• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابخون ها بيان تو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرين كتابي كه خوندين چي بوده ؟
بياين يه باشگاه كتاب مجازي (!) تشكيل بديم و آخرين كتابايي رو كه خونديم به هم معرفي كنيم . فقط يه چيزي .. اگه ممكن باشه كتاباي فلسفي و جامعه شناسي و ... از اين جور كتاب ها رو زياد معرفي نكنين ، آخه سنگينه !!!

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
ببين يه نگاهي به تاپيك بقلي بنداز

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از خودم شروع مي كنم . آخرين كتابي كه خوندم مرگ در آند نوشته "ماريو بارگاس يوسا " بود كه البته چاپ سال 81 هست ، ولي چون اين نويسنده يه مدته كه تبديل شده به عشق من فعلا دو تا ديگه از كتاب هاش به اسم سوربز ( كه روي جلدش همين بغله ) و جنگ آخر زمان رو چند وقته كه تموم كردم .
مرگ در آند داستان حكومت شورشي هاي تروريست روي كشور پرو هست كه اين داستان با چند تا داستان موازي ادامه پيدا مي كنه .
مرگ در آند رو عبدالله كوثري ترجمه كرده ( كه مترجم تمام كارهاي يوسا ست ) . نشر آگه هم چاپش كرده .
2000 تومن - 312 صفحه
پيشنهاد مي كنم بخونين ، كتاب جالبيه . هر چند ممكنه اولش يه كم گيج بشين تا ساختار كتاب دستتون بياد ، ولي پشيمون نمي شين .

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
من يه كتاب خيلي قديمي معرفي مي كنم كه احتمالا همتون خوندين . قلعه حيوانات . توضيحي نمي خواد غير از اينكه اين كتاب در حقيقت خواسته انقلاب روسيه رو بكوبه ولي داستان تمام انقلاب ها ست

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من تاريخ محاصره ليسبون رو دست گرفتم. (ژوزه ساراماگو). ولي خيلي خوشم نيومده ازش.
تن تن هم كه هر شب مي خونم.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دو تا كتاب رو دو تا از دوستاي من اين بالا معرفي كردن ( روي جلد ها رو فقط و فقط براي اين براي اين اينجا مي ذارم كه توي كتابفروشي كتاب مورد نظرتون رو زود پيدا كنين )
002book.jpg
003book.jpg

البته جورج اورول يه كتاب ديگه هم داره به اسم 1984 كه يه پيشگوييه درباره اتفاقات دنيا توي سال 1984 كه الان خيلي وقته كه از اون تاريخ گذشته و جالبه كه اين كتاب بعضي پيشگويي هاي نزديك به حقيقت هم داره :
001book.jpg

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سيرك عجايب ودستيار شبح

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پارازيت :

ميشه اينجا يه نگاهي بندازين. مرتبط با كتابه :

<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2577' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2577</a>

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخرين كتابايي كه خوندم : شهباز و جغدان اثر اسماعيل فصيح . اسير زمان اثر اسماعيل فصيح و حالا هم فرار فروهر ... من نثرش رو دوست دارم و تقريبا 8 كتابش رو خوندم !

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان دارم "هيچ يك از آنها باز نمي گردد" نوشته "آلبا دسس پدس" رو مي خونم. زياد جالب شروع نميشه و كم كم خوب ميشه. ترجمه ش (بهمن فرزانه) تعريفي نداره ولي در كل كتاب خوبيه...

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من فرانتس كافكا نيستم !
چند تا جواب : اول ، نايت رايدر عزيز ، ممنون از لطفت به خاطر اون جريان . سوالت درباره قلعه حيوانات براي من هم پيش اومده بود ، از چند نفر كه سوال كردم مثل اين كه سانسور نداشته . ( مميز هاي ارشاد زياد " فكري " مميزي نمي كنن ! بيشتر تو كار اون مسائلن !!! )
دوم ، سعيد جون ، اين دو تا كتابي رو كه گفتي يه كم بيشتر توضيح بده راجع بهشون .
سوم ، آرش _خ : اون جا رو ديدم .
چهارم : داش امير ، متاسفانه من هيچ كدوم از كتابهاي اسماعيل فصيح رو نخوندم ولي سعي مي كنم پيدا كنم و بخونم ( فكر مي كنم همين شهباز و جغدان توي كتابهاي قديمي پدرم بود )
پنجم : يه سوال از بوف : اين آلبا دسيس پدس معروفه ؟ من هر چي كتاب ازش ديدم ترجمه ي بهمن فرزانه بود كه براي من هم آشنا نبود . اگه كتاب رو تموم كردي يه ندا به من بده .
باز هم منتظرم .. اعضاي باشگاه كتاب !

