• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گذاری برای فروش I MAC 27 inch فوق العاده کم کارکرد.

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان Imac MC511LL/A دارم برای فروش میخواستم قیمت گذاری کنم برای فروش ممنون میشم قیمتی که میشه فروخت رو بهم بگین.
دستگاه برای برادرم بوده ولی زیاد استفاده نشده چون جایی استخدام شده و برای کارش جدید ترین مدلش رو دادن Core i7.
برای همین میخوایم اینو بفروشم.
فعلا در حد قیمت گذاری است.

config.jpgSerial.jpg
این هم عکس از خود آقا داماد که به درخواست یکی از دوستان گل قرار میدم.
Front.jpg

Last edited:

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
دو ملیون خریدارم

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
بین 2.5 تا 3 البته بسته به تمیزی و سلامت قطعه داره !

moh-ali

Registered User
لایک‌ها
33
Last edited:

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
یادش بخیر
من مثل این رو گذاشتم تو این سایت البته 21 اینچ
با قیمت 1600 کسی نخرید بیرون سایت فروختم
دوست عزیز این رو به عنوان اپ در نظر بگیر

مرسی بابت آپ در صورتی که مشتری خوب باشه عکس هم قرار میدم.
خودم اون موقها که دلار این نبود 3 خریدم.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
حرف این دوستمون درسته " BloodyBlade "
با توجه به قیمت حال حاضر فی مابین 2.5 الی 3 .
البته اینجور محصولات هم مشتری خاص خودش رو داره و بعضا سخت فروش بره . خود من مک بوک ایر داشتم که برای فروش اش به مشکل برخوردم . چون اصولا کمتر کسی حاضره بیان این مقدار پول رو پای اپل بده و ترجیح میده برند های دیگه با این کانفیق رو ارزونتر بخره یا با این مقدار پول کانفیگ بالاتر .

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
MA897LL/A
MB325LL/A

سلام دوستان، برای این آیتم ها هم میشه قیمت گذاری کنید؟

سلام
دوست عزیز شما مگر imac ها رو نفروختید ؟ دیگه قیمت برای چیه ؟
درباره قیمت مک بوک ها هم تجدید نظر کنید کمی که فروش بره

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
آی مک ها رو فروختم و فقظ میخواستم بدونم اگه ارزون وداده بودم همین. در مورد لپ تاپ هم باید بگم که قیمتها سرسام اور شده و ۱۷ اینچ دست دوم هم حیلی کم گیر میاد. سری لپ تاپ های من هم آمریکایی هستن نه چینی. برا کسی که دنبال کار کردن باهاش باشه و دنبال مدل پدل جدید نباشه حداقل ۲ تومان جلو میوفته. من با فاینال کات و نرمافزارهای سنگین دیگه روش کار میکنم و خداوکیلی فرقی انچنان با جدیدش نداره. به علاوه اینکه lcd به مراتب بهتر از led هستش. چه در ویدئو چه در گرافیک

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
آی مک ها رو فروختم و فقظ میخواستم بدونم اگه ارزون وداده بودم همین. در مورد لپ تاپ هم باید بگم که قیمتها سرسام اور شده و ۱۷ اینچ دست دوم هم حیلی کم گیر میاد. سری لپ تاپ های من هم آمریکایی هستن نه چینی. برا کسی که دنبال کار کردن باهاش باشه و دنبال مدل پدل جدید نباشه حداقل ۲ تومان جلو میوفته. من با فاینال کات و نرمافزارهای سنگین دیگه روش کار میکنم و خداوکیلی فرقی انچنان با جدیدش نداره. به علاوه اینکه lcd به مراتب بهتر از led هستش. چه در ویدئو چه در گرافیک

انشاالله خوب بفروشید
--
ایمک های شما تو رنج 1.300 تا 1.500 هست

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
انشاالله خوب بفروشید
--
ایمک های شما تو رنج 1.300 تا 1.500 هست

باور بکنی یا نه ولی یکی از بیرون سایت با بهتره بگم یکی از بچه های پاساژ علاالدین زنگ زد گفت با یکی میام
اونجا و جفتش رو بر میدارم ولی یه خریدار بگو کمتر از ۱۷۰۰ نمیدی و من به تو ۱۶۰۰ میدم!
تو بودی میگفتی نه؟!

اینه که بعد از فروش شک کردم به قیمت و از اونجا که به هر حال دستگاه تمیز هم کم گیر میاد و بخصوص سری
imac 24" 2.8 سیستم سرعتی و خوش سایزی هم هست. ۲۷ اینچ احمقانست برای کار مگر بیشتر بخوای که دکوری
ازش استفاده کنی. این تازه در کنار مشکلاتش با مانیتور در سری ۲۷ هستش. به نظر من یه آی مک دست دوم 3.0 GHZ
۲۴ اینج دوسال پیش به مراتب بهتر از سری جدید هستن.

راستی میتونی بهم بگی یه همچین دستگاهی جند می ارزه M9454LL/A

G5 DUAL 1.8 GHz with 4gbRam

Last edited:

moh-ali

Registered User
لایک‌ها
33
باور بکنی یا نه ولی یکی از بیرون سایت با بهتره بگم یکی از بچه های پاساژ علاالدین زنگ زد گفت با یکی میام
اونجا و جفتش رو بر میدارم ولی یه خریدار بگو کمتر از ۱۷۰۰ نمیدی و من به تو ۱۶۰۰ میدم!
تو بودی میگفتی نه؟!

اینه که بعد از فروش شک کردم به قیمت و از اونجا که به هر حال دستگاه تمیز هم کم گیر میاد و بخصوص سری
imac 24" 2.8 سیستم سرعتی و خوش سایزی هم هست. ۲۷ اینچ احمقانست برای کار مگر بیشتر بخوای که دکوری
ازش استفاده کنی. این تازه در کنار مشکلاتش با مانیتور در سری ۲۷ هستش. به نظر من یه آی مک دست دوم 3.0 GHZ

جناب ایمک g5 فکر کنم زیر 1 تومن می ارزه چون
این نو ایمک ها g4 یا g5 پردازنده موتورولا روش هست
خودم یکی رو قبلا داشتم
اینها جزو power pc به حساب میان

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
این پیشنهاد من اگه خواستی من هسم

شرمنده دوست من نه به پولش احتیاج دارم نه عجله برای همین به این قیمت اصلا پیشنهاد 2.5 هم بوده که قبول نکردم.

حرف این دوستمون درسته " BloodyBlade "
با توجه به قیمت حال حاضر فی مابین 2.5 الی 3 .
البته اینجور محصولات هم مشتری خاص خودش رو داره و بعضا سخت فروش بره . خود من مک بوک ایر داشتم که برای فروش اش به مشکل برخوردم . چون اصولا کمتر کسی حاضره بیان این مقدار پول رو پای اپل بده و ترجیح میده برند های دیگه با این کانفیق رو ارزونتر بخره یا با این مقدار پول کانفیگ بالاتر .
بله دقیقا ما هم برای کار خاص میخواستیم. برنامه های که نسخه ویندوز ندارند. FinalCut- Motion- Color , و از این قبیل. کسی که به کارش نمیاد اشتباهه خریدنش. سیستم عامل مک برای کسایی هستش که واقعا با این سیستم عامل کار انجام میدن.

تو بودی میگفتی نه؟!

آقای محترم میشه بگی چرا 27" احمقانه است؟ ما برای Edit استفاده میکردیم پس مانیتور بزرگتر برامون بهتره.

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
من هم برای ادیت استفاده میکنم. ولی سایز مانیتور همیشه فاکتور نیست. فاصله شما روی صندلی و پشت میزت تا به کامپیوتر هم شرط هست که imac 27 زیادی بزرگ هست که شاید در اول ذوق زده بشی که مانیتورت بزرگه ولی بعد متوجه میشی که زیادی بزرگه. imac 24 بسیار مناسبه و در هر شرایط و چیدمان میز و صندلی جواب میده. البته سایز به بحث بود و کیفیت پایین سری های اول 27 اینچ یه بحثه دیگه

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
من هم برای ادیت استفاده میکنم. ولی سایز مانیتور همیشه فاکتور نیست. فاصله شما روی صندلی و پشت میزت تا به کامپیوتر هم شرط هست که imac 27 زیادی بزرگ هست که شاید در اول ذوق زده بشی که مانیتورت بزرگه ولی بعد متوجه میشی که زیادی بزرگه. imac 24 بسیار مناسبه و در هر شرایط و چیدمان میز و صندلی جواب میده. البته سایز به بحث بود و کیفیت پایین سری های اول 27 اینچ یه بحثه دیگه
لطفا بحث کارشناسی کنید نه اینکه از روی الاقه و ذوق مگه من مک رو برای علاقه خریده بودم؟
با سند و مدرک بگین که کیفیت 27 اینچ پایینتره. اگه هم سند و مدرکی ندارین لطفا در مورد محصول سخنی نگید.
نکنه شما از شرکت Apple بهتر میدونید؟

بالا