كد تشخيص اتصال به اينترنت

شروع موضوع توسط ABBAS87864 ‏15 فوریه 2006 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. ABBAS87864

    ABBAS87864 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان

    من دنبال يك كد javascript و يا vbscript هستم كه آن را در صفحه اي قرارداهم

    كه اتصال به اينترنت را چك كند.

    اگر ارتباط با اينترنت برقرار بود بنوسد connect و اگر ارتباط قطع بود بنويسد disconnect

    آيا javascript و يا vbscript چنين قابليتهايي دارند.(آيا تابعي وجود دارد)

    اگر مي شود و يا نمي شود لطفا راهنمائي نمائيد.

    متشكرم.
     
  2. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    سلام :

    PHP:
    <script>

    if(
    window.navigator.onLine)
    {
        
    alert("Connected!");
    } else {
        
    alert("Disconnected!");
    }

    </script>
    بای.:happy:
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    این کد که مال اینکار نیست - حداقل قبل از کپی پیست کردن کد خودتون یکبار امتحانش کنید یا حداقل رفرنس ها رو یک نگاهی بندازین!
     
  4. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    آقا من تو خونه تستش کردم وقتی که میزدم Work Offline مقدار false بر می گردونه ...
     
  5. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    آفلاین و یا آنلاین بودن Browser دلیل بر اتصال به اینترنت نمیشه. و اون کد آفلاین و یا آنلاین بودم Browser رو برمیگردونه.
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    خوب معنی work offline اینه که اطلاعات رو از روی کش خود IE بیاره. بنابراین اگر IE در حالت offline گذاشته بشه مقدار برگشتی بدون توجه به اینکه شما متصل هستی یا نه همیشه false هست.
     
  7. footbal
  8. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    شما درست میگید .
    خوب من دیدم که جی میل هم تشخیص میده ...:blink:
    اون چطوری میفهمه ...

    اگه کسی اونو پیدا کنه خیلی خوب میشه چون من هم لازم دارم.
     
  9. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    ببینم : نمیشه یه متغیر تعریف کرد که با کلیک بر روی هر لینک یا زدن باتونی که در صفحه وجود داره ، از سرور اونو باز خونی کنی و مقدار رو اینجا چک کنی و همین طور محدود به یه زمان معین هم بشه که اگه تا 20 ثانیه جواب نیومد بنویسه ( دیسکانکت ) ؟

    البته این فقط یه نظره و در حد صحبت ... !
     
  10. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    روشی که شما گفتی خوبه اما اگه قرار باشه برای هر کاربر اون هم هر 20 ثانیه این اتفاق بیفته خیلی جالب نیسیت من میگم روشی یا تابعی وجود نداره که به سرور ping کنه ...

    این جی میل جونور نمی دونم از چی استفاده میکنه من صفحه اونو save میکنم ببینم میتونم اون کد رو در بیارم...:cool:
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
  12. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    این تکنیک دقیقا تکنیکیه که جی میل ازش استفاده میکنه یعنی کل صفحه فقط یک بار لود میشه بعد با کلیک کردن بر روی قسمت های مختلف صفحه (لینک ها دکمه ها و ...) توابع جاوا اسکریپت که خودمون مینویسیم فراخونی می شه بعد توی یه صفحه که از دید کاربر مخفی است درخواست مورد نظر به سرور فرستاده میشه بعد کد HTML تولید شده که مربوط به قسمت های صفحه هست رو با جاوا اسکریپت به صفحه اصلی منتقل میکنیم .
    البته بعضی وقت ها آدم خیلی اذیت میشه مثلا چون از یه برنامه Server Side ئ جاوا اسکریپت با هم استفاده میشه حتی یه " می تونه مدت ها آدم رو سردر گم کنه که مشکل از کجا بوده یا حتی یه n\ میتونه خیلی دردسر ساز بشه.

    اگه کسی توضیح بیشتر می خواد بگه تا توضیح بدم.:happy:

    یه مثال از این کار اینه :

    http://rightclick.ir برین اینجا و یه معرفی نامه برای یه نفر بفرستید یا تو خبر نامه ثبت نام کنید میبینید که کل صفحه از اول لود نمیشه.
     
  13. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    بابا چقدر پيچيده مي كنيد .. همون بالايي رونمي شه Ok كرد ؟
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. G4chB0y

    G4chB0y کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    این کد رو بزار جواب میگیری
    کد:
    <script>
    if (window.navigator.onLine==true)
    {
    document.write('Connect')
    }
    else
    {
    document.write('Disconnect')
    }
    </script>
    
    موفق باشی
     
  16. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    این کدی که شما از جای دیگه کپی کردی چند تا پست بالاتر کس دیگه ای گذاشته بود و گفتیم که اصلا برای اینکار نیست!

    حداقل قبل از کپی کاری پستهای قبلی رو یک نگاهی بنداز!
     
  17. arani

    arani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2006
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان .

    شما يه چيز رو فراموش كرديد. معمولاً خروجي چيزي كه شما روي يك صفحه وب مي بينيد كاملاً آفلاين هست . يعني ارتباط با سرور برقرار ميشه . اطلاعات رد و بدل ميشه و بعد ارتباط قطع ميشه . براي همين Script هاي سمت Client بطور خود جوش نميتونن ارتباط با سرور ها يا كلاً ارتباط اينترنت رو چك كنند .

    براي اين كار شما بايد Socket Programming كنيد يا با استفاده از Active X كه خودتون نوشتيد يا مخصوص اين كار هستش ارتباط اينترنتي خودتون رو كنترل كنيد.

    تا جايي كه سواد من مي رسه با Javascript خالي نميشه ارتباط اينترنت رو كنترل كرد.

    GMail هم از يك ActiveX براي اين كار استفاده ميكنه .

    خوش باشيد.
     
zarpopخرید بک لینک