
توهم زدیا !

اینجور باشه که هیچ کس نمی تونه زندگی کنه ! چون کسی اولین بوده بهترین هست !

Sent from my 110 gosht kob using Tapatalk

نه دوست عزیز اشتباه نکن بحث من اولین و بهترین نیست. حرف من به اون دوستیه که میگه اپل خلاقیت نداره و غیره. میخوام بگم اولین ابداع یعنی خلاقیت نه تعداد هسته سی پی یو رو بالا بردن یا اینچ ای سی دی رو
بعدم تمام این بحثا همه بر میگرده به این کشور وگرنه این صحبتا تو اروپا و امریکا نیست که فلانی اپل داره و اون یکی چیز دیگه!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
البته این رو بگم من از منظر درونی بهش نگاه کردم در پست بالا ،اگراز منظر بیرونی به قضیه اقتصادیش نگاه کنیم خرید چنین چیزی اصلاً درست نیست حالا از هر نوعیش و با هر قیمتی چون این کالا نیازش به صورت طبیعی که احساس نشده یک روندی رو سرمایه داری ایجاد کرده و بعد اومده این دستگاه رو ارایه کرده و گفته خوب حالا بیاید بخرید پس رفع کردن نیازها میشه حرف چرت
چون بشر بالقوه که نیاز به تبلت نداره بلکه با وجود این کنفرانس ها و میل بازیها و فیس بوک بازیها نیاز پیدا میکنه که اینها خودشون هم زایده دنیای مدرن و سرمایه داری هستند، پس اساساً نیاز اینجا معنی خودش رو از دست میده شما وارد بازی سرمایه داری شدید و همینجوری ناخواسته روزی یک نیاز جدید برای شما تراشیده میشه، مگر تا قبل از تولید تبلت ها کسی تبلت نداشت از درد بی تبلتی مرده بود؟؟؟
اساساً ما وارد این بازی خطرناک شده ایم و خوب اگر خیلی خودمون رو در مسیرش قرار بدیم و حواسمون نباشه میبینیم که صبح تا شب زحمت میکشیم که یک عده شکم گنده رو شکم گنده تر کنیم اونم بی واسطه با دلایل الکی مثل کیفیت و امکانات بیشتر که اصلاً وجود داشتن و نداشتن اون کالاها محل بحثه..............
این وسط یک عده مثل استیو جایز هم میشن اسطوره که شما بیای اون دلاری خوشکلتو خرج کنی ایشون چه مشکلی از بشریت رو درمان کردند اساساً اینکه تکنولوژی تونسته انسان رو به سعادت نزدیک کنه خودش جای بحثه بعد میان و صاحب یک برند رو اینجوری در موردش هزاران حرف میزنند من کاری ندارم شاید جابز انسان بزرگی باشه و حتماً همینطور هم هست ولی چرا مثلاً به یک برنده جایزه نوبل فیزیک که بنیان علم رو تکون میده آنقدر نمی پردازن چون اونجا رسانه ها سود اقتصادی خاصی نمیبرن و نمی تونن من و شما رو اغوا کنند برای خرید یک کالای جدید ،حالا جابز رو بت کردند از اونور سامسونگ و دارو دسته ی گوگل هم شدند رقیب و این دو گروه در حال جنگند و شما بی واسطه بدون اینکه اول نیاز داشته باشید و بعد تولید صورت بگیره میرید با خواست اونها دستگاه رو تهیه میکنید و بعد هم میرید تو سروکله هم میزنید که ای وای اپل 4g داره سامسونگ نداره فردا سامسونگ میره سی پیو 60 هسته ای میزنه بعد ما میزنیم تو صورت اپلی ها همینجوری show must go on تا اینکه جیب های یک عده شکم گنده پر پول بشه و شما هم مثل برده صبح تا شب کار کنید.......بدون اینکه زندگیتون احساس بهتری بهش ما بده.........

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
نه دوست عزیز اشتباه نکن بحث من اولین و بهترین نیست. حرف من به اون دوستیه که میگه اپل خلاقیت نداره و غیره. میخوام بگم اولین ابداع یعنی خلاقیت نه تعداد هسته سی پی یو رو بالا بردن یا اینچ ای سی دی رو
بعدم تمام این بحثا همه بر میگرده به این کشور وگرنه این صحبتا تو اروپا و امریکا نیست که فلانی اپل داره و اون یکی چیز دیگه!

