• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت capture همراه با TV چي خوبه ؟

smab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ميدونه كيفيت capture كارت TV MSI چه جوري هست ؟
اگه كارت capture خوب همراه با TV زير 100 تومن سراغ دارين بگين .

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين موضوع يه بار مطرح شده و من عينا اون مطالب رو نقل مي كنم تا بعد.
کارت winfast از شرکت leadtek کارت خیلی خوبیه یک سال هم گارانتی آواژنگ داره قیمتش هم در حدود 45000 تومانه
البته من تبلیغ این کارتی رو که توگفتی دیدم ولی تا حالا کاراییش رو ندیدم
در ضنم این کارتی که من گفتم مدلشtv tuner 2000 xp delux است.
fm radio
pip
time shifting
mpeg i/ii/iv
,...

---------------------------------------------------------------------
pinacle هم چند مدل داره كه StudioTV اش مدل معمولی اش است که کارت TV است که البته خودش چند مدل بود که الان فکر کنم فقط یک مدلش هست. تفاوتهاش تو رادیو کنترل و اینترنال و اکسترنال بود.
من که باهاش کار کردم هرچند آلمانی بود ولی خیلی ازش خوشم نیومد البته من تقریبا 2 سالی میشه که دیگه از این کارت نخریده ام.
اما یک مدل دیگه اش هم است که Studio TV Sat نام داره که کارت هم بهش می خوره البته اولا مدله بی کارتش بود حدود 110000 تومان ولی الان کارت دارش 153000 تومان این حدوداست. اینم بگم که جای کارتش خشاب کارت نداره پس اولین کارتی که براش می خری باید اورجینال باشه و خودش خشاب داشته باشه که اونم فکر کنم 30 -40 تومان باشه البته من خودم تاحالا کارتشو نخریدم فقط شنیدم این حدوداست شاید هم نباشه.
در مورد کارت ریسیور فکر کنم pinacle بهترین انتخاب باشه

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام آقا من ميخواستم ببينم كسي از كارت رسيور سر در مياره كه به صورت يك برد به مادر برد وصل ميشه بعد ميخواستم ببينم كه اين كارت كپچر هم ميكنه يا نه اگه ميدونيد يه كم توضيح بديد

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سوالو در قسمت خودش جواب دادم
اما یه نکته مهم که بازم بگم زیاد رو capture این کارتها حساب نکنید.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Just All In Wonder

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با all in wonder موافق نیستم یعنی با هیچ کارت ورودی داری موافق نیستم. کار کپچر یه کاریه که فقط و فقط باید با کارت مخصوص خودش انجام بشه چون واقعا رنگ منگش خیلی مهمه مگه اینکه برای کار خیلی عادی و سرگرم کننده بخواهی که از هر کارت ورودی داری می تونی استفاده کنی البته اونهایی که ورودی صدا و تصویرشان جداست بعضی وقتها آدم رو دچار مشکل می کنند چون ممکنه صدا با تصویر match نشه.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد!!!!!! اين علامت تعجبها چيه؟!!!!! زياد درك نكردم!!!!!!! فكر كنم شما هم با All in wonder موافق بودي ديگه.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از hardware :
من با all in wonder موافق نیستم یعنی با هیچ کارت ورودی داری موافق نیستم. کار کپچر یه کاریه که فقط و فقط باید با کارت مخصوص خودش انجام بشه چون واقعا رنگ منگش خیلی مهمه مگه اینکه برای کار خیلی عادی و سرگرم کننده بخواهی که از هر کارت ورودی داری می تونی استفاده کنی البته اونهایی که ورودی صدا و تصویرشان جداست بعضی وقتها آدم رو دچار مشکل می کنند چون ممکنه صدا با تصویر match نشه.

