• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت وبسایت

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان.یه سوال در مورد وبسایت داشتم.اگه بخوام یه وبسایت 3ساله که فضای هاست نامحدود-ایمیل نامحدود تحت وبسایت-پهنای باند نامحدود-صفحات نامحدود با پشتیبانی 24 ساعته از طرف شرکت داشته باشم باید چقدر هزینه کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
تا جایی که من اطلاع دارم در ایران عملا فضای نا محدود غیر معقوله، اگه هم جایی دیدید که فضای نا محدود میده مطئمن باشید محدودیت رو جای دیگه اعمال میکنن، مثلا استفاده از منابع سرور یا نقض کپی رایت.
فکر میکنید به چقدر فضا نیاز داشته باشید ؟

amd2

Registered User
لایک‌ها
50

این هم مصداق صحبت بنده برای همین هاست پردیس هاستینگ که تبلیغ خودشو کرده:

مفهوم ، تعریف و شرایط هاست نامحدود ؟!

توضیحاتی در مورد هاست نامحدود

کلمه نامحدود بر گرفته شده از کلمه انگلیسی Unlimited می باشد ، که معنایی زیادی برای آن تعریف شده است مانند :
نامحدود ، نامعلوم ، نامشخص ، نامعين ، بى حد ؛ که متاسفانه کاربران اینترنت با دیدن این کلمه فقط معنی نامحدود در ذهنشان متبادر می شود. در حالی که مقصود از Unlimited Hosting این معنا نیست.

مفهوم درست Unlimited Hosting یا عبارت هاست نامحدود این است که شرکت ها فضای مشخصی را برای کاربران محدود نمی کنند ، یا کاربران را در یک گیگ و ده گیگ و صد مگابایت نمی کنند ، بلکه کاربران مجاز هستند با رعایت شرایط هاست های اشتراکی هر اندازه که مربوط به سایتشان می شود بر روی هاست آپلود کنند ، که می تواند شامل هر نوع فایلی شود.

بنابراین توجه داشته باشید که توقع اپلود کردن مثلا 100 گیگ بر روی این هاست ها یک توقع نابجا و غیرمنطقی و نشدنی است و از نظر فنی و علمی هیچگونه توجیهی ندارد.

شرایط هاست نامحدود :

1. Unlimited به معنای تعریف نشده است ، یعنی محدوده فضا برای کاربر تعریف نمی شود و کاربر بر اساس نیاز وب سایت خود و طبق شرایط سرویس دهنده می تواند از فضا استفاده کند.
بنابراین اپلود بی نهایت فایل منتفی است.

2. هر پلان محدودیت مصرف منابع سرور شامل ram و CPU دارد.

3. حداکثر حجم هر فایل بر روی سرور نباید از 100 مگ بیشتر باشد ، اگر قصد استفاده از هاست برای دانلود و اپلود دارید ، به این نکته توجه کنید.

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
یعنی در دنیا معمول هست ؟

در مورد هاست های ایرانی، معمولا فضای نا محدود فقط جنبه تبلیغات و فریب مشتری رو داره،
هاست های خارجی چون به صورت فیزیکی به سرور ها دسترسی دارن یه مقدار متفاوت تر هست.

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
بستگی داره ایرانیش کی باشه.
همچین ذهنیتی که شما دارید درست نیست. هیچ جای دنیا اجازه نمی دند از هاست اشتراکی برای موارد غیر از سایت عادی مصرف بشه. (حالا حجمش هر چی می خواد باشه)

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ایرانی و خارجی نداره.
مهم Tos هست که یه هاستینگ در نظر میگیره.
هاستی که به عنوان Unmetered ارائه میشه، قرار نیست برای آپلود سنتر و ... استفاده بشه که! ...

arad0001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوسته عزیز من خودم با شرکتی کار میکنم که این خدمات رو ارائه میده.البته این بحثه هاست نامحدود به این صورت است که اگه شما مثلا 100 گیگ اطلاعات وارد وبسایت خود کنید شرکت فضای هاست رو 150 گیگ میکند اگه 150 گیگ استفاده کنید فضای هاست رو 200 گیگ میکند و به همین طریق ادامه داره.منظور از نامحدود به این صورت است.این آدرسه ایمیل منه اگه خواستین میتونید با من در ارتباط باشین: [email protected]
و قیمت وبسایت 3ساله با همین مزایا 518 دلار هستش و وبسایت 1 ساله هم 230 دلار.;)

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
نامحدود یک ترفند تبلیغاتی بود که توسط هاستینگ های آمریکایی به وجود آمد و واقعا همه چی به غیر از مصرف رم و cpu نامحدود هست.
شرکت های ایرانی نیز مجبورند از غافله نمونند و این امر را ارائه دهند ولی موضوع ساده هست ما و همه شرکت ها داریم اعلام می کنیم هاست اشراکی نامحدود و معنی هاست اشراکی نیز مشخص هست.
پارمیس هاست, هاست, هاست ویندوز, هاست لینوکس, میزبانی وب, ثبت دامنه و دامین

