سلام دوستان کسی قیمت یورز تو بازار بین الملل ایفون 5 و نیو ایپد رو داره؟
اگه داره یه قیمت بده واینکه میصرفه بخریم تا از داخل بیشتر صرفه داره؟
سلام دوستان کسی قیمت یورز تو بازار بین الملل ایفون 5 و نیو ایپد رو داره؟
اگه داره یه قیمت بده واینکه میصرفه بخریم تا از داخل بیشتر صرفه داره؟
نمیصرفه عزیز
الان شما باید دلار 2800 بخری بری بخر
قبلا ارز مسافرتی بودش یا همون دولتی خوب میرزید اما الان نیستش
بعلاوه 10 تا 10 درصد تکس میخوره که ببینی اصلا نمیرزه با شرایط الان دلار!
منم دقیقا این سوالا رو داشتم
بعد از کلی فکر کردن و تحقیق به این نتیجه رسیدم خرید از کشور هایی که به قیمت دلار میفروشن به صرفه هست. چون اختلاف دلار و یورو زیاده
ولی اپل برای مثال 1 دستگاه رو تو امریکا 700$ میفروشه و همون دستگاه رو توی اروپا 700 یورو میفروشه
البته مالیات رو توی اروپا روی خود جنس میگیرن
بله قیمتت درسته ولی 1 مقدار مالیات هم باید اضافه کنی بهشامروز دلارو قیمت کردیم 2750
اینجور که من پرسیدم ایفون 5 16 از 650 شروع میشه
خوب اینجوری میشه 1800 یه ایفون 5 16 گیگ!
ایپدو نمیدنم والا
اگه کسی میدونست بگه یا اگه من در اشتباهم منو راهنمایی کنه
انلاکش الان تو اپل استور ها دیگه نیست و باید سفارش بدید و بین ۱ تا ۳ ماه به دستتون رسیدنش طول خواهد کشید اپل استور های زیادی هم مثل امارات عربی هنوز شروع به فروش نکردندامروز دلارو قیمت کردیم 2750
اینجور که من پرسیدم ایفون 5 16 از 650 شروع میشه
خوب اینجوری میشه 1800 یه ایفون 5 16 گیگ!
ایپدو نمیدنم والا
اگه کسی میدونست بگه یا اگه من در اشتباهم منو راهنمایی کنه
انلاکش الان تو اپل استور ها دیگه نیست و باید سفارش بدید و بین ۱ تا ۳ ماه به دستتون رسیدنش طول خواهد کشید اپل استور های زیادی هم مثل امارات عربی هنوز شروع به فروش نکردند
و فقط داخل موبایل فروشی های بازار پردا میشه قیمت ۱۶ گیگ هم حدودا بین 900 تا ۱۲۰۰ دلار هست
هر وقت دوباره اپل استور ها به تعداد بیارن و تو تمام کشور ها عرضه کنند تو ایران هم قیمتش میاد پایین
قیمتش هم بر اساس قیمت دبی تو ایران مشخص میشه قبلا دبی ۱۲۰۰ دلار بود الان ۹۰۰ دلار شده به خواطر همین هم تو ایران یهو ارزون شد
در کل خرید از دبی و بعضی کشور های دیگه تو قیمت با ایران بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان ارزون تو میوفته
تو بعضی از کشور ها هم که از ایران هم گرون تر میوفته
دلار ده دو و هفتصد الان؟
دوست عزیز خیلی از اپل استور ها فقط انلاک میفروشن بعدش مگه جنگه که 3 ماه بعد بدن.
کانادا الامان هنگ کنگ استرالیا امارات اپل استور هایی هستن که فقط انلاک میفروشن
۲۶۲۰ فروش ۲۵۷۰ خرید
در حال حاظر هی کدوم تحویل کمتر ۱ ماه ندارد داداش اگر سراغ داری بگو من دلار بدم به شما شما تو کانادا بده تحویل من
یه ماه چیه اون یه ماه اینا ماله اون اولش هست نه الان دیگه الان تهش ۲ هقته ای هست و اینکه اونم اگه انلاین بخوای بخری۲۶۲۰ فروش ۲۵۷۰ خرید
در حال حاظر هی کدوم تحویل کمتر ۱ ماه ندارد داداش اگر سراغ داری بگو من دلار بدم به شما شما تو کانادا بده تحویل من