• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گذاری و فروش کارت گرافیک Quadro FX 3500 ( فقط حرفه ای ها )

ehsanrpc

Registered User
لایک‌ها
0
یک کارت گرفیک Quadro FX 3500 ( خریداری شده از ebay ) برای فروش موجود هست ...​

Quadro_FX3500.jpg

مشخصات :

Memory Size: 256MB
Memory Interface: 256-bit
Graphics Memory Bandwidth: 42.2GB/sec.
Graphics Bus: PCI Express

قیمت پایه : ندارد

قیمت مدل های مشابه :

PNY - NVIDIA Quadro FX 580
PNY VCQFX580-PCIE-PB Quadro FX 580 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 Workstation Video Card

540,000 Toman

---------------------------------

PNY - NVIDIA Quadro 600
PNY VCQFX600-PCI-PB Quadro FX 600 256MB 128-bit DDR PCI Workstation Video Card

450,000 Toman

--------------------------------

PNY - NVIDIA Quadro FX 1800
PNY VCQFX1800-PCIE-PB Quadro FX 1800 768MB 192-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 Workstation Video Card

1200,000 Toman

--------------------------------

PNY - NVIDIA Quadro 6000
PNY VCQ6000-PB Quadro 6000 6GB 384-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 Workstation Video Card

7000,000 Toman

-------------------------------

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این در حد GTX 7800 هست .. قیمت منصفانه اش 120 تومانه .. البته کاربر خاص خودش رو میخواد ..

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
البته اگه تبدیل کنید 7800 رو
در غیر این صورت در گیم از 7800 کم میاره،ولی در برنامه های 3D فوقالعاده سر تر هست
خوب بفروشیش رفیق
راستی چند خریدی خودت؟

ehsanrpc

Registered User
لایک‌ها
0
این در حد GTX 7800 هست .. قیمت منصفانه اش 120 تومانه .. البته کاربر خاص خودش رو میخواد ..

دوست عزیز خوبه حالا عرض کردم فقط حرفه ای ها ! شما که اطلاعات در رابطه با کارت ورک استیشن نداری لطفا تاپیک رو خراب نکن ! تشریف ببرید دنبال بازی تون !

البته اگه تبدیل کنید 7800 رو
در غیر این صورت در گیم از 7800 کم میاره،ولی در برنامه های 3D فوقالعاده سر تر هست
خوب بفروشیش رفیق
راستی چند خریدی خودت؟

راستش این کارت رو چند سال پیش خریدیم 800 دلار ... و البته مخصوص پروژه خاصی هم خریداری شد .

البته تو ایران قیمت مشخصی هنوز هم نداره

سری 6000 رو فکر کنم رایان صبا 7 میلیون قیمت گذاشته ;)

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
اسلام ، ارزش این کارت رو فقط اونهایی میدونن که کار سه بعدی ( رندرینگ ، محاسبات نور و... ) می کنند میدونند .
خیلی شرمنده نتونستم نگم ، آپ حساب کن عزیز

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
فرقی که این مدل با بقیه مدلها داره اینه که مدلهای دیگه خط و یا صفحه رو بصورت پیکسلی میشناسه بصورتی که خط از یک سری پیکسل پشت سر هم تشکیل شده ولی تو این مدل خط به همون معنای واقعی هست که مجموعه نقاط بین دو ورتکس هست . کاربردش هم برای نرم افزارهایی هست که بصورت ورتکسی کار میکنن مثل اتوکد و کورل دراو و pdms و ...
لطفا اگر قیمتی در آوردین بگذارید اگه گرون نباشه قصد دارم بگیرم .

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
با عرض سلام . برای جلوگیری از ایجاد سوء تفاهم یا ناراحتی شما . لطف کنید یه قیمت بگذارید تا دوستان بتونند شرایط رو بررسی کنند . با تشکر

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز خوبه حالا عرض کردم فقط حرفه ای ها ! شما که اطلاعات در رابطه با کارت ورک استیشن نداری لطفا تاپیک رو خراب نکن ! تشریف ببرید دنبال بازی تون !

