• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت پی پی سی های بازار (دست دوم)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من نمیدونم این بحث ها چرا داره میشه:blink:

آقا من همین جا اتم که یه معیار خوب هست فروختم 220 و مغازه دار به من میفروشه 250-60

تو نت هم سرچ میکنی قیمتش 300 تا هست البته آک ولی قیمتهای که اینور هست برا دستگاه دست 2 هست

به نظر من بهترین مرجع برا قیمت ؛ برای گوشیهای دست 2 قیمت آک گوشی تو ای بی هست

درمورد خرید از ای بی هم من تجربه زیادی دارم ، جنس آک خریدم برام دست 2 آمده ، ایپاد خریدم هم از آمازن و هم از ای بی که جفتشون مشگل داشت ولی تونستم تو آمازون پسش بدم ولی تو ای بی نتونستم:blush:

البته چند تا خرید خیلی عالی هم داشتم که واقعا قیمت خوب پام در آمد:)

به یه چیز هم دقت داشته باشیم که گوشیهای جدیدی که دارند میان تو ایران زیاد تفاوت قیمت با اونور نداره:)

در آخر هم به نظرم این بحث کاملا سلیقه ای و شخصی هست مثلا من الان اگر بخوام اتم بخرم بیشتر از 200 پول بابتش نمیدم یکی هم اینجا حاضر 400 پول بده:blush:

به قول معروف هر کی پول عشقش رو میده:)

