• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كاراكتر مزاحم!

siavash79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عرض شود كه من يه anonimizer (همون پروكسي) نوشتم كه فعلاً در مراحل تكميلي به سر ميبره..... مشكلي كه نميتونم حلش كنم اينه كه وقتي اين برنامه رو روي localhost اجرا ميكنم همه چيز مرتبه.... ولي وقتي روي يه سرور آپلود ميكنم ( روي 3 تا سرور تست كردم.... هم ويندوز و هم لينوكس) موقع باز كردن صفحه يه سري كاراكترهاي عجيب و غريب به عنوان چاشني به صفحه اضافه ميكنه كه من واقعاَ درك نميكنم از كجا پيداشون مكنه!
مثلاَ اينجا رو ببينين:
http://www.kalkade.com/test.php?u=http://www.kalkade.com/phpBB2/index.php

تاكيد ميكنم كه برنامه من هيچ نقشي در ساخت اين اعداد عجيب و غريب نداره و يادآوري ميشه كه اين برنامه روي localhost بدون اشكال كار ميكنه :blink:

يكي بگه من چيكار كنم
مرسي

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
حتما يه جاي برنامه ات يه خروجي مي ده كه اينجوري رو صفحه مياد.
توي بعضي سايتها مشكلي نيست. توي بعضي ها خيلي اين عددها زياد و تو بعضي ها كم !!!!!
به هر حال تا سرس رو نبينيم نمي شه چيزي گفت

siavash79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام برنامه در حال حاظر فقط يه خروجي داره كه اون هم همون صفحه مقصد هستش كه آدرسهاي توش با آدرسي كه از خود پروكسي رد بشه عوض ميشه....... يعني در اصل برنامه فقط يه واسطه بين سايت و يوزر هست كه بين راه كدهاي صفحه رو يكمي دست كاري ميكنه..... ولي مشكل اين برنامه احتمالاَ به انكودينگ برميگرده.... به هر حال سورس رو هم برات pm ميكنم

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
ممنون .
کنترلش می کنم.
جواب می دم.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
والا من اصلا وقت نكردم كه اون كدهايي رو كه برام فرستادند رو چك كنم.
ولي خوب دستوري هست در php که یک صفحه html رو از روی وب می خونه و میریزه توی یک متغیر.
بعد شما همون رو نمایش می دید.
این میشه یه برنامه برای رد شدن از فیلتر .

siavash79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت miladmovie:
سيستمش خيلي ساده‌س...... حركات internet explorer رو تقليد ميكني و با سايت مقصد تبادل اطلاعات ميكني.... اونوقت نتيجه اين تبادل رو براي كاربر ميفرستي..... به معناي ساده‌تر، اين برنامه كار دلالي اطلاعات رو انجام ميده..... به همين ساده‌گي

خب..... مشكلي كه من دارم اينه كه به محض دريافت اطلاعات، كاراكترهاي عجيب و مزاحمي همراه باقي اطلاعات (و هميشه درست بعد از "n\" يا همون newline وارد اطلاعات اصلي ميشه..... واقعاً براي من قابل درك نيست كه چرا توابغ معتبري مثل sfockopen و fread يا حتي gets چنين نتايج وحشتناكي رو به من ميدن..... در نظر داشته باشين كه تمام اين توابغ binary-safe هستن و به هيچ وجه "نبايد" اطلاعات رو (چه متني و چه باينري) خراب كنن.... علاوه بر اون، من تمامhttp header هايي كه لازمه رو هم قبل از دريافت اطلاعات به سايت مقصد ميفرستم...... پس نبايد مشكلي باشه

يكي يه جوابي بده plz :wacko:

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون

با اينكه كار ساده اي بود ولي تابه حال به ذهن من خطور نكرده بود!!!

و در مورد مشكلاتت من هم يك همچين چيزي درست مي كنم بعد با برنامه شما مي ذريم كنار هم ببنيم چي مي شه

چون من تا به حال متنهاي سايت هاي ديگه رو گرفتم

ببينم چي مي شه

بالا