• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كاربر آماتور

nooshaafarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه كاربر كاملا غير حرفه اي هستم و از سرويس هاي پرشين بلاگ براي وبلاگ شخصي ام استفاده مي كنم. و با مشكلات خيلي ابتدايي نظير لينك دادن و قرار دادن موزيك و عكس روي صفحه ام مواجهم و در ضمن قالب دلخواهم رو هم براي صفحه ام پيدا نكرده ام. حالا مايلم بدانم سرويس پرشين تولز مي تواند امكان دسترسي به مواردي را كه ذكر كردم به نحو user friendly در اختيار من قرار بدهد؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
پرشين تولز به شما میتونه فضا بده برای این کار ... شما روی این فضا یه برنامه که باهاش میشه وبلاگ نوشت نصب میکنید ( MT ... pMachine & ... ) و از امکانات اون برنامه ها استفاده میکنید

به طور کلی اگر شما با لینک دادن ... قرار دادن موزیک و عکس توی وبلاگتون ( که تو پرشين بلاگ ) مشکل دارید & پیشنهاد میکنم از همون پرشين بلاگ استفاده کنید فعلا تا تو این کارها مهارت بیشتری پیدا کنید بعد سراغ دامین و هاست شخصی بیاید.

چون با توضیحاتی که دادید اگر دامین و هاست بگیرید و بخواید وبلاگ ( مثلا MT ) راه بندازید 100% کارهاشو باید بدید به نفر براتون انجام بده چون نه پرشين تولز نه هیچ هاست دیگه این کار رو نمیکنن ! یعنی براتون ممکنه MT نصب کنن ولی دیگه بقیه کار های ( که کم نیست ) به عهده شماست که فکر نمیکنم به راحتی از پسش بر بیاید

twhhhco

Registered User
لایک‌ها
31
به نقل از nooshaafarin :
من يه كاربر كاملا غير حرفه اي هستم و از سرويس هاي پرشين بلاگ براي وبلاگ شخصي ام استفاده مي كنم. و با مشكلات خيلي ابتدايي نظير لينك دادن و قرار دادن موزيك و عكس روي صفحه ام مواجهم و در ضمن قالب دلخواهم رو هم براي صفحه ام پيدا نكرده ام. حالا مايلم بدانم سرويس پرشين تولز مي تواند امكان دسترسي به مواردي را كه ذكر كردم به نحو user friendly در اختيار من قرار بدهد؟
:( لطفا اگر راهنمايي ژيدا كرديد به من هم بدهيد.
باتشكرtwhhhco :eek:

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از nooshaafarin :

در مورد وبلاگ و کارهایی از قبیل گذاشتن عکس و موزیک و غیره با این آیدی میتونید تماس بگیرید کمکتون میکنه حتما [email protected] و یا به این وبلاگ مراجعه کنید www.takhodarahinist.persianblog.com

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پرشین بلاگ کدومه!!! البته من خودمم ازش استفاده می کنم، ولی دل و بزن به دریا و بیا روی هاست خودت وبلاگ بساز، اینجا هم فکر کنم به اندازه کافی هستند که بتونند راهنماییتون بکنند.

فقط خودتون هم باید پایه باشید ، فوری خسته نشید.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از vmf :
پرشین بلاگ کدومه!!! البته من خودمم ازش استفاده می کنم، ولی دل و بزن به دریا و بیا روی هاست خودت وبلاگ بساز، اینجا هم فکر کنم به اندازه کافی هستند که بتونند راهنماییتون بکنند.

فقط خودتون هم باید پایه باشید ، فوری خسته نشید.
نصب ام تی رایگان !
119.gif
109.gif

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Shahedr :
نصب ام تی رایگان !
119.gif
109.gif
تو که این قدر opensource ایی هستی چرا همش میری سراغ عمو بیلی !؟

فقط این دوست ما یک ادیتور خوب هم احتیاج داره؛ که فکر کنم شاهد باید زحمتش رو بکشی
24.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از vmf :
تو که این قدر opensource ایی هستی چرا همش میری سراغ عمو بیلی !؟

فقط این دوست ما یک ادیتور خوب هم احتیاج داره؛ که فکر کنم شاهد باید زحمتش رو بکشی
24.gif
ام تیه خوب ادیتور fck داره !
[ انجمن گسترش فرهنگ ام تی در بین عموم ! ]
118.gif

بالا