یعنی هر جملتون دویستا ایراد داره و بدتر از ایراد این پافشاری روی صحیح بودن حرفتونه
از این آخری شروع میکنم که هنوزم میگین این پاور برای 3080 که سه تا هشت پین میخواد مناسبه . یعنی هنوز معتقدین که این گرافیک 3080 و سی پی یو رایزن 3700X با پاور 530 وات گزین لایسنس برنز که 84% بازدهی داره و نباید همیشه توی پیک مصرف باشه کارش راه میوفته . شما
این لینکو ببین . یعنی طبق عکس زیر حرف خود ایسوس رو هم قبول ندارید ؟
چرا وقتی یه چیزیو تجربه نکردین و هنوز پاور 530 رو گرافیک 3080 نبستین میگین میشه و کار درستیه . اصلا چیزی که تجربه نکردینو کاری نداریم چرا چیزی که تجربه کردینو و نتیجشو با چشماتون دیدینو صابونش به تنتون خورده رو قبول نمیکنید ؟
شما همون فردی نیستین که پاور مینی کیسو زده بودین به گرافیک قویتر از پاور باهاش گیم میزدین که کل سیستمتون سوخت و براش تاپیک زده بودین ؟ الان میخواهید همون تکنیکو رو این بنده خدام اجرا کنید . اینم یادتون باشه این تبدیلای مولکس به 6 پین PCI-e کار درستی نیست که اینو من از کسی شنیدم که یه عمره کارش پاوره .
اگه حرف منو و این لینکایی که دادمو قبول ندارید از یکی دیگه بپرسین البته نه کسی که شما تاییدش کنید یکی که بقیه تاییدش کنن .
تو
این سایتم میتونید همون رایزن و گرافیک 3080 وارد کنید تا بهتون بگه پاور چند وات میخواد .
مشاهده پیوست 1218221
این در مورد گرافیک که نمیدونم حرف منو قبول کردین یا هنوزم حرف خودتونو درست میدونید . در مورد بحث تفاوت رم DDR3 و DDR4 هم خیلی باهاتون بحث نمیکنم فقط در این حد بگم که اگر نمیدونید باید به اطلاعتون برسونم که در کنار سی پی یو 4790 هم شما میتونی رم DDR3 باس 2400 بزاری و دقیقا همون بنچمارک 35 گیگابایت بر ثانیه رو برای هم خوندن هم نوشتن هم کپی میده وقتی با نرم افزار AIDA64 تست بگیری حتی با زمان تاخیر کمتر . پس دیگه روی تفاوت قدرت رم DDR3 و DDR4 بحث نکنید لطفا . من نمیدونم شما چجوری بدون تجربه کردن یا بدون ارائه لینک معتبر حرف میزنید . هر چند با توجه به اون داستان پاور مینی کیس فکر کنم بعد تجربه کردنم باز چیزیو قبول نمیکنید .
در مورد سی پی یو که شما میگین من اخرین نسل DDR3 رو مثال میزنم ببینید ما اصلا نه روی نسل سی پی یو بحث داریم نه روی DDR3 و DDR4 بودن رم سیستم . ببین شما یه بازیو اجرا میکنین روی یه سیستم با سی پی یو 4790 . این بازیو یا 4790 میتونه اجرا کنه یا نمیتونه . اگر 4790 نتونه مطمئن باشین یه سی پی یو DDR4 که بنچمارکش به 4790 خیلی نزدیکه هم نمیتونه اجرا کنه . نمیدونم چرا اصرار دارید بگین که تمام کارهای سنگین دنیارو رم DDR4 انجام میده و کارت گرافیک و سی پی یو نقش هویج بستنی دارن . الان سی پی یو های نسل شیشو هفت اگر اشتباه نکنم هم DDR3 ساپورت میکنن هم DDR4 . میخوام بدونم آیا بازی ای هست که روی رم DDR4 عالی اجرا بشه ولی روی DDR3 اجرا نشه یا FPS نصف بشه ؟
و اما بحث گرافیک داخلی . ببین شما میگی گرافیک داخلی سی پی یو های رایزن بازی PES2020 که بازی ضعیفی هستو که حتی روی لپتاپا هم اجرا میشه رو تو رزولوشن 480*640 خیلی خوب اجرا میکنه ولی اینتل نسل 2 نمیتونه . الان من میخوام بدونم کسی که سیستم برا گیم میبنده میره یه گرافیک خفن میخره یا با گرافیک داخلی رایزن بازی میکنه ؟ کسی که سیستم برای گیم نمیبنده آیا براش فرقی میکنه گرافیک سیستمش گرافیک داخلی سی پی یو نسل 2 (سندی بریج) باشه یا گرافیک داخلی رایزن ؟ میشه بگین سریال گیم آف ترون با گرافیک داخلی رایزن چقدر بهتر از گرافیک سندی بریجه ؟ یا مثلا گرافیک داخلی رایزن وبسایت ورزش 3 روی 60 FPS راحت اجرا میکنه ؟ چون من با گرافیک سندی بریج که اجرا میکنم یه جاهایی لگ میزنه و اعصابم خورد میشه .
خداوکیلی فازتونو درک نمیکنم که میگین گرافیک مجتمع 4790 بازی PES اجرا نمیکنه ولی رایزن تو رزولوشن خیلی پایین با جزئیات پایین بازی ضعیف PES اجرا میکنه پس خرید سی پی یو با گرافیک داخلی ضعیف کار احمقانه ایه . گرافیک داخلی سی پی یو گرافیک گیم نیست دوست من اون 10 هزارتا بازی که میگین گرافیک داخلی رایزن اجرا میکنه هم برای شما جذابیت داره که هنوز مکس پین 1 بازی میکنید تو رزولوشن 480*640 و لذت میبرید . ملت الان دنبال بازی CyberPunk و Control هستن تو رزولوشن 4K با جزئیات بالا اونم با تکنولوژهای جدید Nvidia مثل Ray Tracing و AA جدید به نام DLSS . فقط یه نفر تو دنیاست که بازی PES تو رزولوشن 480*640 با گرافیک داخلی رایزن بازی میکنه که از بخت بدم خورده به تور ما . ویدئوی زیرو ببینید لطفا و دیگه بیخیال ادامه بحث بشین که گرافیک داخلی یک فاکتور خیلی مهم در انتخاب سی پی یو هستش و نباید سی پی یو با گرافیک داخلی ضعیف انتخاب کنیم که نشه باهاش گیم بازی کرد و تازه بخواهید اینو ربطش بدین به اینکه DDR4 از DDR3 بهتره .
من اگر اینارو توی این تاپیک میگم برای اینه که بعدا یوزرهای دیگه ای به استارتر نگن سیستمت DDR3 قدیمیه و گرافیک داخلیش قدرت نداره پس مفت بده به ما . منظورم شما نبودا یه یوزرای دیگه . استارتر عزیز شما هم اگر قصدت فروشه تیکه تیکه کن سیستمو تو سایت دیوار یا ایسام بفروش . کلی بخوای بفروشی کم میخرن . تازه از همون دیوار و ایسام هم میتونی قیمت قطعاتو پیدا کنی .
لینک ویدئو
مشاهده پیوست 1218231
هندونه چرا میزارید زیر بغل من!!!!
گرافیک قوی به مینی کیس! چی میگید! گرافیک پنل بلند با وات بالا مگر توی مینی کیس میره!
واقا من نمی فهمم شما چی میگی! NVS 310 گرافیک با وات بالاست!!! بعد به این موضوع چه ربطی داره
پاور کلا مشکل داشت و تا مادربرد آکبند نخریدم به سالم بودن پاور مطمئن بودم، تو این قضیه شرمنده یکی از بچه های انجمن هم شدم
بنده چاره ای جز استفاده از پاور مینی کیس ندارم؛ می دونی علتش چیه! جعبه کیس مینی هستش! 120 درصد ضرفیت پاور هم استفاده بشه مجبورم پاور مینی کیس استفاده کنم! فکر کنم الان متوجه شده باشید
دوباره سر یک مسئله پوچ و بی معنی دارید اصرار می کنید که طرف بره سیستم DDR3 و بعدش رم گرون 2400 برای DDR3 با بدبختی گیر بیاره و ببنده رو سیستم و هزینه ای که می کنه برای DDR3 از DDR4 مقدار 20 درصد بالاتر باشه
حالا نکته جالبش اینه که بازهم در باس یکسان، DDR4 مقدار 4 درصد بهتر از DDR3 عمل می کنه (لینک هم نمی خواد (تو یوتوب پر از این فیلم هاست))
چه اصرار بی معنی!
خودت خندت نمی گیره از یک نفر سوال بپرسی سیستم یکسان برای فروش DDR4 می خوای یا DDR3
دوباره جمله خودم رو تکرار می کنم : یک مثال هم زدیم پاور رو با این باندل نفروشند، شما خودت رو زیاد ناراحت نکن
شما می فرمایی کسی که میره سیستم خفن می بنده با گرافیک رایزن بازی نمی کنه، چه جمله پوچی هست!
پیش فرض خرید سیستم گیم خفن برای خودت درست می کنی، رایزن سری G رو می کوبی!!!!
یعنی کسی که کل پولش 7 میلیون هست دیگه نباید بازی کنه! یا مانیتورش کلا 720P بیشتر نیست و دوست داره سیستم برای بازی جمع کنه و رایزن سری G رو خریداری می کنه انتخاب اشتباهی کرده!
یعنی اگر پیش فرض صحبت های شما درست باشه، گرافیک 710 و 730 و 740 اصلا نباید فروش بره و طرف چون نمی تونه بازی کنه (پس افرادی که تو انجمن این گرافیک ها رو می خرن به نظر شما عقلشون کمه! چون میرن تو ورزش 3) عجب!
واقعا من نمی دونم ملت دنبال چی هستند! ولی شما می فرمایید که گرافیکی که Cyber رو نکشه بهتره PES 2021 رو هم نکشه! خیلی جالبه نه!