راستش این کارت رو چند سال پیش خریدیم 800 دلار ... و البته مخصوص پروژه خاصی هم خریداری شد .

البته تو ایران قیمت مشخصی هنوز هم نداره

سری 6000 رو فکر کنم رایان صبا 7 میلیون قیمت گذاشته ;)

والا من فکر کنم شما نمیدونی داری چی میفروشی در قدم اول .. انتظار داری چیزه که دست دوم اش 30-40 دلار ریخته رو از شما 10 میلیون بخرن ؟ شما اگر Quadro FX 3700 رو داشتی Chipset اش دقیقا چیپ 8800GTX بود + امکانات Quadro .. ببخشید که شما حرفه ای هستی و ما نیستیم D: ..

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
ببینید دوستان،درسته چیپست برخی مدلهای کوادرو با سریهای 7000 و 8000 یکیه و قابل تبدیل هستن از طریق دستکاری تو riva tuner،ولی اولاً که این کار هر کسی نیست (نمیگم سخته) و ممکنه بزنه کارتو داغون کنه،ثانیاً که هیچ وقت مثلاً با تبدیل به 3700،پرفورمنس کامل بهتون نمیده و شاید حدود 70 الی 80% کارت اصلی بشه
و استارتر جان،شما خودت یه قیمتی بذاری بهتره فک کنم.هر کسی خواست میخره،نخواست هم نمیخره.اینجوری سو تفاهم پیش نمیاد

ehsanrpc

Registered User
لایک‌ها
0
والا من فکر کنم شما نمیدونی داری چی میفروشی در قدم اول .. انتظار داری چیزه که دست دوم اش 30-40 دلار ریخته رو از شما 10 میلیون بخرن ؟ شما اگر Quadro FX 3700 رو داشتی Chipset اش دقیقا چیپ 8800GTX بود + امکانات Quadro .. ببخشید که شما حرفه ای هستی و ما نیستیم D: ..

دوست عزیز کسایی که می می دونن این کارت چیه و چه کاربردی داره نظرشون رو دادن، شما لطفا دیگه کارشناسی و پا فشاری نکن عزیز بیشتر خودت میری زیر سوال ;) جای این کار همین تاپیک رو و یا بیشتر تحقیق کن تا در موارد مشابه بتونی حداقل نظر بدی ! خداییش خیلی ضایع بود پست اولت :lol:

برای مدل های مشابه قیمت هایی وجود داشت که در پست اول گذاشتم ! متاسفانه تو بازار هم نه زیاد کسی میشناسه این کارت رو نه داره قیمتش رو ...چند تا مغازه هم گفتن بخوای واست میاریم ... هر کی یه قیمت داد. از 3 میلیون تا پیشنهاد های بی شرمانه دیگه :lol:

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز کسایی که می می دونن این کارت چیه و چه کاربردی داره نظرشون رو دادن، شما لطفا دیگه کارشناسی و پا فشاری نکن عزیز بیشتر خودت میری زیر سوال ;) جای این کار همین تاپیک رو و یا بیشتر تحقیق کن تا در موارد مشابه بتونی حداقل نظر بدی ! خداییش خیلی ضایع بود پست اولت :lol:

برای مدل های مشابه قیمت هایی وجود داشت که در پست اول گذاشتم ! متاسفانه تو بازار هم نه زیاد کسی میشناسه این کارت رو نه داره قیمتش رو ...چند تا مغازه هم گفتن بخوای واست میاریم ... هر کی یه قیمت داد. از 3 میلیون تا پیشنهاد های بی شرمانه دیگه :lol:

من قصد پافشاری و کل کل کردن با شما رو ندارم .. دوستانی که مثل من بی اطلاع هستند لینک های زیر رو چک کنند تا چیز یاد بگیرند D: دیگه هم حرفی با شما ندارم چون شما آدم بی منطق و بی ادبی هستی .. من فقط 8 ساله تو این سایت عضو ام 8 سال پیش بعید میدونم شما میدونستی اینترنت چیه من هم زیر سوال نمیرم شما نگران من نباش. 10 سال تو کار سخت افزار هستم و همه مدل قطعه ای دستم بود و خرید و فروش کردم .. شما یه چیزی به اسم Quadro شنیدی .. این چیزی که شما فکر میکنی 3 میلیون میرزه Quadro 6000 که نیست .. محصول 6 ساله پیشه .. امیدوارم 10 میلیون بفروشی

