كامپايلرهاي سي

شروع موضوع توسط salam ‏15 آپریل 2004 در انجمن خانواده C++ , C

  1. salam

    salam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    1
    سلام به همگي

    اگه كامپايلر مجاني براي C++ , C میخواین میتونین از اینجا بگیرید:

    http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/dev-cpp/devcpp4980.exe

    البته یه خورده حجمش زیاده ( 12MB)

    Document ها و Tutorial هاشم میتونید اینجا ببینید :

    http://www.bloodshed.net/dev/doc/index.html

    در ضمن تو این سایت bloodshed کامچایلرهای مجانی دیگه ای هم هست که خودتون برید ببینید
     
  2. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    compiler مجانی بدرد کی ميخوره اونوقت؟
    تو ايران وقتی کل visual c++ رو ميتونی با چند هزار تومان بخری...نسخه مجانی ميخوای چی کار؟
    اينجا پيدا کردن نسخه های مجانی خيلی سخت تر و گرون تر در مياد تا نسخه های commercial....
     
  3. mehdi87

    mehdi87 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    87
    سلام
    من يه كامپايلر خوب و جديد براي Cpp ي ميخوام ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    درضمن اگر لينكي ازش براي دانلود داريد - بديد ممنون ميشم

    :blush:
     
  4. Mokharreb

    Mokharreb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    علیک
    borland cpp 6
    جدیدترین کامایلر cpp البته اگه حرفه ای کار میکنی.
    borland cpp builder هم هست که شی گرا تره.(آسون تره)
     
  5. felora60

    felora60 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
  6. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
  7. footbal
  8. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    سلام من دیر وارد بحث شدم ببخشین بچه ها کامپایلر C++ برای C هم کار میکنه اگه نه کامپایلرش کجا پیدا میشه؟
     
  9. ma000055

    ma000055 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2003
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    borland C ديگه خيلي قديمي شده. يه پروژه open source اينجا هست براي کامپايلر C و ++C :

    http://www.bloodshed.net/devcpp.html
    رو اين Keyword هم ميتوني جستجو کني:
    ++Bloodshed Dev-C
    هم C استاندارد رو پشتيباني ميکنه و هم ++C رو.
     
  10. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    اصلا داونلود نمیشه
     
  11. habib+

    habib+ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    hamedan
    سلام
    برنامه نویسی را شروع کرده ام و از کتاب برنامه نویسی به زبان سی تالیف قمی استفاده می کنم اما هیچ کدام از برنامه ها روی tc2.01 درست اجرا نمی شود
    بمن بگویید آیا ورزن برنامه را اشتباه انتخاب کرده ام یا ایراد از جای دیگری است.
    با تشکر
     
  12. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من جايي TC 2.01 نديدم [​IMG] هر جا ديدم TurboC 3 , Boland C 3.1 كه تحت داس هستن و Turbo C++ 4.5 , Borland C++ 3.1 كه تحت ويندوز هستن. بعدش هم كه Borland C++ 5 اومد و بعدش هم Visual C++ 6.0 و همچنين Borland C++ Builder
    من به شما توصيه مي كنم از Turbo C++ 3.0 يا Borland C++ 3.1 تحت داس استفاده كنين.
     
  13. mohandes_milad

    mohandes_milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    طهرون قدیم
    سلام دوست عزیز خیلی خوب داری توضیح میدی فقط یه زحمت دارم برات اگه لطف کنی لینک دانلود turbo C++ ورژن 3رو بزاری ممنونت میشم :)
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها


    دوستان خواهشا لينك بدهيد.

    TURBO C++ v 3.0

    اگر خواستيد ، بگيد تا من مال خودم را آپلود كنم . 4 مگا است. ولي خيلي ها لينكش را دارند. من نمي دونم كامپيوترم ويروس داره يا نه . سايت مطمئن تره.
    .
     
  16. mohandes_milad

    mohandes_milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    طهرون قدیم
    سلام اقا
    اقا خودم لینکو پیدا کردم : http://www.upseros.com/compiladores/tc3.zip
    :D :D
     
  17. Electronics Art

    Electronics Art کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,374
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    تبریز
    سلام دوست عزيز مرسي از زحمتي كه براي آموزش ميكش :)

    لطفاً لينك دانلود اديتور Codewhiz را به همراه كركش اينجا بزار ما هم دانلود كنيم :)
     
  18. Electronics Art

    Electronics Art کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,374
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    تبریز

    چون من هر لينكي از اين برنامه پيدا كردم كار نكرد

    حتي لينك خوده سايت برنامه http://www.incatec.com/codewhiz.zip

    اگه زحمت بكشي خودت اين برنامه رو همراه با كركش آپلود كني ممنون ميشيم :)
     
