آژانس هواپیمایی

كاراكتر هاي عمومي؟؟؟؟؟

شروع موضوع توسط sylvester ‏22 اکتبر 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. sylvester

    sylvester Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    495
    تشکر شده:
    59
    محل سکونت:
    ترکیه
    سلام!
    اين كد رو ببينيد
    کد:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim fso As New FileSystemObject
    MsgBox fso.FileExists("m:loader.dll")
    End Sub
    داره ميگه اگر داخل درايو m فايله loader.dll بود يه true برگردون. من مي خوام يه جوري بنويسسمش كه با نام فايل كاري نداشته باشه و هر فايلي كه با پسوند dll وجود داشت true برگردونه. براي همين فكر كردم بايد اينجوري كنم
    کد:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim fso As New FileSystemObject
    MsgBox fso.FileExists("m:[COLOR="Red"]*[/COLOR].dll")
    End Sub
    ولي اشتباهه. چكار كنم. البته ميتونم با استفاده از filelistbox.pattern مشكل رو حل كنم ولي چون يه selectcase با 14 تا case هست كدها بيشتر ميشه و دوست دارم مشكل رو با همين يك خط كد حل كنم
    براي فولدر هم همين مشكل هست كه البته با pattern هم حل نميشه
    کد:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim fso As New FileSystemObject
    MsgBox fso.folderExists("m:windows")
    End Sub
    ميخوام هر فوادري كه اول اسمش win بود true بده. مثلا winlogs باشه يا win32 يا .....
    ممنون از اساتيد:)
     
  2. sylvester

    sylvester Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    495
    تشکر شده:
    59
    محل سکونت:
    ترکیه
    دوستان عزيز !كسي نيست راهنمايي كنه.
    من الان تو حالت waitforsingleobject هستم. تا اين مرحله از كارم تموم نشه هيچ كاري نميتونم بكنم
    ........................................................
    4 روز بعد اضافه ميكنم..
    جالبه به نظر هيچ راه كاري وجود نداره يا كسي بلد نيست
    شايدم fso اصلا كاراكتر عمومي يا همون wildcard نميگيره. در هر صورت با استفاده از drivelistbox و يه loop و تابع instr كار عملي شد
     
avanakخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی