سلام خدمت دوستان . من یه سیستم معمولیه کار راه انداز دارم که میخوام اگه بشه بفروشمش و یه لپتاپ i5 بگیرم . این سیستم برج 5 سال 89 از بازار رضای تهران خریداری شده . همه قطعات گارانتی معتبر داشتند که گم شده یا تموم شده . فقط گارانتیه مادربورد تا 27 /2/2012 مونده که اواژنگ هست .
قطعاتش به ترتیب زیر هست :
main : GIGABYTE G31M-ES2L
cpu : intel Dual core E5300 2.60GHz
ram : 2GIG DDR2 PATRIOT 800
HDD : 500GIG hitachi 7200rpm
DVD : samsung
power : 330w green
case : Delux

خدمتتون عرض کنم که سیستم خیلی خوبیه و برای کارایه روزمره و معمولی عالیه . سرعت خوبی داره / فنش کاملا بی صداست / هیچ مشکلی نداره / ویندوز 7 نصب هست / فتوشاپ و بازیهای معمولی رو هم راحت اجرا میکنه / اگه گرافیک هم بندازید روش که دیگه ردیفه .
کیبورد و موس فراسو و اسپیکر 3تیکه microlab probit هم دارم در کنارش .
در مورد قیمت عرض کنم که من از دو سال پیش که اینو خریدم دیگه سمت خرید و فروش سخت افزار نرفتم . پس اصلا قیمت ندارم براش !! لطف کنید قیمتهایه پیشنهادیتون رو بدید و اگر هم قصد خرید ندارید اما قیمت دستتون هست راهنماییم کنید . اگه دیدم میشه به قیمت خوبی فروختش میفروشم . اگر نه که نگه میدارم .
ممنون .
قطعاتش به ترتیب زیر هست :
main : GIGABYTE G31M-ES2L
cpu : intel Dual core E5300 2.60GHz
ram : 2GIG DDR2 PATRIOT 800
HDD : 500GIG hitachi 7200rpm
DVD : samsung
power : 330w green
case : Delux

خدمتتون عرض کنم که سیستم خیلی خوبیه و برای کارایه روزمره و معمولی عالیه . سرعت خوبی داره / فنش کاملا بی صداست / هیچ مشکلی نداره / ویندوز 7 نصب هست / فتوشاپ و بازیهای معمولی رو هم راحت اجرا میکنه / اگه گرافیک هم بندازید روش که دیگه ردیفه .
کیبورد و موس فراسو و اسپیکر 3تیکه microlab probit هم دارم در کنارش .
در مورد قیمت عرض کنم که من از دو سال پیش که اینو خریدم دیگه سمت خرید و فروش سخت افزار نرفتم . پس اصلا قیمت ندارم براش !! لطف کنید قیمتهایه پیشنهادیتون رو بدید و اگر هم قصد خرید ندارید اما قیمت دستتون هست راهنماییم کنید . اگه دیدم میشه به قیمت خوبی فروختش میفروشم . اگر نه که نگه میدارم .
ممنون .