بله مطمئنا ! اپل هم یه شرکت خوب هست و واقعا سر آمد هست مثل گوگل ، سامسونگ و خیلی شرکت های دیگه !

ولی پیغمبر نیست !

مثلا تو صف ایستادن برا یه محصول عادی مسخره هست !

مثلا IBM هیچ کس اندازه این شرکت به بشریت تو حوزه فناوری رایانه ها خدمت نکرده ! ولی یه فن اپل ! باز حرف خودش رو می زنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر من يك شخص فني هستم تا اقتصاد دان محصولات ارجينال آمريكايي تا سه برابر گرون شدند

tape

Registered User
لایک‌ها
505
البته این رو بگم من از منظر درونی بهش نگاه کردم در پست بالا ،اگراز منظر بیرونی به قضیه اقتصادیش نگاه کنیم خرید چنین چیزی اصلاً درست نیست حالا از هر نوعیش و با هر قیمتی چون این کالا نیازش به صورت طبیعی که احساس نشده یک روندی رو سرمایه داری ایجاد کرده و بعد اومده این دستگاه رو ارایه کرده و گفته خوب حالا بیاید بخرید پس رفع کردن نیازها میشه حرف چرت
چون بشر بالقوه که نیاز به تبلت نداره بلکه با وجود این کنفرانس ها و میل بازیها و فیس بوک بازیها نیاز پیدا میکنه که اینها خودشون هم زایده دنیای مدرن و سرمایه داری هستند، پس اساساً نیاز اینجا معنی خودش رو از دست میده شما وارد بازی سرمایه داری شدید و همینجوری ناخواسته روزی یک نیاز جدید برای شما تراشیده میشه، مگر تا قبل از تولید تبلت ها کسی تبلت نداشت از درد بی تبلتی مرده بود؟؟؟
اساساً ما وارد این بازی خطرناک شده ایم و خوب اگر خیلی خودمون رو در مسیرش قرار بدیم و حواسمون نباشه میبینیم که صبح تا شب زحمت میکشیم که یک عده شکم گنده رو شکم گنده تر کنیم اونم بی واسطه با دلایل الکی مثل کیفیت و امکانات بیشتر که اصلاً وجود داشتن و نداشتن اون کالاها محل بحثه..............
این وسط یک عده مثل استیو جایز هم میشن اسطوره که شما بیای اون دلاری خوشکلتو خرج کنی ایشون چه مشکلی از بشریت رو درمان کردند اساساً اینکه تکنولوژی تونسته انسان رو به سعادت نزدیک کنه خودش جای بحثه بعد میان و صاحب یک برند رو اینجوری در موردش هزاران حرف میزنند من کاری ندارم شاید جابز انسان بزرگی باشه و حتماً همینطور هم هست ولی چرا مثلاً به یک برنده جایزه نوبل فیزیک که بنیان علم رو تکون میده آنقدر نمی پردازن چون اونجا رسانه ها سود اقتصادی خاصی نمیبرن و نمی تونن من و شما رو اغوا کنند برای خرید یک کالای جدید ،حالا جابز رو بت کردند از اونور سامسونگ و دارو دسته ی گوگل هم شدند رقیب و این دو گروه در حال جنگند و شما بی واسطه بدون اینکه اول نیاز داشته باشید و بعد تولید صورت بگیره میرید با خواست اونها دستگاه رو تهیه میکنید و بعد هم میرید تو سروکله هم میزنید که ای وای اپل 4g داره سامسونگ نداره فردا سامسونگ میره سی پیو 60 هسته ای میزنه بعد ما میزنیم تو صورت اپلی ها همینجوری show must go on تا اینکه جیب های یک عده شکم گنده پر پول بشه و شما هم مثل برده صبح تا شب کار کنید.......بدون اینکه زندگیتون احساس بهتری بهش ما بده.........

كاملا با حرفتون موافقم.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74

++++ :)

بالا