• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد از سايتهاي كليكي ايراني(مهم)

Cockold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این حرومه که اوکسدان که مثلا از جیب خودش پولی به کسی نمیده که.
اونم پولا از یه .ب مستر دیگه میگیره.
وب مستر دیگه هم تبلیغ میکنه برای فروش نه برای کلیک بیخودی.
پس اگر ما بیخودی هر روز یه تعدادی کلیک بکنیم این کار به وبمستر اصلی ضرر میرسونه.
با این که میدونم شماها این مورد را خوب خودتون میدونستید اما بازم براتون توضیح دادم.
در ضمن این نظر من هست و شماها ممکنه این مورد را قبول نداشته باشید که کاملا ازادید .
موفق باشید

اینو بخون تا روشن شی
http://forum.persiantools.com/t118964.html

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
به نظر من این کار حروم هست.

تاييد ميشه !!!

اكه يكي اومد دزدي كرد شما هم بايد بريد دزدي ؟

به جاي اين كارا 20 نفر جمع شيد تبادل بنر بكنيد و سايتتون را بكشيد بالا ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
آخه پولش هم دندون گیر نیست که...

زیاد کلیک بخوره اکانت رو می بندند...میگی چرا میگه تقلب کردی...

شرکت های ایرانی نامید می کنند

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
این روش امکان پذیر نیست
چون سیستم های کلیکی از هر آی پی در هر 24 ساعت یک کلیک می پزیرند (برای همه نمایش دهنده ها)
پس اگر شما در سایت بیست نمایش دهنده متفاوت کلیک کنید، فقط اولی حساب میشه

اعتقاد من اینه که درست ترین و اخلاقی ترین راه ها، راحت ترین و بهترین راهها هستن. دنبال خلاف نباشید. شما اگه وقت بذارید و یک سایت مفید و پر بازدید ایجاد کنید هم یه کار خوب کردید و هم درآمد خودش میاد.
موفق باشید

ده!
اگه اینطوری باشه که ول معطلن!
اونطوری که نمیشهتو هزار سایت بری و فقط اگه همشون از یه سیستم استفاده کرده باشی بتونی روی یه دونه کلیک کنی؟
4bhn7et.gif

این حرومه که اوکسدان که مثلا از جیب خودش پولی به کسی نمیده که.
اونم پولا از یه .ب مستر دیگه میگیره.
وب مستر دیگه هم تبلیغ میکنه برای فروش نه برای کلیک بیخودی.
پس اگر ما بیخودی هر روز یه تعدادی کلیک بکنیم این کار به وبمستر اصلی ضرر میرسونه.
با این که میدونم شماها این مورد را خوب خودتون میدونستید اما بازم براتون توضیح دادم.
در ضمن این نظر من هست و شماها ممکنه این مورد را قبول نداشته باشید که کاملا ازادید .
موفق باشید

اولا شما یه نگاهی به تبلیغ ها و لینک هاشن بنداز ببین اصلا با اون قیمت و ... ارزشه خرید دارن؟

از طرفی اکسیدان فقط داره جیبه خودش رو پر میکنه این وسط! هم از تبلیغ دهنده میچاپه هم از نشون دهنده

از اون ور از اون زیاد میگیره از این ور به این یکی خیلی کم میده یا اصلا نمیده توی شمارش هم که تا دلت بخواد زیر ابی میره

در مورده ضرر به آگهی دهنده حق با شماس ولی خوب ضرر به نشون دهنده چی میشه این وسط؟

http://djh.ir/blog/1387.10.24/personal-notes/oxinads.djh

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2003802&posted=1#post2003802

حالا با این وضعه خراب اگه 3 سال طول بکشه و 25000 تومن برسه و بخوای بگیری مثله این دوستمون به مشکل بخوری باز همین رو میگی؟;)

Oktay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ده!
اگه اینطوری باشه که ول معطلن!
اونطوری که نمیشهتو هزار سایت بری و فقط اگه همشون از یه سیستم استفاده کرده باشی بتونی روی یه دونه کلیک کنی؟
4bhn7et.gif

بله دیگه
می تونید امتحان کنید

یکی از علت های اینکه خیلی ها فکر می کنن کلیک ها حساب نمیشه همینه
اگه یه بازدید کننده توی یه سایت دیگه رو تبلیغی کلیک کنه و بعد بیاد توی سایت شما هم بکنه اون قبلی حساب میشه
و خب اکسین هم که دامنه شمولش زیاده خیلی از وبلاگا ازش استفاده میکنن پس به احتمال زیاد کلیکتون کم خواهد بود
بنابراین اگه شما از یه سیستمی که کمتر شناخته شده استفاده کنین بیشتر کلیک خور خواهید داشت

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
بنابراین اگه شما از یه سیستمی که کمتر شناخته شده استفاده کنین بیشتر کلیک خور خواهید داشت

درسته

ولی همینی که این قد مثلا معروفه اعتباری به برداشت ازش نیست

چه برسه به نامعروف ها و تازه کارها

Oktay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته

ولی همینی که این قد مثلا معروفه اعتباری به برداشت ازش نیست

چه برسه به نامعروف ها و تازه کارها

وقتی شما به صورت حرفه ای می خوایین کار کنین و مجبورین با سیستم های ایرانی کار کنین که اعتبار زیادی ندارن نباید تخم مرغ هاتونو توی یه سبد بذارین
همزمان باید با چند سیستم کار کنین تا اگه یکی نامردی کرد متضرر نشین

ضمنا نباید بدبین باشیم، من فکر می کنم با بیشتر شدن رقابت رفته رفته این عرصه شفاف تر و سالم تر میشه

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
وقتی شما به صورت حرفه ای می خوایین کار کنین و مجبورین با سیستم های ایرانی کار کنین که اعتبار زیادی ندارن نباید تخم مرغ هاتونو توی یه سبد بذارین
همزمان باید با چند سیستم کار کنین تا اگه یکی نامردی کرد متضرر نشین

ضمنا نباید بدبین باشیم، من فکر می کنم با بیشتر شدن رقابت رفته رفته این عرصه شفاف تر و سالم تر میشه

مرسی
حق با شماس
ولی اخه نمیشه که
اونطوری باید تعداده تبلیغات رو ببریم که منم از سایت هایی که از در و دیوراشون تبلیغ میریزه متنفرم
تو سایته خودم هم فقط جاهای پرت و خالی رو تبلیغات قرار میدم

درم ورده آخر هم چی بگم والا:rolleyes:

ولی در کل ما ایرانی ها به هم دیگه هم رحم نمیکنیم (
funnyanimation2.gif
)

مشکله اینا اینه که خودشون هم با هم مشکل دارن و قاطین

احتمالا مثله قدیم بی خیاله تبلیغاته این جوری بشم تا google رو یه حرکتی بزنم

Oktay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی
حق با شماس
ولی اخه نمیشه که
اونطوری باید تعداده تبلیغات رو ببریم که منم از سایت هایی که از در و دیوراشون تبلیغ میریزه متنفرم
تو سایته خودم هم فقط جاهای پرت و خالی رو تبلیغات قرار میدم

اگه شما سایتهای زیادی داشته باشید نیازی نیست تبلیغ زیادی بذارین
و گوگل که خب یه چیز دیگه هست
موفق باشین

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نظرمنم این کاردرست نیست که به یکی بگی بیا کلیک کن روی این بنر و...
هرچند فکنم اینجا گفته شد برای اینکه بفهمه کلیک حساب میاد نه این کارروکرده

باید سوخت وساخت دیگه
وقتی اشنا نداری تو خارج و... باید به همین سایتها ایرانی اکتفا کنی دیگه:D