پ.ن:نظرات کاملا شخصی هست:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال من واقعا در شگفت هستم که حرف بسیار بسیار ساده من که بارها خودت تو همین پستت تعیید کردی, واقعا کجاش سخته؟!!
در مورد بخش اول از صحبتهات, اگر فکر میکنی پست های من تو این ترد اسپم حساب میشه که خودت میدونی باید چیکار کنی!( من چون حرف عماد در مورد اینکه وجود این ترد فعلا زیاد به صلاح نیست رو 100% قبول دارم, هر لحظه منتظر منهدم شدن ترد هستم, به همین دلیل یکم حرفهام حاشیه ای شد) . همه میدونیم که من با قیمت گزاشتن رو دستگاهت, قصد خریدنش رو ندارم! فقط میخوام معیار خودت رو, با یه مثالی که شاید واسط کاملا گویا باشه نقض کنم.
در مورد بخش دوم, اولا " همه گیر" رو میشه معنی کنی واسم؟! دوما یه جوری میگی نوشته هام خیلی ایراد داره انگار من باید میدونستم که به صورت یک قانون (!) کلی و ابتدایی, "یکی دو معیار نه چندان همه گیر = قیمت گزاری تو ایران!" سوما, "یکی دو معیار نه چندان همه گیر" همونطور که مشخصه, زیاد معیارهای مهمی نیستن برات! (مخصوصا که خودت گقتی " در مورد بعضی از دستگاهها" قیمت ایران رو مد نظر قرار میدم) در حالی که من میگم چطور ممکنه قیمت یک دستگاه اونور دنیا مهمترین معیارت باشه ولی قیمت همین دستگاه تو جایی که قصد خرید و فروش اونرو داری یه معیار نه چندان مهم برات باشه؟! ( من میگم در هر نقطه جغرافیایی(!) قیمتهای اون نقطه باید در نظر گرفته بشه نه قیمت جاهای دیگه! قکر میکنم شما هم در خواندنت باید بیشتر دقت کنی)
در مورد ای بی, من قصد بحث کردن در مورد safe بودن یا غیر safe بودنش رو اینجا ندارم, شما گفتی ریسک ای بی زیاده واسه همین نباید قیمتهایی که تو ای بی میدن رو در نظر گرفت, منم گفتم ""ریسک بالا" اصلا بهونه خوبی واسه خرید نکردن از ebay نیست." خیلی ساده!(و باز هم تکرار پست قبلیم!)
مطمعنا هر Business خطراتی داره و کلا ریسک, طبیعت business هست. "عمه و خاله" هم به علت همین طبیعت business هست که حاظر به به قول تو ریسک کردن نیستن, اما ممکنه "عمه و خاله" اینو بهش توجه نکنن که ریسک, طبیعت همه business هاست و نه فقط ای بی! ممکنه فکر کنی من پشتیبانی بی خودی از ای بی میکنم و لی باید بگم که خود من تا حالا بیشتر از 400$ تو ای بی پولمو خوردن! ولی الان دیگه میدونم باید چه کارهایی انجام بدم تا ازین موارد جلو گیری کنم.
حالا این وسط فقط به خاطر اینکه "عمه و خاله" ای بی رو safe نمیدونن, کلا باید ای بی رو از لیست بازارهای بین المللی خارج کرد؟!
یا اینکه میگی "واسطه هاشان حاضر به خرید دستگاه برایشان نبوده اند چون آن را "پر ریسک" می دانسته اند": اصلا واسطه های ایشان میدونی کیا هستن که همینطوری رو حرفشون حساب میکنی؟! منم شونصد نفرو (از جمله فرهاد که همیشه میگه خدا سایه ای بی رو از سرمون کم نکنه) میشناسم که "حاضر به خرید دستگاه از ای بی هستن چون آن را "پر ریسک" نمی دانند" !!!!!!( با تمام احترام, مثالهات واقعا جای تفکر داره!!)
مثال " نمایندگی" رو متوجه نشدم. منظورت اینه که اکسپنسیس safe تر از نمایندگیه؟! یا اینکه چون احتمال خرابی تو این گوشی ها هست, باید قیمتشون بالا باشه؟!
مثال بعدیت هم, همونطور که اول گفتم, تایید حرف خودمه: "منظور من این ست که در بازار ایران این دستگاه کم یاب ست ، اگر باشد ، باید مطمئن شد که سرنوشت یکی دو دستگاه التیمیت معیوب رو ندارد. دلیل قیمت گذاری بالاترم همین بوده است پس میبینی که حتی به طور ناخودآگاه(!) بازار ایران در قیمت گزاریت نقش بسیار مهمی بازی میکنه!
حالا بر فرض ای بی هم هیچی, چرا این سایت و این سایت و این سایت و ... که در حد اکسپنسیس معروف هستنو در نظر نمیگیری؟! همونطور که میبینی, تو مورد اول قیمت نو unlock دستگاه تو الان 497$ هست! حتی کمتر از ای بیی که تو میگی safe نیست! (این سایتها جزو بازار بین المللی حساب نمیشن یا "بازار بین المللی" رو باید فقط محدود به اکسپنسیس دونست....؟!!)
در مورد بخش بعدی حرفهات هم, نمیدونم منظورت از صغری کبری چیه: من یه سوال خیلی خیلی ساده کردم! گفتم بر اساس معیارهای خودت (که قیمتهای بین المللی رو به عنوان معیار اولت انتخاب کردی) اگه یکی بیاد با اون استدلالی که قبلا گفتم + سایتهایی که بالا معرفی کردم گوشیتو 350 ورداره بهش میدی؟! خیلی مهمه واسم که جوابتو بدونم! ولی هنوز "کبری صغری" بودنشو نمیگیرم!
در مورد مثال های اخرت هم, قبلا گفتم "در خراب بودن قیمت گزاری های ایران شکی نیست" و این به هیچ وجه نیاز به مثال و اثبات نداره! ولی خیلی ساده, همینیه که هست!! شما اینجا زندگی میکنی, اینجا کجاست؟! ایرانه! جایی که هیچ چیزی ثبات نداره!ولی ایا این دلیل میشه که بریم دنبال جاهایی که مثلا " ثباتشون" بیشتره بگردیم و قیمت اونجاها رو به زور به فروشنده/خریداری که کوچکترین دسترسی به اون "با ثبات ها" نداره بخورونیم؟!
در آخر, بازم حرف ساده خودم رو تکرار میکنم: وقتی یه جنسی یه جایی میخواد فروخته بشه, واضحه که قیمت اون جنس در بازاری که میخواد فروخته بشه, نه به عنوان معیار اخر, بلکه به عنوان یکی از معیارهای اولیه باید در نظر گرفته بشه!
حالا نمیدونم یا من نمیتونم منظورمو خوب برسونم, یا اینکه حرفم واقعا بار علمیش بالاست و درک کردنش سخت!
خوب من خیلی مردد بودم که این پست رو کوت کنم و پاسخی بدهم یا نه.چون در اثر بخشی ش اطمینانی نداشتم.
دلیل ش هم ساده است ، حرف های علی رضا ، قبل از هر چیز در شان این فروم و اعضایش نیست ، مرز میان توهین و هتاکی رو به شدت مخدوش می کنه و آشکار هست که هیچ تلاشی جز اثبات خصومت درشون نیست.
گلایه من از علی رضا ، نه بابت حرف های بیهوده و بعضاً هتاکانه ش هست ، بلکه بابت این هست که رفتاری مزورانه رو پیش گرفت ، و به جای اینکه از موردی که باعث ناخشنودی ش در فروم می شه ، و ظاهراً دلیل اون رو من می دونه ، با من مستقیم صبحت کنه ، یک تاپیک که می تونست از دید من برای افرادی تازه وارد مفید باشه رو قربانی می کنه.
صدالبته که علی رضا باید از زندگی در مغرب زمین یاد گرفته باشه که این رفتار تا چه حد در میان افراد حرفه ای مذموم هست.
و صد البته علی رضا لفظ Conflict of Interests به گوشش خورده ، من در طول مدیریت ام ، هرگز کسی را بابت توهین به خودم بن نکرده ام ، علی رضا هم بابت هیچ مسئله ای توسط من بن نشده ( اصلا ً بعید می دانم بن شده باشه) ، به دور از انصاف ست که بنده را تهدید به استفاده از وسیله ای بکنی که نشان داده ام نمی توانم برای اهداف شخصی مصرف ش کنم.