  19. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    با سلام .
    من
    codewhiz
    را دانلود نكرده ام و آدرس هم ندارم. در سي دي بوده خريده ام.
    حجمش 980 كيلو است.
    در حال آپلودش هستم

    ------------------
    سايتي كه دارم آپلود مي كنم 1 ماه نگه مي داره و اگر كسي دانلود نكنه تا يك ماه پاك مي كنه.
    همان
    rapidshare.de
    است.
    امروز 25 آذر 1384 است.
    امروز اول خرداد 1385 است، به علت دانلود نشدن ديلت شده، مراجعه نكنيد..
    در مورد قضيه ويروس هم خودتان مديريت كنيد. من ويروس كش معمولا نصب نمي كنم.
    .-------------------------
    آپلود شد:

    -----------------
    وقتي به اين صفحه رفتيد، پايين صفحه يك جدول هست.
    داخل جدول يك دكمه
    free
    هست. بزنيد . مي رود صفحه ديگري. آنجا بايد يك كلمه را از كادري تايپ كنيد و دكمه
    start download
    را بزنيد.
    --------------------
    من خودم دانلود كردم الان و آنزيپ كردم و ستاپ را زدم. هيچ مشكلي نبود.
    موقع كار با اين اديتور موقع ذخيره بايد پسوند را هم وارد كرد. براي سي++
    cpp
    براي اسمبلي
    asm
    ---------------------
    من يك جاي ديگه هم آپلود كردم. ولي چون بالاي 200 كيلو اجازه لينك نمي داد ، مجبور شدم 9 تكه كنم فايل را، فايلي كه از زيپ كردن كل فايلها حاصل شده بود. بعد تكه 9 را با چسب باز زيپ كردم تا موقع دانلود چسب باز نشه چون اجرايي بود.
    پس شما همه را دانلود كنيد . بعد تكه نهمي را از حالت زيپ در بياريد. بعد كل 9 تكه را با فايل چسب ، كه ميشه 10 تكه ، داخل يك پوشه قرار دهيد و روي فايل چسب كليك كنيد تا تكه ها به هم وصل بشوند. بعد آنزيپ كنيد.

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9 va chasb
    ----------------------
    البته شما مي دانيد ولي براي دوستان ديگه بگم كه اين برنامه فقط يك اديتوره و من چون نميشه از توربو سي عكس بگيرم ازش استفاده مي كنم. چون توربو سي يك برنامه داسي است و نميشه ازش براحتي عكس گرفت.
    همان كاري كه براي تهيه سورس با كدوايز ميكنيم با نت پد هم قابل اجراست ولي زيبايي اديتور يك چيز ديگس. مثلا كدوايز كلمات كليدي را آبي مي كنه ولي نت پد چنين كاري نمي كند.
    شما مي توانيد از خيلي از برنامه هاي ويندوزي استفاده كنيد تا با توربو سي كار نكنيد. مثلا ويژوال سي. تمام برنامه ها را مي توان به شكل كنسولي با ويژوال سي كار كرد. البته مي دونم كه نصب برنامه اي به بزرگي ويژوال سي شايد زحمت داشته باشه.
    من خودم خيلي دنبال برنامه اي بودم كه ويندوزي باشه و بشه باهاش سي كار كرد.
    ولي پيدا نكردم. شايد هم اصلا نيست.
    .
     
  20. Electronics Art

    Electronics Art کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,374
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    تبریز

    ممنون دوست عزيز از آپلود برنامه :)

    من هم براي اديتوري ميخواستمش

    در مورد كامپايلر زبان C تحت ويندوز به جز ويژوال سي بله برنامه ديگه اي هم وجود داره :happy:

    كه من خيلي وقت هستش كه ازش استفاده ميكنم :happy:

    اسمش lcc-win32: A Compiler system for windows هستش :)

    تو اينترنت بگردين پيداش ميكنين :happy:

    موفق باشين
    ---------------------------
    راستي من ورژن 1.3 اين اديتور codewhiz از آدرس http://dl.winsite.com/files/406/ar2/win95/programr/codewhiz.zip

    پيدا كردم فقط نسخه 30 روزه هستش :happy:
     
  21. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    سلام. ممنون از معرفي آن برنامه.
    در مورد برنامه اي كه من گذاشتم ، سريال براي رجيستر هم داره. و من همين امروز رجيستر كردم.
    .
    منظورم همان كدوايزه.
    .
     
  22. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    با سلام من يه كامپايلر براي C مي خام از كجا گير بيارمش؟؟؟؟
     
zarpopخرید بک لینک