• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كار در صنايع دفاع ساصد ؟؟

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه كسي اطلاعي داره از اينكه چطور مي شه تو وزارت دفاع كار كرد يا درخواست داد -شماره آدرس داره بگه
اگه معايبي هم به نظرش رسيد بگه:blink::f34r:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اگه كسي اطلاعي داره از اينكه چطور مي شه تو وزارت دفاع كار كرد يا درخواست داد -شماره آدرس داره بگه
اگه معايبي هم به نظرش رسيد بگه:blink::f34r:

یه زمانی درامدش بهتر بود! الان زیاد چیز دلچسبی نیست! البته بستگی به ادمشم داره که چه انتظاراتی داشته باشه.

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه زمانی درامدش بهتر بود! الان زیاد چیز دلچسبی نیست! البته بستگی به ادمشم داره که چه انتظاراتی داشته باشه.

من علاقه دارم درآمدش مورد نظر نيست نه اينكه مهم نباشه ولي فكر مي كنم با توجه به رشتم برام خوب باشه
اكه كسي مي دونه كجا بايد مراجعه كنم يا تماس بگيرم لطفا راهنماييم كنه

بعضيا مي گن برو خ پاسداران نوبنياد ولي دقيقتر مي خوام بدونم كدوم قسمت كجا؟
مرسي از همه

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
دوست عزيز نمي دونم رشته ات چيه ولي انتظار نداشته باش اونجا در پستي مطابق با رشته ات استخدام بشي و كار كني. همونطور كه دوست ديگه امون گفتند يه زماني درامدهاش خوب بود اما الان خيلي فرقي با سازمانهاي ديگه دولتي نداره. ضمنا" صنايع دفاع شامل تعدادبسيار زيادي شركت و سازمانه كه هم تفاوت درآمدي دارند و هم تفاوت موقعيتي.اون آدرسي هم كه در پاسداران بهت دادند آدرس يكي از صدها شركت صنايع دفاعه.
اگه طالب كار يكنواخت دولتي با درآمد كاملا" معلوم و بعضي مواقع پايين هستي و يا بطور كلي بگم اگه دوست داري فسيل بشي حتما"اقدام كن.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
آپ ..... نظرتون در مورد کار در صنایع دفاع چیه؟
1- از یه طرف کار نیست:دی
2- از یه طرف حقوقش بیشتر بر اساس مدرک هست که این ظلمه چون اگه بخوام استخدام بشم کاری بهم میدن که به فوق لیسانس و دکتری میدن منم لیسانسم:-(
3- جایی که هست تو منطقه خوبی از تهرانه هر چند من کرجم ولی محیطش خوبه
4- پروژه هاش دشوارتر از کارای بیرون هست یحتمل
5- کلا از برنامه نویسی دارم زده میشم حالا بیا و برنامه های خفن بنویس.....
6- نسبت به کار در بانک ها بهتره یا نه؟

کلا نظرتون چیه؟

سلام

نظر من به شخصه خیلی بده.
یه مزایایی نسبت به بانک داره ، یه معایبی که اینا برمیگرده به انتظارت از کار.
اگه استخدام بشی دست و پاگیرت میشه. به هر حال اطلاعات بیشتر رو باید از اون کسی بگیری که کارو بهت پیشنهاد کرده.
موفق باشی

بالا