از توهین ها که بگذریم ، مابقی پست شما ، تکرار مکررات ست ، تنها به ذکر چند نکته کوتاه بسنده خواهم کرد:
.صغری و کبری چیدن یک اصطلاح است در منطق ، همان دو جز یک قضیه ریاضی ست. اگر شما معنی کلمه ای را نمی دانید ، احتمال کوچکی بدهید که کسی قصد توهین به شما را ندارد. این گونه زندگی شما که امیدوارم بسیار هم دراز باشد ، قابل تحمل تر خواهد شد.
.مسئله ای که من مطرح کردم بسیار ساده است : معیار های من برای قیمت گذاری همین هاست که در پست اول گفتم ، اگر کمی به دور از عصبانیت پست من یا حسین یا سانی بوی راخوانده بودی ، متوجه می شدی که این قیمت ها برای خرید و فروش نیست ، تعیین ارزش بازار محلی این دستگاه هاست.اگر قرار به تعیین قیمت با بازار افتضاح ایران بود ، زدن این ترد معنی نداشت.
.دفاع جانانه از ای بی ، در این ترد نه به بحث قیمت گذاری ما کمک می کند و نه ضرر می رساند. اما ما را از بحث دور می کند. فکر می کنم در سخنان شما و حسین ، این نکته بارز بود ، که خرید از ای بی ، بر خلاف ادعای اولیه شما ، دارای ریسک هم هست.همین عامل ، برای کسانی که خرید از طریق آنها می بایست برای دوستان من صورت می گرفت ، عاملی بازدارنده بود. مابقی توضیحات شما، تنها من را از این متاسف کرد که شما به دلیل بی تجربگی ،چند صد دلار ضرر کرده اید. امیدوارم دیگر چنین تجربه تلخی نداشته باشید.
.و پاسخ به سئوال شما ، خیر ، بنده دستگاه خود را نه تنها 350 تومان نمی فروشم ، بلکه به قیمت اولیه هم نمی فروشم.دلایل ش برای خودم محفوظ ست ، که در صورتی که این ترد به مسیر اصلی ش باز گردد و به قیمت گذاری روی دستگاه ایکس 800 برسم ، عنوان خواهم کرد.

در آخر امیدوارم که این واقعه ، باعث کدورتی میان هیچ کس نشود ، و کاربران گرامی این فروم ، هرگونه توهینی را به دیده اغماض ببینند

شاد باشید

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان s200 تميز ،تعمير نشده..با وسايل و جعبه کامل و چند ميخرن؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان s200 تميز ،تعمير نشده..با وسايل و جعبه کامل و چند ميخرن؟

قربان این ترد قیمت گذاری هست ، ولی نه به این سبک .:D
با این حال ، با توجه به معیارهایی که نوشته ام در پست اول :
منظور شما از وسایل همین مموری حداکثر2 گیگ هست و کابل شارژ دیگر؟
فکر می کنم قیمت 200 تومان رقمی معقول باشد

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Q-tek 9000 چه قیمتی می ارزه ؟

images

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه چیزی احساس کردم که لازمه بگم اینجا در مورد مموری ها.
بنده یه مموری 4 گیگ مینی اس دی اچ سی کینگ استون رو نو 16.5 خریدم .
2گیگ تازه قیمتش خیلی پایین تره 6.5 یا کمتر.
حالا با توجه به اینکه اکثر دستگاههای دست 2 مموری 2 یا کمتر دارند و این مموری ها هم دسته 2 هستند 3-4 تومن نباید بیشتر قیمتشون رو حساب کنید (با احتساب عدم گارانتی)

به نظرم به همین دلیل اصلا قیمت مموری در قیمت کلی دستگاه تاثیری نخواهد گذاشت. حداکثر اون 3-4 تومن رو باید بهش اضافه کنیم (که رقم تخفیف و تلورانس قیمت هامون بیشتر از این مقداره)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نظرم به همین دلیل اصلا قیمت مموری در قیمت کلی دستگاه تاثیری نخواهد گذاشت. حداکثر اون 3-4 تومن رو باید بهش اضافه کنیم (که رقم تخفیف و تلورانس قیمت هامون بیشتر از این مقداره)
كاملا تائيد ميشه. بنظر من شخص وقتي PPC دست دو بگيره بهتره خودش ي مموري نو بخري(ماكس 20تومن). اما ديگه خيالت راحته 100% سالمه و اطلاعاتت نميپره...

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
یه چیزی احساس کردم که لازمه بگم اینجا در مورد مموری ها.
بنده یه مموری 4 گیگ مینی اس دی اچ سی کینگ استون رو نو 16.5 خریدم .
2گیگ تازه قیمتش خیلی پایین تره 6.5 یا کمتر.
حالا با توجه به اینکه اکثر دستگاههای دست 2 مموری 2 یا کمتر دارند و این مموری ها هم دسته 2 هستند 3-4 تومن نباید بیشتر قیمتشون رو حساب کنید (با احتساب عدم گارانتی)

ای بابا!!من 2 سال پیش مینی اس دی 2 گیگ رو گرفتم 50 تومن!!:-(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
میشه آدرس رو بدی سیاوش جان ؟

مهدی جان مچ گیریه؟! آبادان خیابان امیری. به سمت خ دبستان. قبل از 4 راه امیری. اولین موبایل فروشی سمت چپ. 2 ماه پیش... قیمت 430 میداد.

بالا