• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد روزانه 3500 تومان با سرچ در گوگل

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز امروز سايتي رو براتون معرفي ميكنم كه روزانه 3000 تومان مي توانيد از اين سايت فقط با جستجو كردن كلمات خواسته شده دريافت كنيد + 500 تومن هم كليك كردن داره كه كلا يه نيم ساعتي وقتتون رو ميگيره واريز درامدتون هم ده هزار تومن كه بشه ميشه راحت دريافت كنيد زير 3ساعت مبلغ به حساب شما واريز ميشه كه شما با دقيقا سه روز فعاليت به اين مبلغ خواهيد رسيد كلا دوستان سايت خوبيه خداييش ارزش داره وقت بزاريد گرچه نيم ساعت در روزم وقتي نيست .

براي عضويت در سايت روي لينك زير كليك كنيد .

دوستان عزيز توجه داشته باشند كه اين سايت ساعت 12 هر شب به روز رساني ميشه
عضويت

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مطمئنه؟پرداختی داره؟ چون دیدم سود سهام داره به نظر سریع اسکم بشه

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مطمئنه؟پرداختی داره؟ چون دیدم سود سهام داره به نظر سریع اسکم بشه
بله دوست عزيز پرداختي داره به شما قول ميدم اين سايت سالها موندگار خواهد موند شما سه روز فعاليت كن نتيجه كار خودتو ببين سايت هر شب ساعتاي 12 او ده دقيقه به روز رساني ميشه و تبليغات گوگلي بالاي 115 تا مياره اگر شب انجام بديش بهتره چون فرداش ميبيني 70 تا بيشتر نمونده پس اگر بتونيد همون شب همه رو انجام بديد خيلي بهتره سوالي بود در خدمتم

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزيز هر چه سريعتر عضو شوند جا به پيشرفت داره هر چه سريعتر بهتر

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوست عزیز من زیر مجموعه ی شما میشم . هر وقت سوال داشتم درباره نحوه کارکرد سایت پاسخ میدید ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من زیر مجموعه شما شدم لطفن هرنکته در مورد ترفندهای سایت میدونید بیان کنید

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من زیر مجموعه شما شدم لطفن هرنکته در مورد ترفندهای سایت میدونید بیان کنید
دوست عزيز ترفند خواصي نداره اما يه نكته مهم كه هستش اينه كه ساعت 12 شب استارت كنيد به انجام تبليغات چون اگر صبر كنيد فرداش انجام بديد اگهي هاي شما كم ميشه كليكي ها نه هميشه 30 تا هست اما جستجو در گوگل كه سودش خيلي بيشتره يه جور محدوديت دارن كه هر چه سريعتر انجام بديد بهتره .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست عزيز ترفند خواصي نداره اما يه نكته مهم كه هستش اينه كه ساعت 12 شب استارت كنيد به انجام تبليغات چون اگر صبر كنيد فرداش انجام بديد اگهي هاي شما كم ميشه كليكي ها نه هميشه 30 تا هست اما جستجو در گوگل كه سودش خيلي بيشتره يه جور محدوديت دارن كه هر چه سريعتر انجام بديد بهتره .

ممنونم از راهنمائیت در مورد نحوه واریزشون و اینکه چند ساعت بعد از درخواست واریز میکنن توضیح بدید ؟
و اینکه سود سهام یعنی یک ماه 9 درصد یا مث بانک نه درصد سالیانه هستش. و تقسیم بر 365 روز میشه.

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنونم از راهنمائیت در مورد نحوه واریزشون و اینکه چند ساعت بعد از درخواست واریز میکنن توضیح بدید ؟
و اینکه سود سهام یعنی یک ماه 9 درصد یا مث بانک نه درصد سالیانه هستش. و تقسیم بر 365 روز میشه.
بعد از درخواست حدود 3 ساعت بعد مبلغ در حسابتون هست دوست عزيز پيشنهاد ميكنم جاي اينكه در اين سايت سهام بگيريد در عوض بريد كليكا و جستجوي گوگل رو انجام بديد كافيه ده تا زير مجموعه هم براي خودتون اوكي كنين روزي 8 هزار تومان درامد داريد تقريبا ..

Last edited:

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
مینیمم پرداختی چقدره ؟ از کدوم قسمت باید برداشت بزنیم من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای من وقتی روی سرچ گوگل کلیک میکنم صفحه باز میشه ولی وقتی میخوام محاسبه درآمد رو بزنم اررور میده . دلیلش میدونی ؟
114 تا تبلیغ گوگل وجود داره به شرتی که ساعت دوازده هر شب انجامش بدی چون اگر بزاری برای فرداش کم کم کم میشه یه 5 الی 7 تاییش مشکل داره که مدیریت داره مشکلاتشون رو حل میکنه

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از دوستان عزیز هر شخصی هر سوالی داشت میتونم راهنمایش کنم

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزيز لطفا بعد از عضويت فعاليت كنند با تشكر

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزیز اینم سه روز کار کردن بنده و واریز ده هزار تومن کمتر از 3 ساعت

7D7Mt.jpg

mohandes_pelasizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بعضی از آگهی ها خرابه حدودا 6 تایی دوستان عزیز حدود ساعت 12 او ده دقیقه شب به بعد اگهی ها رو بزنید چرا که بالای 100 اگهی وجود دارد و تقریبا مشکلاتش کم تره سوالی بود باز در خدمتتون هستم

بالا