Nvidia Quadro - Wikipedia, the free encyclopedia

Ebay
NVIDIA Quadro FX 3500 | eBay

Benchmark
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اولین قیمت 100 تومن با توجه به اینکه تو گوگل از 70 دلار هست تا 800 دلار . ضمنا مارکشم ننوشتین چیه .

ehsanrpc

Registered User
لایک‌ها
0
من قصد پافشاری و کل کل کردن با شما رو ندارم .. دوستانی که مثل من بی اطلاع هستند لینک های زیر رو چک کنند تا چیز یاد بگیرند D: دیگه هم حرفی با شما ندارم چون شما آدم بی منطق و بی ادبی هستی .. من فقط 8 ساله تو این سایت عضو ام 8 سال پیش بعید میدونم شما میدونستی اینترنت چیه من هم زیر سوال نمیرم شما نگران من نباش. 10 سال تو کار سخت افزار هستم و همه مدل قطعه ای دستم بود و خرید و فروش کردم .. شما یه چیزی به اسم Quadro شنیدی .. این چیزی که شما فکر میکنی 3 میلیون میرزه Quadro 6000 که نیست .. محصول 6 ساله پیشه .. امیدوارم 10 میلیون بفروشی

Nvidia Quadro - Wikipedia, the free encyclopedia

Ebay
NVIDIA Quadro FX 3500 | eBay

Benchmark
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards

دوست عزیز خوشحال شدم که بالاخره سرچ کردی و فهمیدی چیه این کارت اصلا . مشکل اینجاس شما که محصول 10 سال پیشم باشه وقتی نمی دونی چیه میای به پستات نگا میکنی یه چی میپرونی بعدم میگی کارشناس سخت افزارم !!
ضمنا شما 8 ساله اینجا عضوی بنده 10 یا 11 سالم بود مدیر چندین فروم BBS بودم بعید می دونم بدنی bbs چیه ;) یه چیزی بود با مودم 2400 کانکت میشدی .. بعد 14400 بعد 36600 بعد 36800 بعد 56 ! عمرمون رو گذاشتیم رو بنچمارکو این داستانا یادش بخیر.. میزدی at&p !!! اون موقع 5 یوزر بیشتر به اینترنت دسترسی نداشتن در آن واحد .. این کارایی که الان شما داری میکنی اون موقع ما 3 صفحه ASCII مینویشتیم . یه امضا رنگی بزنیم پای پستمون / بماند . یه مدت تخته گاز رفتیم حالا کلا کشیدیم کنار .. اما یه تعداد تازه به دوران رسیده .. 4 تا پخ و پ.ن او از این تیکه ها یاد گرفتن واسه ما کارشناس سخت افزار و نرم افزار و اینترنت شدن ! ! ! ! ! !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز خوشحال شدم که بالاخره سرچ کردی و فهمیدی چیه این کارت اصلا . مشکل اینجاس شما که محصول 10 سال پیشم باشه وقتی نمی دونی چیه میای به پستات نگا میکنی یه چی میپرونی بعدم میگی کارشناس سخت افزارم !!
ضمنا شما 8 ساله اینجا عضوی بنده 10 یا 11 سالم بود مدیر چندین فروم BBS بودم بعید می دونم بدنی bbs چیه ;) یه چیزی بود با مودم 2400 کانکت میشدی .. بعد 14400 بعد 36600 بعد 36800 بعد 56 ! عمرمون رو گذاشتیم رو بنچمارکو این داستانا یادش بخیر.. میزدی at&p !!! اون موقع 5 یوزر بیشتر به اینترنت دسترسی نداشتن در آن واحد .. این کارایی که الان شما داری میکنی اون موقع ما 3 صفحه ASCII مینویشتیم . یه امضا رنگی بزنیم پای پستمون / بماند . یه مدت تخته گاز رفتیم حالا کلا کشیدیم کنار .. اما یه تعداد تازه به دوران رسیده .. 4 تا پخ و پ.ن او از این تیکه ها یاد گرفتن واسه ما کارشناس سخت افزار و نرم افزار و اینترنت شدن ! ! ! ! ! !

