• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كجا ميشه Windows پدر مادر دار گير اورد ؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
Windows XP home , Windows XP Profesional , Windows 98 ... نسخه هاي كامل و درست حسابي اينا رو كجا ميشه گير اورد ؟!

جايي براي دانلود هست ؟ اين CD ها كه بيرون داره دست مردم ميچرخه كه معلوم نيست از كجا اومده ! حتي شركتي هاش كه دارن ميفروشن تو بازار !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از شايان :
Windows XP home , Windows XP Profesional , Windows 98 ... نسخه هاي كامل و درست حسابي اينا رو كجا ميشه گير اورد ؟!

جايي براي دانلود هست ؟ اين CD ها كه بيرون داره دست مردم ميچرخه كه معلوم نيست از كجا اومده ! حتي شركتي هاش كه دارن ميفروشن تو بازار !

ميتوني از محصولات JB بخري كه نسبتا مناسبه....

البته دفتر فروش مايكروسافت تو كاليفرنيا هم بدك نيست.. :D

واسه دانلود هست ولي از كجا معلوم پدر مادر دار باشه...

من خودم يه نسخه كه روي يه نوتبوك كامپك بود و Windows XP home بود امتحان كردم فرق چنداني با اين معموليا نداشت...رجيستر شده و كامل هم بود :D

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
JB

Emperor

هر دوتا خوبن...من خودم از Emperor استفاده ميكنم مشكل خاصي هم نداشتم

Amir Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه شركت هست خيلي خوبه اسمش k(c)amp اگه خواستي ادرسشو ميدم بهت :)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
فقط ويندوز دارن؟!؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
XP Home ارجينال دارم ... رو لپتاپ هست و CD ش هم هست ... Profesional ميخوام ...

اميرخان يادت باشه اون ادرس رو ازت بگيرم ... سمت غرب بايد باشه .. اره ؟! :D :D

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
می خواهی اصل بخری؟؟؟؟
خوب بگو یکی از اون طرف آب برات بفرسته دیگه. قاعدتا همه یک فامیل یا دوست و آشنایی اون طرف آب ( امریکا) دارند که بتونه همچین کاری بکنه

ولی جدا نرم افزاری که آدم پولش رو داده باشه خیل بهش میچسبه!! مگه نه!!

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
XP Home ارجينال دارم ... رو لپتاپ هست و CD ش هم هست ... Profesional ميخوام ...

اميرخان يادت باشه اون ادرس رو ازت بگيرم ... سمت غرب بايد باشه .. اره ؟! :D :D
ویندوز 2000 یا حتی nt اصل گیربیاری یا بخری بهتر نیست

چون به نظر من با وجود اینکه اسم این ویندوز رو گذاشتند حرفه ( profesional ) اما اصلا حرفه و بدرد بخور نیست و فقط به درد برنامه های گرافیکی می خوره!!!!؟؟؟؟ جدا می گم چون اگر آدم به خواد کار درست و حسابی بکنه ( که وقتی سراغ نسخه اصل میره سراغ کار درست و حسابی هم میره!!) پس باید یا 2000 بگیره یا NT

البته تکنولوژی هاشون قدیمی هست ولی واقعا چیزهای ( سیتم عامل های) درست و حسابی و جون داری هستند و مثل این نسخه حرفه ایی مرتبا گیر نمی کنند

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ويندور اصل رو بيخيالي طي كن چون اصلا فرقي نداره . من ميژم از محصولات jb بخر حالشو ببر:D

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hwt :
ويندور اصل رو بيخيالي طي كن چون اصلا فرقي نداره . من ميژم از محصولات jb بخر حالشو ببر:D
جدا علاقه مند شدم که هر جوری که شده این گروه JB رو پیدا کنم و ببینمشون

آخه این همه نرم افزار و تازه فول ورژنش رو چه طوری بدست میارند!!!!!اخه شده که دیدم شرکت آلیاس نسخه جدید مایا رو داده بیرون اما یک هفته نشده من همون ورژن تولیدی و جدیدی رو به عنوان یکی از محصولات این گروه JB رو توی بازار دیدم.
تازه این آخری ها که دیگی نهایتا 3 روزه محصولات جدید رو به بازار میارند.

واقعا فکر کنم به شبکه ایی بزرگ احتیاج باشه تا بشه اینقدر سریع نسخه کرک شده رو پیدا کرد و تازه به بازار هم فرستاد!!!!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از vmf :

آخه این همه نرم افزار و تازه فول ورژنش رو چه طوری بدست میارند!!!!!اخه شده که دیدم شرکت آلیاس نسخه جدید مایا رو داده بیرون اما یک هفته نشده من همون ورژن تولیدی و جدیدی رو به عنوان یکی از محصولات این گروه JB رو توی بازار دیدم.

واقعا فکر کنم به شبکه ایی بزرگ احتیاج باشه تا بشه اینقدر سریع نسخه کرک شده رو پیدا کرد و تازه به بازار هم فرستاد!!!!!
هيچ كار فوق العاده اي نيست. فقط شبكه توزيع خوبي دارن. وگرنه شما هر چيزي بخواي همون فرداش دانلود شده با كرك حاضره فقط كافيه توي اين مدت جلد سي دي رو بزني و بعد ارسالش كني.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از vmf :

من محصولاتش رو واقعا ميپسندم چون تاحالا اذيتم نكرده .:D

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
هيچ كار فوق العاده اي نيست. فقط شبكه توزيع خوبي دارن. وگرنه شما هر چيزي بخواي همون فرداش دانلود شده با كرك حاضره فقط كافيه توي اين مدت جلد سي دي رو بزني و بعد ارسالش كني.
آخه درسته که بعضی از شرکت ها نسخه های ازمایشی برای تبلیغ میزارند روی سایتشون و.....اما خیلی از برنامه ها احتیاج به کرک کردن داره و کرک کردن برنامه های بزرگ هم کاری نیست که بشه فورا در عرض یک هفته جواب بده و بتونی برزی توی بازار
مگر اینکه یک تیم کرکر خیلی خوب سراغ داشته باشی

اما به قول حاجی این محصولاتش واقعا خوبه. چون با وجود قیمت کم سی دی هایی که میزنه عمر مناسبی دارند و تازه خیلی از نرم افزار هایی رو که خیلی ها اسمش رو هم نمی دونند این گروه کرک کرده و آماده استفاده کردتش!!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از vmf :
آخه درسته که بعضی از شرکت ها نسخه های ازمایشی برای تبلیغ میزارند روی سایتشون و.....اما خیلی از برنامه ها احتیاج به کرک کردن داره و کرک کردن برنامه های بزرگ هم کاری نیست که بشه فورا در عرض یک هفته جواب بده و بتونی برزی توی بازار
مگر اینکه یک تیم کرکر خیلی خوب سراغ داشته باشی

اما به قول حاجی این محصولاتش واقعا خوبه. چون با وجود قیمت کم سی دی هایی که میزنه عمر مناسبی دارند و تازه خیلی از نرم افزار هایی رو که خیلی ها اسمش رو هم نمی دونند این گروه کرک کرده و آماده استفاده کردتش!!!
موافقم. به نظر تيم خوبي رو دور خودشون جمع كردن . براي همين خيلي راحت بازارو زير دستشون دارن .:D 3 سوت جنس ميريزن تو بازار :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از hwt :
موافقم. به نظر تيم خوبي رو دور خودشون جمع كردن . براي همين خيلي راحت بازارو زير دستشون دارن .:D 3 سوت جنس ميريزن تو بازار :D
حالا چیا ازش تو بازار هست؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خيلي چيزا . والا يه ليست پيدا كردم از محصولاتش ميزارم برات .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اين ايميلشون فقط يكم ضايع است!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
يكم جواتيه؟!؟!؟!
89.gif

hwt