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
نامحدود یک ترفند تبلیغاتی بود که توسط هاستینگ های آمریکایی به وجود آمد و واقعا همه چی به غیر از مصرف رم و cpu نامحدود هست.
شرکت های ایرانی نیز مجبورند از غافله نمونند و این امر را ارائه دهند ولی موضوع ساده هست ما و همه شرکت ها داریم اعلام می کنیم هاست اشراکی نامحدود و معنی هاست اشراکی نیز مشخص هست.
پارمیس هاست, هاست, هاست ویندوز, هاست لینوکس, میزبانی وب, ثبت دامنه و دامین

شما هم که ظاهرا خوب دارید از این ترفند تبلیغاتی استفاده میکنید، فقط یه سوالی، شما ریسلری سرور پارس هستید آیا ؟

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
خیر ،الآن پارمیس هاست دقیقا عضو سرور پارس هست و ادغام شدند.این مورد تقریبا 4 ماه هست که اتفاق افتاده و ما قبلا جدا بودیم.
در واقع الآن که تماس بگیرید کارمندان قبلی پارمیس نیز داخل سرور پارس هستند در واقع یک تلفیق کلی صورت گرفت و چون سرور پارس 8 سال سابقه داشت مشخص بود که بایستی با نام این شرکت ادامه می دادیم.

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
خیر ،الآن پارمیس هاست دقیقا عضو سرور پارس هست و ادغام شدند.این مورد تقریبا 4 ماه هست که اتفاق افتاده و ما قبلا جدا بودیم.
در واقع الآن که تماس بگیرید کارمندان قبلی پارمیس نیز داخل سرور پارس هستند در واقع یک تلفیق کلی صورت گرفت و چون سرور پارس 8 سال سابقه داشت مشخص بود که بایستی با نام این شرکت ادامه می دادیم.

خب اگه شما اینجور هست مستقیم تبلیغ سرور پارس رو بکن، آکون رو هم عوض کن که امر برای امثال من مشتبه نشه!

• Like
Reactions: Hi2

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان مرسی از همه.ولی من میخواستم بدونم حداقل با چه قیمتی میشه همچین وبسایتی داشت.
دوسته عزیز arad0001 میشه بیشتر در مورد این شرکت بگی؟برای شرکت ایرانی کار میکنی؟

arad0001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کاره ما بازاریابی وبسایت برای شرکت هستش.فروش وبسایت برای شرکت.هر چی فروش بیشتر داشته باشی درصد سود بیشتری بهت تعلق میگیره.سرور وبسایت هامون مالزی هستش.میشه گفت تنها شرکتی هستش که وبسایت با این مزایا و با این قیمت مناسب ارائه میده.تبلیغ شرکت خودمون رو نمیکنم به حرفه من هم بسنده نکن.خودت یه تحقیق کنی میفهمی با این قیمت جایی نمیتونی وبسایتی با این قیمت و مزایا گیر بیاری.:)

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
من ریسلری آی وب (شرکت کانادایی) داشتم .فضاشهم نامحدود نبود تا یکم مصرف منابع یا فضا زیاد میشد و به مقدار نهایی تعیین شده هم نمی رسید ساسپند می کردند.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این هم مصداق صحبت بنده برای همین هاست پردیس هاستینگ که تبلیغ خودشو کرده:

مفهوم ، تعریف و شرایط هاست نامحدود ؟!

توضیحاتی در مورد هاست نامحدود

کلمه نامحدود بر گرفته شده از کلمه انگلیسی Unlimited می باشد ، که معنایی زیادی برای آن تعریف شده است مانند :
نامحدود ، نامعلوم ، نامشخص ، نامعين ، بى حد ؛ که متاسفانه کاربران اینترنت با دیدن این کلمه فقط معنی نامحدود در ذهنشان متبادر می شود. در حالی که مقصود از Unlimited Hosting این معنا نیست.

مفهوم درست Unlimited Hosting یا عبارت هاست نامحدود این است که شرکت ها فضای مشخصی را برای کاربران محدود نمی کنند ، یا کاربران را در یک گیگ و ده گیگ و صد مگابایت نمی کنند ، بلکه کاربران مجاز هستند با رعایت شرایط هاست های اشتراکی هر اندازه که مربوط به سایتشان می شود بر روی هاست آپلود کنند ، که می تواند شامل هر نوع فایلی شود.

بنابراین توجه داشته باشید که توقع اپلود کردن مثلا 100 گیگ بر روی این هاست ها یک توقع نابجا و غیرمنطقی و نشدنی است و از نظر فنی و علمی هیچگونه توجیهی ندارد.

شرایط هاست نامحدود :

1. Unlimited به معنای تعریف نشده است ، یعنی محدوده فضا برای کاربر تعریف نمی شود و کاربر بر اساس نیاز وب سایت خود و طبق شرایط سرویس دهنده می تواند از فضا استفاده کند.
بنابراین اپلود بی نهایت فایل منتفی است.

2. هر پلان محدودیت مصرف منابع سرور شامل ram و CPU دارد.

3. حداکثر حجم هر فایل بر روی سرور نباید از 100 مگ بیشتر باشد ، اگر قصد استفاده از هاست برای دانلود و اپلود دارید ، به این نکته توجه کنید.

:thumbsup:

بالا