شما كه گفتين موافق نيستم ؟؟؟ :blink:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونجوری نگفتم موافق نیستم که فقط گفتم اگه کسی صرفا کارش capture است بدرد نمی خوره.
من با یه tv tuner winfast 2000xp delux کپچر کردم و کیفیتش انصافا در حد خودش خوب بود. فقط یه مشکلی من داشتم که اگه کسی تجربه داره بگه لزش ممنون میشم. بعد از اینکه ویدیو سی دی کردم دستگاه vcd تکه تکه cd رو می خونه.
البته این مشکل رو من با یه فیلم که اورده بودمش رو هارد و دوباره vcd کردمش داشتم. برای همین فکر نمی کنم به capture ربطی داشته باشه. در ضمن با nero رایت کردم.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بنظره من يه Awl از سري 9000 خيلي بهتر از اين جور كارت كپچرها كپچر مي كنه

دومي هم والا نميدونم چرا ؟ (البته شايد ماله رايتر يا سرعت رايت باشه)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته با سرعت بالا هم رایت نکردم. ولی اگه کسی بدونه ممنون می شم بگه

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اين Tv tuner & Fm Radio كه جديد امده چطوره ؟ با remote ه (جعبه سياهي هم داره)

68 تومنه انگار

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين جعبه سياهي كه شما مي گيد نمي دونم چيه شايد pixelveiw باشه. معمولا اجناس با این مارک چیزهای بدی نیستند ولی دقیقا با این مدل کار نکردم. به نظر من همون winfast خیلی خوبه با 45 تومن کارها رو خیلی خوب انجام می ده. رادیو هم داره. ریموت هم داره آنتن fm هم داره کابلهای رابط و 3-4 cd برای dvd ساختن هم داره. time shiftting هم داره وهر چی که کارتهای هم ردیفش دارند داره. (mpeg I, mpeg II, mpegIV)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نمايندگي asus خيلي ازاش تعريف مي كرد.philip يا يه چيزي تو اين مايه ها بود چيپ اش

نمي دونم چه ربطي به asus داره !

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته asus هم یک سری tuner داره که کنترلش شبیه کنترلهای creative cd-rom است و همچنین چیپش pillips است که منم تعریفش رو شنیدم ولی باهاش کار نکردم.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
سلام به همه دوستان
من يك 48 ساعت با انواع كارتهاي ريسيور مشغول آزمايش بودم حالا در صورتيكه كسي سوالس داره كامنت بذاره تا راهنماييش كنم

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
در مورد اون وي سي دي كه گفتي تكه تكه نشون ميده احتمالا وقتي داشتي رايتش ميكردي پرسسور كامپيوترت مشغول يه كاتر ديگه ايي بوده البته فكر كنم منم همين مشكل رو با يه وي سي دي داشتم

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hardware :
اين موضوع يه بار مطرح شده و من عينا اون مطالب رو نقل مي كنم تا بعد.
کارت winfast از شرکت leadtek کارت خیلی خوبیه یک سال هم گارانتی آواژنگ داره قیمتش هم در حدود 45000 تومانه
البته من تبلیغ این کارتی رو که توگفتی دیدم ولی تا حالا کاراییش رو ندیدم
در ضنم این کارتی که من گفتم مدلشtv tuner 2000 xp delux است.
fm radio
pip
time shifting
mpeg i/ii/iv
,...

---------------------------------------------------------------------
pinacle هم چند مدل داره كه StudioTV اش مدل معمولی اش است که کارت TV است که البته خودش چند مدل بود که الان فکر کنم فقط یک مدلش هست. تفاوتهاش تو رادیو کنترل و اینترنال و اکسترنال بود.
من که باهاش کار کردم هرچند آلمانی بود ولی خیلی ازش خوشم نیومد البته من تقریبا 2 سالی میشه که دیگه از این کارت نخریده ام.
اما یک مدل دیگه اش هم است که Studio TV Sat نام داره که کارت هم بهش می خوره البته اولا مدله بی کارتش بود حدود 110000 تومان ولی الان کارت دارش 153000 تومان این حدوداست. اینم بگم که جای کارتش خشاب کارت نداره پس اولین کارتی که براش می خری باید اورجینال باشه و خودش خشاب داشته باشه که اونم فکر کنم 30 -40 تومان باشه البته من خودم تاحالا کارتشو نخریدم فقط شنیدم این حدوداست شاید هم نباشه.
در مورد کارت ریسیور فکر کنم pinacle بهترین انتخاب باشه

اين كارتهاي winfast رو كجا ميشه قيمت گرفت اصلا تو بازار ايران هست؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rmb_ali :
اين كارتهاي winfast رو كجا ميشه قيمت گرفت اصلا تو بازار ايران هست؟
من دوستم نمايندگي رسمي از شركت ليدتك داره. اگه ميخواي واست قيمت كنم. فقط مدلش رو دقيق بگو.

بالا