• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گزاری برای 2 دومین ir

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
نه منظورم بدون کم کاست هست یعنی مثل خود microsoft.ir باشه
ولی بعضی جاها به علت اشتباه تایپی واژه کنار هم میشه حساب کرد مثلاً شما بخوای بری توی سایت google.com میزنی hoohle.com که البته خود گوگل تمام دامینهایی رو که به نظرش میرسید که ممکنه افراد به علت اشتباه تایپی وارد آنها شوند رو ثبت کرده وروی سایت اصلی ریدایرکت کرده
یعنی الان شما سایت www.hoohle.com که بری میره به سایت www.google.com

انطور که من شنیدم چندسال پیش یاهو وگوگل هر دو با ارائه مدرک به nic.ir دامینشون رو با پسوند ایرانی از آن خودشون کردند

البته شنیدم اگر اشتباه میگن اونایی که میدونند تصحیح کنند گفته ی من رو

بله همينطوره، مثلآ براي دومين google.ir گوگل ميتونه رسمآ شكايت كنه و اونو از شما بگيره (اين بدليل جلوگيري از تمامي كارهاي خلافي هست كه ممكن است با وجود اعتبار و بزرگي اين شركت به وجود بيايد، انواع سوء استفاده ها و...) وگرنه يك دوميني كه ثبت ميشه فقط مال ثبت كننده آن است و كسي نميتونه به هيچ طريقي آن را مال خودش كنه كه در اين صورت تمامي پروتكلهاي تحت شبكه زير سؤال ميرود.

و شركت گوگل ميتواند فقط براي دومينهاي عين google اين كار را بكند و مثلآ براي google1.com ديگر قضيه فرق ميكند (همانطور irmicrosoft.com كه قبلآ نوشتيد) اينها دومينهاي مستقلي هستند كه قطعآ مال ثبت كننده آن هستند.

نامهاي شبيهي هم كه وجود دارند همگي توسط گوگل ثبت نشده اند (به غير از آنهايي كه به google.com ريدايركت ميشوند كه تابحال هم من نديده ام!) بلكه افراد براي اهداف مختلفي آن را ثبت كرده اند، چون در هر حال نزديك به يك دومين معروف و آشنا هستند. مثلآ qooqle.com، qoooqle.com و... هيچ كدام آزاد نيستند.

حتي من شنيدم دومين هايي شبيه به google.com يا yahoo.com با تفاوت در تعداد o و يا حرف ديگر ثبت شده و رسمآ در آنها ويروس قرار داده شده كه اگر كسي در نوشتن google.com كاراكتري را اشتباه بنويسد، دچار ويروسي خفن شود و... همگي فقط براي مقاصد تفريحي و .. !

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
نه منظورم بدون کم کاست هست یعنی مثل خود microsoft.ir باشه
ولی بعضی جاها به علت اشتباه تایپی واژه کنار هم میشه حساب کرد مثلاً شما بخوای بری توی سایت google.com میزنی hoohle.com که البته خود گوگل تمام دامینهایی رو که به نظرش میرسید که ممکنه افراد به علت اشتباه تایپی وارد آنها شوند رو ثبت کرده وروی سایت اصلی ریدایرکت کرده
یعنی الان شما سایت www.hoohle.com که بری میره به سایت www.google.com

انطور که من شنیدم چندسال پیش یاهو وگوگل هر دو با ارائه مدرک به nic.ir دامینشون رو با پسوند ایرانی از آن خودشون کردند

البته شنیدم اگر اشتباه میگن اونایی که میدونند تصحیح کنند گفته ی من رو
نه درست شنيديد whois بگيريد مي بينيد كه به نام و آدرس شركت ثبت شده.
كلا شما داميني بگيريد كه مشابه اسمهاي معروف باشه nic‌ازتون يك دخواست كتبي به همراه مدرك شناسايي مي خواد توش بگيد هر پيشامدي قبول داريد و ... و اينا :)

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
من به خاطر زیاد شدن پستهام از این کارها میکنم یا تو؟
من بخوام پستهام زیاد بشه 1000تا کار بلدم نه اینکه مثل تو توی همه ی تاپیک ها یک جمله بنویسم:D

اگر کاری داشتی:
"با آیدی من در تماس باش ID: designer977"
اِ اشتباهی آیدی شما رو نوشتم ببخشید

ولی جناب شمشاد خان اگر موافقی به همین بحث اینجاخاتمه بدیم

دامنه آی آر خریدار خارجی نداره اما اگر طوری باشه که اون نام دامنه تمام دامنه های com-net-org-info-biz-ws-cc کلاً ثبت شده باشند
مثل google که آخرش با مدرک google.ir رو از دست یک ایرانی در آورد

سلام

من به هركي گفتم با اي دي من در تماس باش اونم تماس گرفته يه معامله اي باهاش داشتيم پس الكي نبوده

منم موافقم دوست عزيز همينجا خاتمه بديم اما رستم صولت بياد بگه اون حرف را چرا زد !!!!‌ مرسي از همه دوستان فعلا باي :blush:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
نخير. ملاك خاصي نداره.

سلام

ببينيد بعدا http://forum.persiantools.com/t76597.html مرسي از شما

قيمت گذاري يكمي ملاك خاصي داره كمك خواستني ممنون ميشم كمكت كنم اينم اي دي من : designer977

موفق باشيد

اين پست را گفتم اخرش با من در تماس باش را به خاطره كمك بهش گفتم چون :

( :cool: من چندتا دومین رو میخوام بگیرم اما نمیدونم ارزش داره یا نه )

من به خاطر زیاد شدن پستهام از این کارها میکنم یا تو؟
من بخوام پستهام زیاد بشه 1000تا کار بلدم نه اینکه مثل تو توی همه ی تاپیک ها یک جمله بنویسم:D

اگر کاری داشتی:
"با آیدی من در تماس باش ID: designer977"
اِ اشتباهی آیدی شما رو نوشتم ببخشید

ولی جناب شمشاد خان اگر موافقی به همین بحث اینجاخاتمه بدیم

دامنه آی آر خریدار خارجی نداره اما اگر طوری باشه که اون نام دامنه تمام دامنه های com-net-org-info-biz-ws-cc کلاً ثبت شده باشند
مثل google که آخرش با مدرک google.ir رو از دست یک ایرانی در آورد

من به هركي گفتم با اي دي من در تماس باش اونم تماس گرفته يه معامله اي باهاش داشتيم پس الكي نبوده

منم موافقم دوست عزيز همينجا خاتمه بديم اما رستم صولت بياد بگه اون حرف را چرا زد !!!!‌ مرسي از همه دوستان فعلا باي:blush: :blush:

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام...
الان یه مدتی سرم شلوغ شده.
بعدا با هم تو یاهو حرف میزنیم.

ممنو ن شمشاد جان.;)

ssaaamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این دامین خیلی خوب پیشرفت کرده qoooqle.ir مال خودمه گوگل هم ایندکس میکنه مشکلی هم نداره

بالا