بابا شما استادی ما که چیزی نگفتیم تو BBS همون AT&P !!! هم تبلیغ کن

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مجدد سلام ، من نفهمیدم اینجا دعوا سره چیه ، یه بزرگواری یه کارت گرافیک گذاشته برای فروش ( حالا هزار تومن یا صد میلیون تومن ) هر کی بخواد بخره و استفاده داشته باشه ، اگه میدونه چیه که هیچ و اگه ندونه میره تحقیق می کنه و میاد با این آقا معامله می کنه ، حالا مثلا من سره پیازم یا ته پیاز که بیام نظر بدم ، جسارت منو ببخشید ولی بزارین جو آروم باشه و به هم توهین نکنید ، یا حق .

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
عزیزم ببخشید اما من میدنم اینکارت چیه اما خیلی قدیمی شده همون مقه امده بود دور ور 600 تومن بود الانم هرکی بخواد بره مرکز کامپوتر ایران قیمت کنه بخره اابته الان جنس نیست تو بازار تا بار جدید بیاد اینکارت اینقد قدیمی شده که در مقابل کارت های نسل حاضر حتی توی 3D هم که کار هروز ما هست نقشی نداره ببخشید فقط جهت راهنمایی بود...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
حالا جای بحثهای فنی قیمت بدین . این کارت گرافیک خوراک نرم افزارهای ورتکسیه و برای نرم افزارهای گرافیکی مثل بازی و فتوشاپ با کارت 256 20 تومنی هیچ فرقی نداره.

ehsanrpc

Registered User
لایک‌ها
0
بابا شما استادی ما که چیزی نگفتیم تو BBS همون AT&P !!! هم تبلیغ کن

نه موضوع اینه که همین کم مونده بود شما به من بگی اینترنت چیه :blink:

عزیز الکی هم چیزی رو که نمی دونی بزرگ نکن !! برو دستورات hyper terminal رو بخون !

M.Ali

Registered User
لایک‌ها
1
پسر خوراکه قیمت اخر رو برام پخ کن برا کارای 3D میخوام ...

ehsanrpc

Registered User
لایک‌ها
0
پسر خوراکه قیمت اخر رو برام پخ کن برا کارای 3D میخوام ...

علی جان والا هنوز قیمتش در نیومده درست حسابی

طالب می خواهد و مرد کهن

عزیزم ببخشید اما من میدنم اینکارت چیه اما خیلی قدیمی شده همون مقه امده بود دور ور 600 تومن بود الانم هرکی بخواد بره مرکز کامپوتر ایران قیمت کنه بخره اابته الان جنس نیست تو بازار تا بار جدید بیاد اینکارت اینقد قدیمی شده که در مقابل کارت های نسل حاضر حتی توی 3D هم که کار هروز ما هست نقشی نداره ببخشید فقط جهت راهنمایی بود...

دوست عزیز این کارت در حال حاضر تو شرکت خودمون زیر دست خودم هست چند وقتیه 3D باهاش کار نکردم ولی میدونم به هیچ وجه کم نمیاره ! جالبه دارم باهاش AE کار میکنم الان ... تو AE هم اذیت نمی کنه ! شاید قدیمی شده باشه اما هنوز کمتر کسی میتونه از پرفرمنسش استفاده کنه ... اگر یه پروژه C++ و Dx داشته باشید با پلتفرم 3D اونجا بیشتر مشخص میشه به این وسیله که اینجور پروژه ها چه موقع اجرا چه موقع نوشتن تا حد امکان ابتدا از cpu بهره میگیرن و با واژه ای به نام VGA قهرن کلا ... در صورتیکه زمانیکه همین پروژه رو با کارت های ورک استیشن RUN کنید متوجه میشین چقدر کارت موثر و قوی هست

بالا