برگزیده های پرشین تولز

قیمت سمعک

shenavapardaz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آگوست 2018
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
34
قیمت سمعک بر چه اساس تعیین می‌شود؟؟؟

-ميزان تكنولوژی و امکانات جانبی سمعک
-نوع سمعک: سمعک وايرلس، سمعک ضدآب، سمعک نامرئي، سمعک هوشمند، سمعک ديجيتال و ….
-زمان و تخصص لازم براي تجويز سمعک مناسب و تنظيم دقيق آن از سوي متخصصان شنوايي شناسی
-نوع گارانتي و خدمات پس از فروش سمعک كه يكي از عوامل بسيار مهم در تعيين قيمت سمعک به عنوان يک پروتز پزشكي مورد نياز در افراد دچار كم شنوايي است.
-لوازم جانبي كمک شنيداري مورد نياز هر كاربر كه بسته به سن و شغل و نيازهاي شنيداري هر فرد براي كاربرد آسان تر تلفن و تلويزيون و دريافت واضح مكالمات در جلسات و سمينارها و … براي فرد انتخاب ميشود نيز در قيمت سمعک موثر خواهند بود.

همان طور که ذکر شد، کم شنوایی علل مختلفی دارد که بر اساس سر منشا و علت آن، یکی از اصلی ترین شیوه های درمانی و توانبخشی، استفاده از وسایل کمک شنیداری مانند سمعک می باشد. انتخاب نوع و مدل سمعک بر اساس میزان افت شنوایی، نوع کم شنوایی، سن و فاکتورهای دخیل دیگر مثل نیازهای شنیداری فرد در محل کار و زندگی، توسط شنوایی شناسان صورت میگیرد. سمعک ها انواع مختلفی دارند که در انها تکنولوژی های متفاوتی تعریف و تعبیه شده است. این تکنولوژی ها همگی در راستای بهبود کیفیت صدا ی دریافتی توسط کاربر سمعک و نیز افزایش راحتی استفاده از آنهاست. براساس این عوامل ، قیمت سمعک ها متفاوت می گردد.

قیمت سمعک را در لیست زیر مشاهده نمائید

مشخصات (حدود قیمت ( هزار تومان رده سمعک
(دیجیتال / سیستم حذف فیدبک / سیستم شناسائی گفتار با سیستم ضد آب (نانو ۸۰۰- ۱/۸۰۰ *
دیجیتال هوشمند/ سیستم حذف فیدبک پیشرفته/ سیستم شناسایی گفتار/ با پوشش
نانو(ضدآب)/ دارای سایز رسیور داخل گوشی/ دارای مدل های سوپرپاور/ جهت داری
میکروفون ها/ سیستم کاهش نویز باد/ دارای سیستم صوت درمانی وزوز/وایرلس اولیه ۱/۹۰۰ – ۳/۹۰۰ **
دیجیتال هوشمند/ سیستم حذف فیدبک پیشرفته/ سیستم شناسایی گفتار/ با پوشش
نانو(ضدآب)/ دارای سایز رسیور داخل گوشی/ جهت داری میکروفون ها/ سیستم کاهش نویز
باد/ دارای سیستم صوت درمانی وزوز/وایرلس پیشرفته/ارتباط دوگوشی و بی سیم سمعک ها ۳/۶۰۰ – ۴/۷۰۰ ***
دیجیتال هوشمند/ سیستم حذف فیدبک پیشرفته/ سیستم شناسایی گفتارپیشرفته/ دارای سایز
رسیور داخل گوشی/ با پوشش نانو(ضدآب)/دارای مدل های سوپرپاور/ جهت داری پیشرفته
میکروفون ها/ سیستم کاهش نویز باد پیشرفته/ دارای سیستم صوت درمانی وزوز/ وایرلس
پیشرفته/ ارتباط دوگوشی و بیسیم سمعک ها/ سیستم مکان یابی دقیق و ویژه/ ارتباط
مستقیم با تلفنهای هوشمند ۵/۰۰۰ – ۸/۰۰۰ ****
دیجیتال هوشمند/ سیستم حذف فیدبک بسیار پیشرفته/ سیستم شناسایی گفتار بسیار
پیشرفته/دارای سایز رسیور داخل گوشی/ با پوشش نانو(ضدآب)/دارای مدل های سوپرپاور/
جهت داری پیشرفته میکروفون های دو سمعک با هم/ سیستم کاهش نویز باد پیشرفته/ دارای
سیستم صوت درمانی وزوز/ وایرلس پیشرفته/ ارتباط دوگوشی و بیسیم سمعک ها/ ارتباط
مستقیم با تلفنهای هوشمند/ سیستم مکان یابی دقیق و منحصر به فرد برای هر کاربر/
امکانات تنظیمی بالا ۱۱/۰۰۰ – ۱۶/۰۰۰ *****

