كسب درآمد از سايتهاي كليكي ايراني(مهم)
با سلام من ميخوام روش جديدي رو بيارم كه كساني كه در سايتهاي كليكي در ايران عضو هستند و سايتشون بازديد كافي براي درآمد از اين سايتها رو نداره راه حلي پيشنهاد بدم راه حل هم به شرح زير است كه فقط دوستان بايد همكاري كنند كه اگر همكاري كنند كم كمش ميتونيم درآمد ماهيانه 90 هزار تومان را داشته باشيم البته اين حداقلش هست روش به اين صورته كه اول ما داخل سايتهاي كليكي ايراني ثبت نام ميكنيم مثلا يكيش همين oxinads است كه براي ثبت نام ميتونيد روي اين لينك كليك كنيد
سیستم همکاری در فروش اوکسین ادز OxinAds.Com و ميتونيم مثلا چند سايت ديگه هم كه براي هر كليك مبلغ خوبي ميده هم ثبت نام كنيم حالا اگر گروه ما حداقل 20 نفر هم كه باشيم واين 20 نفر هر روز (هر 24 ساعت)(داخل يك ساعت مشخص) بيايم و براي هم كليك كنيم يعني هر كدوم از ما روزي 20 كليك داشته باشه كه اين 20 كليك فقط در سايت oxinads د 1600 تومان ميشود و ما ميتونيم روزي 1600 تومان فقط از يك سايت كسب درآمد كنيم حالا اگر سايتهاي ديگه هم باشن و نفرات هم بيشتر بشه كه درآمد ما بيشتر ميشه حالا من توضيحات كامل رو دادم اونايي كه در اين سايت كه معرفي كردم ثبت نام كردن بيان اينجا و در همين تاپيك اعلام آمادگي كنند و اونايي هم كه ثبت نام نكردند همين الان ثبت نام كنند و بيان اينجا و اعلام آمادگي كنند و اگر ميتونند كسان ديگه رو هم پيدا كنند در ضمن اگر كسي سايت كليكي ايراني ميشناسه كه براي هر كليك مبلغ خوبي بده همين جا بگه تا بقيه هم كه اعلام آمادگي كردند ثبت نام كنند و درآمد هر نفر بيشتر بشه با تشكر از دوستان من منتظر همكاري شما هستم .
اولين كسي هم كه اعلام آمادگي ميكنه خودم هستم.