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
بوف جان اين آلبا دسس پدس يه دفه نوبل ادبي برده ؟ فكر كنم يه جايي خوندم كه برده . كتاب هاش تو چه مايع هايي ؟

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من ازين آلبا دسس يه كتاب قديما خوندم ولي هر چي فكر ميكنم اسمش يادم نمياد. ميشه اسم كتاباش بگي ؟ شايد دفترچه ممنوع بوده. اگه اين باشه كه خيلي خداس !!

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم يه گكتاب از همين آلبا دسس خوندم مال انتشارات ققنوس بود به نظرم كه خيلي جااالب بود ! اسمش رووو فكر كنم عذاب وجدان بود ! درست يادم نيس امااا خيلي قشنگ بوود . . .

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آلبا دسس پدس:
يه نويسنده ايتاليائيه معروفه. "دفترچه ممنوع" او كه به نظر من از بهترين كارهاشه مدتها توقيف بود. كتابهاي ديگه اي كه از اون خونده م:
"دير يا زود" ، "عذاب وجدان" و يه كتاب ديگه كه هر كاري مي كنم اسمش يادم نمياد!
"عروسك فرنگي" هم اثر ديگه اي از اونه كه به فارسي ترجمه شده ولي شنيده م به خوبي بقيه آثارش نيست.

"آنها هيچ يك باز نمي گردند" كه الان ص 327 اون هستم داستان دختران جوانيه كه توي يه خوابگاه هستن ، هر كدوم با طرز فكر ، ايده آل ها و روابط خاص خودشون (من از سيلويا بيشتر از بقيه خوشم مياد)... و همون طور كه گفتم در كل كتاب خوبيه و مسلما به خوندنش ميارزه ...

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . نه ، مسخ هم سانسور نشده است خوشبختانه . حتما مي دوني كه مترجمش فرزانه طاهريه و نيلوفر هم چاپش كرده كه هيچ كدوم از اينا زير بار سانسور نمي رن ( فوق فوقش تا عوض كردن چند تا لغت رو قبول كنن )
كتاب " اوليس " جيمز جويس كه بي بي سي انتخابش كرد به عنوان بهترين كتاب قرن رو 10 سال پيش منوچهر بديعي ترجمه كرده و براي چاپ داده به نشر نيلوفر . اون جوري كه من شنيدم اين كتابه بعد از 10 سال مجوز گرفته . البته قسمت هايي رو كه مميزي روش دست گذاشته بوده به زبون اصلي كتاب چاپ شده !!!!! ( يعني قراره چاپ بشه ! )
امروز ميرم يكي از كتاباي آلبادسيس پدس رو مي خرم ببينم چه جوريه .

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حتما دفترچه ممنوع بخر. ماجراي يه مامان كه . . .
بقيش نميگم خودت بخوني. ولي اين كتاب انصافي براي اكثر مردا و زناي ايروني واجب خوندنش. كه حاليشون بشه وقتي ازدواج مي كنن يه قسمتي از زندگي هميشه واسه خودشون داشته باشن. اون تنهايي ها و . . .

aftabgardoon34

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انقدر از آلبا دسس پدس تعريف كرديد كه منم وسوسه شدم برم يه كتابش را بخرم ببينم چه جوريه.
اما يه كتابي كه تازه امروز خريدم و خيلي جالبه نامه هاي بچه ها به خداست.يه ساعته ميتونيد تمومش كنيد.اين نامه ها را كه خوندم باز هم به اين فكر كردم كه چقدر بچه ها معصومند.
اما آخرين كتابي كه خوندم(اون قبليه نامه بود)كتاب "شب مادر" اثر "كورت ونه گات" بود.
محشره.زمان داستانش برميگرده به بعد از جنگ جهاني دوم.داستان در مورد يه مرديه كه به علت جنايات جنگي دستگير شده و توي زندان تصميم ميگيره خاطراتش را كه واقعا تكان دهنده ست بنويسه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا