به نقل از hardware :من با all in wonder موافق نیستم یعنی با هیچ کارت ورودی داری موافق نیستم. کار کپچر یه کاریه که فقط و فقط باید با کارت مخصوص خودش انجام بشه چون واقعا رنگ منگش خیلی مهمه مگه اینکه برای کار خیلی عادی و سرگرم کننده بخواهی که از هر کارت ورودی داری می تونی استفاده کنی البته اونهایی که ورودی صدا و تصویرشان جداست بعضی وقتها آدم رو دچار مشکل می کنند چون ممکنه صدا با تصویر match نشه.
به نقل از hardware :اين موضوع يه بار مطرح شده و من عينا اون مطالب رو نقل مي كنم تا بعد.
کارت winfast از شرکت leadtek کارت خیلی خوبیه یک سال هم گارانتی آواژنگ داره قیمتش هم در حدود 45000 تومانه
البته من تبلیغ این کارتی رو که توگفتی دیدم ولی تا حالا کاراییش رو ندیدم
در ضنم این کارتی که من گفتم مدلشtv tuner 2000 xp delux است.
fm radio
pip
time shifting
mpeg i/ii/iv
,...
---------------------------------------------------------------------
pinacle هم چند مدل داره كه StudioTV اش مدل معمولی اش است که کارت TV است که البته خودش چند مدل بود که الان فکر کنم فقط یک مدلش هست. تفاوتهاش تو رادیو کنترل و اینترنال و اکسترنال بود.
من که باهاش کار کردم هرچند آلمانی بود ولی خیلی ازش خوشم نیومد البته من تقریبا 2 سالی میشه که دیگه از این کارت نخریده ام.
اما یک مدل دیگه اش هم است که Studio TV Sat نام داره که کارت هم بهش می خوره البته اولا مدله بی کارتش بود حدود 110000 تومان ولی الان کارت دارش 153000 تومان این حدوداست. اینم بگم که جای کارتش خشاب کارت نداره پس اولین کارتی که براش می خری باید اورجینال باشه و خودش خشاب داشته باشه که اونم فکر کنم 30 -40 تومان باشه البته من خودم تاحالا کارتشو نخریدم فقط شنیدم این حدوداست شاید هم نباشه.
در مورد کارت ریسیور فکر کنم pinacle بهترین انتخاب باشه
من دوستم نمايندگي رسمي از شركت ليدتك داره. اگه ميخواي واست قيمت كنم. فقط مدلش رو دقيق بگو.به نقل از rmb_ali :اين كارتهاي winfast رو كجا ميشه قيمت گرفت اصلا تو بازار ايران هست؟