• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدام ISP در غرب تهران - پونك بهترين سرويس را ارائه مي‌كند!؟ كممممك....!؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستان! در غرب تهران محدوده پونك سرويس ADSL خوب كدام ISP ميده!؟ من در شهر ديگه آسياتك 128kbps با 5 گيگ ترافيك در ماه دارم كه در طول روز سرعتش گاهي خوبه (دنلود متغيير بين حدود 60KB/s و 200KB/s هست و شبانه هم حداقل 1.2GB دنلود دارم. كيلوبايت بر ثانيه) و مي‌خواهم اكنتي مشابه همين در اين قسمت از تهران براي كسي پيشنهاد بدهم.

. از آنجا كه انتخاب ISP و اكنت ADSL در ايران به 1000 عامل غير مرتبط وابسته هست!!! به همين دليل بهترين راه انتخاب مناسبترين ISP براي يك منطقه اينه كه چند نفر در آن منطقه از يكISP اكنت داشته باشند و از آن هم راضي باشند... پس:

. دوستان عزيز!؟ چه كساني (حداقل 2 نفر) در منطقه غرب تهران و محدوده پونك، از كدام ISPه يك اكنت ADSL با سرعت 128kbps دارند و از آن هم راضي هستند!؟ من سرعت 128kbs مي‌خواهم كه بيش از سرعت معمولش باشه و شبانه هم براي دنلود داده‌ها حداقل 1GB دنلود را داشته باشد... ؟!؟!؟!؟!

. لطفن زود راهنمايي نماييد ... ممنوننننننن......

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/01/08
26.gif
103.gif

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
من نزدیکای پونک هستم و از صبانت 4 ساله استفاده می کنم
همه شرکتا مشکلات دارن صبانت هم استثنا نیست و مشکلاتی تو بعضی از ایام داره ولی در کل با چیزایی که شما انتظار دارید تقریبا می خونه
موفق باشید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
اتفاقا اصلا صبا نت برای ایشون خوب نیست. صبا نت برای افرادی خوبه که نیاز به دانلود شبانه ندارن. چون شبانش رایگان نیست. و رایگانش هم که خیلی افتضاح شده سرعتش.
ببین من آسیا تک و یکی هست یه اسم سما نت که برای عصر انتقال داده هاست. این دوتا خیلی خوبن.

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
چند سال از صبانت داشتم، یه مدت شبانش را بسته بودن که تقریبا درست شدش!
روزانه هم همون سرعت 512 رو می دادن

بخاطر مشکل حجم الآن از مخابرات 512 گرفتم و راضی ام

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من هم موافقم برای کسانی که دانلود میکنن . مخابرات اگر 512 بتونی بگیرین خیلی عالیه.
و وایمکس ایرانسل هم سرویس نامحدودش تقریبا سرعت اسمی هست و پایداره.
دیگه هیچ شرکتی نداریم که نامحدود با این کیفیت بده.

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
خود مخابرات خوب هست
و شاتل و مبین نت هم همین طور

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. ممنون از پاسخ‌هايتان، كمي دير بود (طبيعي هم بود به دليل ايام عيد و نوروز بوده) آخرش چون پاسخي نيومد من از آسياتك گرفتم ولي اشتباه بزرگي كه كردم در تهران از نمايندگي آسياتك گرفتم!!! ديگه در خود تهران بايد ميرفتم دفتر خود آسياتك و نه نمايندشون!

. حالا چرا!؟ چون پنل كاربري اكثر (شايد هم همه) نمايندگي‌ها از آسياتك متفاوت هست، حداقل پنل شارژ و تغيير رمز شون كه حتمن متفاوته! چون حدود 500 تومان گرونتر از آسياتك هستند. (در شيراز كه هستم 2000 تومان گرانتره) مثلن در اين نمايندگيه كه من گرفتم صفحه آنلاين شارژ آن در آدرسي متفاوت با سايتشون و نام شركتشون بود!!! كه تازه اشكال داشت!! و نميتوانستي وارد شوي و در مورد تغيير پسورد هم كه بايد تلفني تغيير مي داديم و نه آنلاين!!! در ضمن آخر ادب هم بودند!!!

. تفاوت جالب ديگه اين بود كه آسياتك در تهران اكنت شبانش شده 1 بامداد تا 9 صبح، از خود 1844 هم همين نكته را پرسيدم و همچنيني يوزر پسورد هم براي شبانه و روزانه ثابت هست. در بين ساعات 1:51AM تا 1:58AM مودم براي 5 دقيق DC ميشه تا در سيستمشون شما به اكنت شبانه سويچ شويد و در روز هم بين 9:00AM تا 9:15AM دوباره چنين اتفاقي رخ ميده و همين قطع شدن ها هم در مودم ما كه PPPoE بود مشكل ايجاد ميكرد و گاهي بيشتر از اون 5 دقيقه طول مي كشيد تا كانكت بشه و حتا گاهي لازم بود كه خودمون مودم را خاموش و پس از 5 تا 15 دقيقه روشن كنيم.... روزانه با وي چيز ان به 260 و گاهي 440 هم ميرسيدم و بدون اون گاهي 260~220 ولي شبانه حداكثر 12 كيلوبايت بر ثانيه!!!!!!

. نكته مسخره و جالب ديگه من با 5 ~ 6 نفر از 1844 گرفته تا خود نمايندگيمون صحبت كردم و هيچكدامشون نميدونستند كه سيستم هاي آسياتك 15 دقيقه MAC ADDress را از آخرين DC حفظ مي‌كنند!!!؟؟؟ تا اينكه آخر سر يكي اين نكته را تاييد كرد. (البته خودم مي‌دونستم ولي مسخرش اين بود كه همه اون 6 نفر اولي با اطميناني كامل و اعتماد به نفس مي‌گفتد اصلن چنين موردي نداريم!!!!)

. نكته آموزشي! به هيچ عنوان در تهران از نمايندگي يك ISP اكنت نخريد مگر اينكه قبلن دوست شما از همون نمايندگي اكنت داشته باشه و كاملن از همه چيزشون راضي بوده باشه!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/02/01
26.gif
103.gif

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
خوشم میاد همیشه آخرش یه آموزش به بچه ها میدی تو باید معلمی استادی چیزی میشدی :دی

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
سمت پونك من صبا دارم ١ مگ شبانشم ١٢٠ سرعت ميده من ميدون عدل هستم

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا