• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدهاي sendform.php واسه فرستادن ايمايل مستقيم از سايت

OmideIrani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ممکنه یکی به من کمک کنه من میخوام تو فرونت پیج یه صفحه گست بوک درست کنم مدلشم دانلود کردم ولی هر کردم این cgi-bin جواب نداد که نداد. بعدش یه مدل ارسال مایل زدم که با پ اچ پیه ولی sendform.php رو نتونستم درست کنم براش اگه بچه هایی که پ اچ پی بلدن کمک کنید برام کداشو بفرستید. ممنون از همه برو بجه های باحال

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اقا شما از اين سند فرم ما استفاده كردي ما رو بيچاره كردي ؟:((
به چه ايميلي مي خواي بفرستي بگو من يه كد بهت بدم(من از صبح ديويست ها ميل خالي داشتم كه از اين سند فرم ميومد)
خلاصش ميشه اين :
PHP:
<?php 
$tomail="[email protected]"
mail($tomail, $sub,  $text ,"From: .$from");
header("location:nextpage.htm"); 
?>
و كد اچ تي ام ال شبيه اين :
HTML:
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>sendform</title>
</head>

<div align="center">
<form method="post" action="sendform.php"> 
    <table cellSpacing="0" cellPadding="0" width="656" bgColor="#999999" border="0">
      <tbody>
        <tr>
          <td width="654">
            <table cellSpacing="1" cellPadding="10" width="655" bgColor="#999999" border="0">
              <tbody>
                <tr bgColor="cornsilk">
                  <td width="629">
                    <p align="center"><font face="Tahoma" color="#0066cc" size="2">موضوع 
                    :<br>
                    </font><font face="Tahoma" size="2"><input style="FONT-FAMILY: Tahoma" name="sub" size="20"></font><br>
                    <br>
                    <font face="Verdana,Arial,Helvetica" color="#0066cc" size="2">E    
                    mail address?</font><font color="#0066cc" size="2"><br>   
                    </font><input size="62" name="from">
                    <p align="center"><font size="2"><textarea style="FONT-SIZE: 1em; COLOR: #0066cc; FONT-FAMILY: Tahoma" name="text" rows="13" cols="71"></textarea></font>
                    <div align="center">
                      <p align="center"><input style="FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #0066cc; FONT-FAMILY: Tahoma" type="submit" value="ارسال" name="submit"> 
                      &nbsp;</p>
                    </div>
                  </td>
                </tr>
              </tbody>
            </table>
          </td>
        </tr>
      </tbody>
    </table>
  </form>
</div>