یک موضوع فرعی و نامربوط و غلط به نام بنده با نام پاور مینی کیس و گرافیک درست کردید، کار بسیار زشتی بود!
طرف سیستم برای بازی 4K می خواد بعدا شما DDR3 به ایشان معرفی می کنی! اینه تناقضات حرف های شما
نتیجه ای که از جالب ترین قسمت صحبت های شما برمیاد اینه که گرافیک مجتمع i5-9400 به درد نمی خوره و باید هم قیمت i5-9400F باشه. متاسفانه اینتل و AMD مثل شما فکر نمی کنند.
شرط انصاف اینه که سیستم DDR3 که می خوان با DDR4 مقایسه کنند اگر از DDR3 سری آخر رو انتخاب می کنند، از DDR4 هم باید سری آخر رو انتخاب کنند
خود من از قهرمان دو میدانی سال 1980 تند تر می دوم! سن من نصف سن اون شخص مسن هست؛ پس من نمی تونم نتیجه بگیرم قهرمان دو هستم (شرط انصاف اینه که باید رکورد بنده با رکورد ایشان در جوانی مقایسه بشه)
قدرت پردازشی و گرافیکی آخرین سری های DDR4 هرگز با سوکت 1150 قابل مقایسه نیست
مقدار پشتیبانی حجم رم هم قابل مقایسه نیست (32 گیگ در برابر 128 گیگ در مدل های دسکتاپ خانگی)
تکنولوژی روی مادربرد هم قابل مقایسه نیست (نسخه ساتا، نسخه USB، وجود M2 و PCIE بالاتر که روی ابعاد وسیع (8K) برتری گلوگاه خودش رو نشون میده) (نیازی هم به لینک نیست، تو یوتوب پر هست از این مقایسه ها)
یک بنده خدا می خواد گرافیک 3 الی 4 تومنی بخره بزاره روی i5-4xxx توصیه بنده به ایشان فروش سیستم و خرید 3400G هستش چون همون اندازه بودجشون گرافیک مجتمع داره و هم قدرت پردازشی بالاتری از i5-4xxx داره
ساتا که نوشتم منظورم 1150 نیست، خودم DDR3 سری اول دارم و هارد SSD خودم سرعتش روی مین 775 از 200 مگابایت بیشتر نمی شد و وقتی روی سیستم جدیدتر رفت از 200 به 400 رسید؛ مین با مین متفاوت هست ولی به هر حال هر چه زمان می گزره سیستم ها بروزتر میشن
سیستم خودم USB3.0 نداشت اما سری یکی دو سال بعد همگی USB3.0 دارند
میزان کارکرد رو هم بخوایم در نظر بگیریم، کف DDR4 حداقل 2 سال از آخرین سری های DDR3 کمتر کار کرده و عدالت رو اجرا کنیم 8 سال اختلاف بین سری اول این دو وجود داره (بنابراین DDR4 دسته دوم کمتر کار کرده)
قیمت ماژول های رم DDR3 باس بالا، گرانتر از نمونه های مشابه در DDR4 هستش (نیازی هم به لینک برای اثبات نیست!)
حتی باس و تایمینگ یکسان، باز هم DDR4 نسبت به DDR3 مقدار 4 درصد بهتر عمل می کنه (نیازی هم به لینک برای اثبات نیست!)
این صحبت هایی که در تاپیک میشه شاید اندکی تجربه و اطلاعات درست یا غلط بنده باشه؛ اگر سیستم خود استارتر هست ایشان قطعا می خواد سیستم فعلی رو بفروشه و DDR4 بخره وگرنه همین رو ارتقا می دادند (شاید بخوان لپتاپ بخرن یا سیستم خودشون نباشه!)
بنابراین، استارتر عزیز :
اگر برای بازی سطح بالا روی ابعاد 1080P می خواهید بازی کنید بهتره پردازنده سری F سوکت 1200 یا 1151 نسل 8 و 9 خریداری کنید، و گرافیک مجزا قوی استفاده کنید.
اگر بازی متوسط 1080P و یا بازی سطح بالا 720P مدنظر شماست، بهتره سری G رایزن خریداری کنید
اگر سیسم برای بازی سطح بالا و متوسط نمی خواهید بهتره پردازنده سری F سوکت 1200 یا 1151 نسل 8 و 9 خریداری کنید، و گرافیک سطح پایین سوکت دیجیتال DP و HDMI و DVI استفاده کنید.
حالا چه طور سیستم رو بفروشید :
بهتره مین و CPU و رم ها رو با هم به صورت باندل بفروشید (به هیچ وجه جدا نکنید (خودم 2 تا مادربرد فروختم هر دو تاش رو خریدار ها یا پست نابود کردند (اینکه نمی دونی پست بوده یا خریدار خودش حسابی اعصابت رو بهم میریزه)))
گرافیک رو حتما جدا بفروشید (تو ایسام خوب می خرن)
هارد رو جدا بفروشید
پاور رو نگه دارید