قیمت انواع سمعک
در حوزه هزینه ها و قیمت سمعک نیز تلاش شده است تا سمعک ها در رده های قیمتی متفاوت و متناسب با سطوح مختلف توانایی های مالی افراد، در دسترس باشد و مسلما هر چه تکنولوژی های پیشرفته تری در سمعک وجود داشته باشد، هزینه آن نیز بیشتر خواهد بود.


مشاوره سمعک بلتون

آنچه بايد در‌مورد قیمت سمعک بدانید!
هرچه تکنولوژی و امکانات سمعک پیشرفته‌تر باشد، قیمت سمعک بالاتر خواهد بود. لازم به ذکر است آنچه قیمت سمعک را تعیین می‌کند فقط ميزان و نوع کاهش شنوایی افراد نيست بلكه نيازهاي ويژه هر كاربر و عوارض جانبی کاهش شنوایی و بسیاری از عوامل دیگر فردی مثل سن و شغل و … نیز در انتخاب سمعک مناسب و در نتيجه قیمت سمعک موثر هستند.
بهبود شنوایی باعث بهبود کیفیت زندگی می‌شود، بنابراین باید به تهیه سمعک به منزله سرمایه‌گذاری در زمینه سلامت نگریست. قيمت سمعک بسته به آنكه سمعک ديجيتال، سمعک وايرلس، سمعک هوشمند، سمعک ضدآب يا … براي كاربر مناسب باشد، متفاوت خواهد بود. چنانچه فرد نیاز به سمعک های مخصوص دارای مدارهای صوت درمانی برای وزوز گوش یا نیاز به استفاده از سمعک های با قابلیت اتصال به تلفن همراه یا … داشته باشد، قیمت سمعک نیز متاثر میگردد.
اما با توجه به تکنولوژی های پیشرفته به کار رفته در سمعک ها، تعداد محدود سمعک های تولید شده در هر سال در دنیا، زمان و تخصص بالا برای تجویز و تنظیم سمعک و عوامل دیگر، نمیتوان هزینه و قیمت سمعک را گران دانست.

جدول قيمت ها….

بررسی قیمت انواع سمعک
یکی از مهم ترین عواملی که هنگام تجویز سمعک باید توسط شنوایی شناس و کاربر سمعک مورد توجه قرار گیرد،قیمت سمعک می باشد.

فاکتورهای مختلفی در تعیبن قیمت سمعک نقش دارند. برخی از فاکتورهای موثر در تعیین قیمت سمعک عبارتند از سایز و مدل سمعک،نوع سمعک و تکنولوژی های سمعک و….
سمعک ها بر اساس سایز و محل قرارگیر شان درون یا روی گوش به انواع مختلفی دسته بندی می شوند. سمعک های نامرئی بلتون( IIC) سمعک های بسیار ظریفی هستند که درون کانال گوش و بعد از خم دوم کانال قرار می گیرند،این سمعک ها در رده های قیمتی بالا قرار می گیرند. انواع دیگر سمعک از نظر سایز،سمعک های داخل گوشی (CIC) ،سمعک های پشت گوشی (BTE) و سمعک های رسیور داخل کانال (RIE) می باشند.
سمعک ها از نظر تکنولوژی ها و پردازش های موجود د آن ها نیز به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. هر چه تکنولوژی های یک سمعک پیشرفته تر باشد،قیمت سمعک نیز بالاتر خواهد بود. سمعک های آنالوگ دارای ساده ترین پردازش و تکنولوژی ها بوده و تنظیم آن ها بصورت دستی انجام می شود. این سمعک ها در پایین ترین رده قیمتی قرار دارند. سمعک های دیجیتال،تکنولوژی پیشرفته تر نسبت به سمعک آنالوگ داشته و پردازش دیجیتالی دارند.تنظیم این سمعک ها برخلاف سمعک های آنالوگ،از طریق کامپیوتر انجام می شود.