کم شمردن کلیک هاتوی همه اینجورسایتهای ایرانی هست اول کارشون نباشه یک مدت بعد هست ولی مهم اینه که پرداخت انجام بده:D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
کلا اگه دندون طمع رو بکشید میتونید از دریافت هاتون مطمئن باشید ، سیستم‌هایی هستند که ارزون حساب می‌کنید اما پرداخت همیشه داشتند ;)

jorjany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای داشتن درآمد در سایت های کلیکی وارد وبلاگ من شده و روی بنرها کلیک کرده و عضو شوید و مطمئن باشید که این سایتها پرداخت دارند
ptc site with really payout
WWW.POOLEASAN.BLOGSKY.COM
برای خرید سری به سایت زیر بزنیدWWW.BESTSOFTWARE.BLOGSKY.COM

شما می توانید با ارسال موجودی حساب لیبرتی به حساب پرفکت خود و برگشت از پرفکت به لیبرتی پول خود را افزایش دهیدWWW.CHANGEMONEY.BLOGSKY.COM

Last edited:

saeidcz

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
دوستان مي تونن از مطالب اين بلاگ هم که در زمينه معرفي و آموزش سايت هاي کليکي
معرفی جدیدترین سایت های معتبر کلیکی ایرانی

سايت باکس ها جديدترين سايت کليکي ايراني

سايت اي باکس

سايت اس باکس

سايت Takbux

سايت edibux

]سايت cbux

سايت پرشین باکس

سايت tbux

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
واسه اولين باره اين سايت هارو ميبينم . ميشه يكي از دوستان يه توضيح كوتاه بدن . اصلاً هدف از اين كار چيه ؟‌

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
كسب درآمد از سايتهاي كليكي ايراني(مهم)

با سلام من ميخوام روش جديدي رو بيارم كه كساني كه در سايتهاي كليكي در ايران عضو هستند و سايتشون بازديد كافي براي درآمد از اين سايتها رو نداره راه حلي پيشنهاد بدم راه حل هم به شرح زير است كه فقط دوستان بايد همكاري كنند كه اگر همكاري كنند كم كمش ميتونيم درآمد ماهيانه 90 هزار تومان را داشته باشيم البته اين حداقلش هست روش به اين صورته كه اول ما داخل سايتهاي كليكي ايراني ثبت نام ميكنيم مثلا يكيش همين oxinads است كه براي ثبت نام ميتونيد روي اين لينك كليك كنيد سیستم همکاری در فروش اوکسین ادز OxinAds.Com و ميتونيم مثلا چند سايت ديگه هم كه براي هر كليك مبلغ خوبي ميده هم ثبت نام كنيم حالا اگر گروه ما حداقل 20 نفر هم كه باشيم واين 20 نفر هر روز (هر 24 ساعت)(داخل يك ساعت مشخص) بيايم و براي هم كليك كنيم يعني هر كدوم از ما روزي 20 كليك داشته باشه كه اين 20 كليك فقط در سايت oxinads د 1600 تومان ميشود و ما ميتونيم روزي 1600 تومان فقط از يك سايت كسب درآمد كنيم حالا اگر سايتهاي ديگه هم باشن و نفرات هم بيشتر بشه كه درآمد ما بيشتر ميشه حالا من توضيحات كامل رو دادم اونايي كه در اين سايت كه معرفي كردم ثبت نام كردن بيان اينجا و در همين تاپيك اعلام آمادگي كنند و اونايي هم كه ثبت نام نكردند همين الان ثبت نام كنند و بيان اينجا و اعلام آمادگي كنند و اگر ميتونند كسان ديگه رو هم پيدا كنند در ضمن اگر كسي سايت كليكي ايراني ميشناسه كه براي هر كليك مبلغ خوبي بده همين جا بگه تا بقيه هم كه اعلام آمادگي كردند ثبت نام كنند و درآمد هر نفر بيشتر بشه با تشكر از دوستان من منتظر همكاري شما هستم .

اولين كسي هم كه اعلام آمادگي ميكنه خودم هستم.

با ادگاه میتونید این کلک رو بزنید ولی اکسین رو شک دارم ... در هر صورت امتحان کنید ... نتیجه رو هم برای عبرت دیگران همین جا قرار بدید ... :)

بالا