• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كامپيوتر 486

rf

Registered User
لایک‌ها
5
من يه کامپيوتر مدل ۴۸۶ دارم يه مدتی روشن نکردمش و از برقم کشیده بود حالا که روشنش میکنم همون اول قبل از اینکه وارد محیط dos بشه اخطار میده که نمی دونم دیسکت فلان رو در درایو A قرار دهید در ضمن من هیچ دیسکتی وقتی می خریدمش نگرفتم کسی میدونه مشکل و راه حلش چیه؟

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
شايد رو هاردش سيستم عامل نداره و ديسك سيستم(بوت داس) مي خواد!

rf

Registered User
لایک‌ها
5
اين ديسكت بوت داس رو از كجا ميشه پيدا كرد؟

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
با يه سي دي bootable كارت راه ميفته.اكثر سيدي هاي ويندوز bootable هستند ديگه

rf

Registered User
لایک‌ها
5
رفيق اين كامپيوتر در به داغون سی دی نمی خونه که!

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
از روي يه كامپيوتر ديگه اگه در دسترس داري بايد ديسكت بوت بسازي. يه ديسكت ميبري اونجا و با سوئيج s/ فرمتش ميكني.

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
وقتي ميخاي يه ديسكتو فرمت كني تو پنجره اي كه وا ميشه يه تيك داره create an ms-dos startup disk اونو بزن تا يه ديسكت استارت آپ بسازه.البته اگه به سيستم ديگه اي دسترسي داري.

rf

Registered User
لایک‌ها
5
رفقا من به همون روشی که گفته بودين يه ديسکت استارت اپ ساختم اما باز هم جواب نداد اروری که ميده هم اينه:
Drive not ready Error
insert BOOT diskette in A
Press any key when ready

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
شايد درايو فلاپي رو disable كردي از تو setup؟ اگه ديسك استارت آپت درست باشه نبايد اين ارور رو بگيري

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از ei_baba_bi_khial :
با يه سي دي bootable كارت راه ميفته.اكثر سيدي هاي ويندوز bootable هستند ديگه
تازه اگه سي دي درايو هم داشته باشه main board اونا قابليت بوت از رو سي دي رو نداره!

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
هي رفيق فكر كنم چون يه مدت ي ازش استفاده نكردي و باطري بك اپbios ام تمام شده بنابراين تمام ديوايسات غير فعال شدن بايد بري توي setup كامپيوتر و مشخصات هارد و وارد كني و يا اگر auto detect داره اونو اجرا كني و ذخيره كني و دوباره راه اندازي كني

rf

Registered User
لایک‌ها
5
اقا من چندان سر رشته ندارم راستشو بخواهی هيچی از چيزايی که گفتی سر در نياوردم!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از rf :
رفقا من به همون روشی که گفته بودين يه ديسکت استارت اپ ساختم اما باز هم جواب نداد اروری که ميده هم اينه:
Drive not ready Error
insert BOOT diskette in A
Press any key when ready

اين پيغام ساده ترين علتش اينه كه فلاپي درايو مربوطه خراب هست و نميتونه ديسكت رو بخونه.
البته اگه از سالم بودن ديسكت بوت داسي كه ساختي مطمئني.

rf

Registered User
لایک‌ها
5
من امروز رفتم يه بار دیگه یه نگاه انداختم اولا در مورد اينکه ديسکت استارت اپ خراب باشه مشکل اینه که این اصلا دیسکت و نمی خونه و خیلی زود دوباره همون اروری رو که گفتم میده ثانیا امروز که نگاه کردم چند تا چیز جدید دیدم اولی اینکه تو قسمتی که مشخصات دستگاه رو می نویسه جلوی همه drive ها نوشته بود none دومی هم اینکه بالای همون اروری که گفتم نوشته Fast A20 Gate Enable نمی دونم ربطی داره یا نه؟
در ضمن این setup کامپیوتر که رفیقمون میگه برم توش و مشخصات هارد رو وارد کنم چی هست؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از rf :
تو قسمتی که مشخصات دستگاه رو می نویسه جلوی همه drive ها نوشته بود none .در ضمن این setup کامپیوتر که رفیقمون میگه برم توش و مشخصات هارد رو وارد کنم چی هست؟

اين ست اپ كه ايشون گفتن دقيقا همون جايي هست كه شما رفتي و ميگي جلوي درايو ها نوشته none!
جلوي درايوهايي كه داري (فلاپي,هارد) رو از حالت none بايد برداري.
مثلا فلاپي رو 1.44 HD كه احتمالا از اين نوعه انتخاب كن..

rf

Registered User
لایک‌ها
5
رفيق اينجا كه من رفتم فقط يه جدول بود و اجازه تغيير چيزي رو نمي داد!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
غير ممكنه كه نشه تغيير داد!
توي ست آپ بايوس مادربورد (اول كه بالا مياد دستگاه كليد Delete رو ميزني) توي اون قسمت كه ميگي جلوي فلاپي نوشته
None بايد تغيير بدي.بسته به نوع مادربورد با كليد خاصي ميشه تغييرش داد.معمولا با كليد Page Up/Page Down يا بعضي مدلها با
Space و بعضي مدلها با ماوس.
اگه واقعا نشه تغييرش داد...تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه كابل ديتا يا برق فلاپيت يا وصل نيست و يا اينكه خراب شده كابله..

rf

Registered User
لایک‌ها
5
اقا راهنماييت جواب داد(اول كه بالا مياد دستگاه كليد Delete رو ميزني)!؟ و وارد setup کامپيوتر شدم و drive A رو از حالت none در اوردم(بقيه درايوارو چون نميدونستم دست نزدم) و دوباره امتحان کردم اما بازم جواب نداد البته تغییر که کرده بود این بود که این دفعه تلاش کرد دیسکت bootی رو ساخته بودم بخونه اما بازم ارورداد؟

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
ببين از حالت نون ( :) none ) در اوردي چي گذاشتي بايد بزاري 1.44 تست كن جواب نداد بايد كابل ديتاي فلاپي رو تست كني به اين صورت كه بايد دو سر كابل رو هر دفعه تعويض كني و تست مني يعني بايد اگر بد شانس باشي و تمام حالتاشو تست كني 4 بار اينكارو انجام بدي چون دوحالت براي هر سر كابلي هست اگر نشد بايد يه فلاپي درايو بخري :blink:

بالا