یکی از تکنولوژی های پیشرفته در سمعک های بلتون،تکنولوژی وایرلس می باشد. سمعک های وایرلس دارای مزایای بسیاری می باشند که باعث افزایش راحتی کاربر سمعک شده و نقش ویژه ای در بهبود درک گفتار افراد کم شنوا دارند. سمعک هاب وایرلس با امکان برقراری ارتباط دوگوشی بین سمعک های دوگوشی‌،تبادل اطلاعات بین سمعک های دو گوش را فراهم کرده و نهایتا به پردازش دوگوشی کمک میکند . سمعک وایرلس و سمعک هوشمند بلتون با تکنولوژی های پیشرفته موجود در آن ها با هدف کمک به کاربران سمعک برای رسیدن به شنوایی دوگوشی و راحتی کاربر سمعک،در بالاترین رده قیمتی قرار دارند.

عواملی که دربالا ذکر شد،مهم ترین فاکتورهای در تعیین قیمت سمعک می باشد.

لیست قیمت انواع سمعک


* انتخاب سمعک متناسب با نیازهای هر فرد، باید از سوی متخصص شنوایی شناس صورت گیرد.
قیمت انواع سمعک بلتون

قیمت انواع سمعک بر اساس آیتم های مختلفی تعیین می شود , که قاعدتا نوع تکنولوژی سمعک در آن تعیین کننده می باشد , در این میان سمعک بلتون با داشتن تنوع زیاد در محصولات سمعک که متناسب با نیاز شما می باشد , انواع سمعک با قیمت مناسب را دراختیار قرار داده است , اما چیزی که در این میان حائز اهمیت می باشد این است که سمعک مناسب می بایست بوسیله شنوایی شناس تجویز شود

سمعک مناسب برای هر فرد، براساس نوع کم شنوایی، میزان کم شنوایی، سن، شغل، سایز مجرای گوش و دیگر عوامل مؤثر، از سوی متخصصین شنوایی شناسی تجویز و طی چندجلسه برای فرد تنظیم می گردد.

آیا سمعک یک دستگاه گران قیمت است؟
به تازگی در یکی از خبرگزاری ها نظرات غیر کارشناسی و بدون دانش و آگاهی کافی درباره سمعک و هزینه گزاف آن مطرح شده بود که در این نوشته تلاش می کنیم تا پاسخی درخور و برای آشنایی و آگاهی کاربران سمعک و دستگاه های کمک شنیداری درباره هزینه های خرید و نگهداری سمعک به تهیه کنندگان آن مقاله که گویا نسبت به شنوایی شناسان نگاهی از سر مهر نیز نداشتند بدهیم.

به همین منظور نخست چند سطر توضیح در باب اهمیت شنوایی
می توان گفت قاطبه مردم در برابر این پرسش که شنوایی مهمتر است یا بینایی پاسخ می دهند که بینایی بسیار مهم تر است اما به هیچ وجه توجه نمی کنند که یک ناشنوای مادرزاد در صورت رها شدن بدون رسیدگی های پزشکی و توانبخشی (سمعک و تربیت شنوایی) بزرگترین مزیت انسان بر سایر موجودات(ارتباط کلامی و گفتار) را از دست می دهد اما یک نابینای مادرزاد در نهایت دچار محدودیت هایی در توانایی های کلی می گردد.
تا پیش از چند دهه اخیر، کم شنوایان و ناشنوایان در حد معلولین ذهنی ناتوان می شدند، زیرا راهی برای آموختن به آنها وجود نداشت.
کافیست بدانیم آدمی هنگام فکر کردن در واقع با خودش صحبت می کند و وقتی کسی قدرت تکلم نداشته باشد یعنی در واقع امکان اندیشیدن ندارد.

حال به سراغ اهمیت شنوایی در سنین بالاتر برویم.

رابطه مشخص و مستقیم بین کم شنوایی در سنین بالا و افزایش شانس آلزایمر و تضعیف کارکرد مغز در پزشکی امروز اثبات شده است. همچنین مشکلات روانی مانند افسردگی و ایزوله شدن فرد در اثر کم شنوایی و اختلال در ارتباط های اجتماعی نیز از اثرات همیشگی کم‌شنوایی در سنین بالاست.
بیایید با خود بیاندیشیم چقدر حاضریم هزینه کنیم تا دچار چنین مشکلاتی نشویم. آیا ارزش آن از کالاهای برقی موجود در خانه بیشتر نیست؟

خب حالا بیایید از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنیم
چیپ های رایانه ای هر چه پیشرفته تر می شوند هزینه های بالاتری دارند، هر چه کوچکتر می شوند به قیمت آنها اضافه می شود و هر چه حساس تر می شوند نیاز به محافظت بیشتر دارند که این نیز خود هزینه بر است. تصور کنید یک کامپیوتر را با تمامی ضمائم و دستگاههای جانبی در حد مجرای گوش کوچک کنیم و کاری کنیم که جرم اسیدی گوش و عرق بدن و رطوبت درون گوش کمترین صدمه را به آنها برساند چقدر هزینه می تواند بالا برود.

اما داستان به همینجا ختم نمی شود. در مورد سمعک های داخل گوشی ساختن بدنه سمعک و درباره سمعک های پشت گوشی قالب سمعک که از روی قالب اولیه یا ایمپرشن که توسط شنوایی شناس از کاربر گرفته می شود (تنها و تنها شنوایی شناس است که از نظر قانونی و پزشکی حق انجام چنین کاری را دارد) مرحله بعدی تجویز سمعک است که هزینه های لابراتواری و همچنین تجویزی خاص خود را دارد که این نیز به هزینه های تهیه سمعک توسط کاربر افزوده می شود.

تا اینجای کار فقط دستگاه سمعک متناسب با گوش کاربر تهیه شده است. اما همسان سازی و برنامه ریزی سمعک متناسب با اندازه و شکل کم شنوایی کاربر و تنظیم دقیق برنامه سمعک آن هم نه در یک مرحله بلکه در چندین مرحله تنظیم و هماهنگ سازی صدای سمعک با شنوایی کاربر تا حصول رضایت کامل کاربر که گاهی به دلیل آسیب های شدید و یا نامتقارن بخش ها و ارگان های مختلف دخیل در شنوایی ممکن است بسیار پیچیده و زمان بر باشد (به این موارد اضافه کنید مشاوره برای مناسب ترین انتخاب از نظر مدل و سایز و سطح قابلیت های متناسب با نیازهای کاربر را)
همه موارد بالا را که کنار هم بگذاریم می بینیم تهیه یک سمعک مناسب با کیفیت قابل قبول و خدمات مناسب نباید ارزان باشد.

با نگاهی گذرا بر سایت ها و مطالعات انجام شده در کشورهای اروپایی متوسط هزینه سمعک بین ۱۳۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو می باشد و البته در بیش از ۹۰ درصد موارد تجویزها به صورت دو گوشی انجام می شود. به پول ما خرید سمعک به طور متوسط در اروپا برای یک فرد حدود ۱۸ میلیون تومان هزینه دارد. در نتیجه سمعک در ایران به هیچ وجه کالای گران قیمتی نیست بلکه با پایین ترین هزینه ممکن نسبت به تمام دنیا در اختیار کاربران ایرانی قرار می گیرد.


سایت: www.beltone-iran.com
 
بالا