• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب در آمد تا سقف 90000000 نود ميليون تومن در ماه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tofan87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ازت میخوام که اگه واقعاً به زندگی آیندت اهمیت میدی ، فقط یه بار این مطالب رو تا آخر به دقت بخونی و بعد در موردش تصمیم بگیری. چیزی از دست نمیدی !! مطالبی که من در اینجا آوردم نه دروغه ، نه سرکاری و نه کلاهبرداری !!

تصمیم با خودته !!

این مطالب میتونه آیندۀ تو رو کاملاً عوض بکنه !!

در آمدی بیش از 90 میلیون تومن در ماه مادام العمر !!

بدون حتی 1 ریال پول دادن !!!

شاید تا حالا تو خواب هم همچین درآمدی نداشتی !!

اما میشه به این درآمد رسید.

اگه میخوای بدونی ، مطالب قسمت مقدمه و آموزش در سايت ما

به دقت بخون و بعد از طریق قسمت ثبت نام

وارد این تجارت جهانی بشو

توجه توجه

افرادی که پشت کار ندارن و زود نا امید مي شن به پولش فکر کنن تا یه کم به خودشون بیان

www.mahdi.land.ru

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط چند تا نکته می گم ...

اگر یک کمی از فکر اون 90 میلیون میامدی بیرون و چشمات رو باز می کردی ، می دیدی که سه تا دسته پایین تر، یک قسمت مجزا برای کسب درآمد از اینترنت وجود داره و اینکه این موضوع رو اینجا مطرح کنی، کاری جز استفاده از امکانات برای سودجویی و منفعت طلبی شخصی نیست.

از من به تو توصیه... وقتی می خوای برای کسب درآمد تبليغات کنی، لازم نیست خیلی رقم های عجیب و غریب بگی !! اگر کسی سری به سایت های کسب درآمد زده باشه میدونه که قضایا به این گل و بلبلی ها که گفته میشه نیست. پس به جای اینکه تشویق بشه و بیاد ثبت نام کنه ته دلش به سادگی تو و امثال تو می خنده !

لزومی نداره وقتی تبلیغات می کنی از واژه های گنده و بی ربطی مثل "تجارت جهانی" !!! استفاده بکنی...باور کن باقی ملتی که اینجا می آن اونقدرها هم از پشت کوه نیومدن تا با یه همچین حرف هایی خر بشن.

با این وجود اگر برای تبلیغات هم زحمت بکشی و باور کنی که هیچ کاری ساده و بی ظرافت نیست. شاید بتونی در آینده درآمدی نه در حد 90 میلیون !! ولی خیلی کمتر از اون به دست بیاری....

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من فقط چند تا نکته می گم ...

اگر یک کمی از فکر اون 90 میلیون میامدی بیرون و چشمات رو باز می کردی ، می دیدی که سه تا دسته پایین تر، یک قسمت مجزا برای کسب درآمد از اینترنت وجود داره و اینکه این موضوع رو اینجا مطرح کنی، کاری جز استفاده از امکانات برای سودجویی و منفعت طلبی شخصی نیست.

از من به تو توصیه... وقتی می خوای برای کسب درآمد تبليغات کنی، لازم نیست خیلی رقم های عجیب و غریب بگی !! اگر کسی سری به سایت های کسب درآمد زده باشه میدونه که قضایا به این گل و بلبلی ها که گفته میشه نیست. پس به جای اینکه تشویق بشه و بیاد ثبت نام کنه ته دلش به سادگی تو و امثال تو می خنده !

لزومی نداره وقتی تبلیغات می کنی از واژه های گنده و بی ربطی مثل "تجارت جهانی" !!! استفاده بکنی...باور کن باقی ملتی که اینجا می آن اونقدرها هم از پشت کوه نیومدن تا با یه همچین حرف هایی خر بشن.

با این وجود اگر برای تبلیغات هم زحمت بکشی و باور کنی که هیچ کاری ساده و بی ظرافت نیست. شاید بتونی در آینده درآمدی نه در حد 90 میلیون !! ولی خیلی کمتر از اون به دست بیاری....
موافقم :)

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
90 ميليون؟ :lol:
شما كه اين درامد رو دارين چرا يه هوست و دامين نميگيرن ؟

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از sina1808 :
90 ميليون؟ :lol:
شايد بنده خدا راست ميگه !!!

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
حالا باز ايشون ميگفت 90 ميليون در سال شايد باور ميكرديم ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
خب اگه من باورم بشه كه اين آقا از اين راه ماهي 900 هزار تومن (حتي 90 هزار تومن) هم در مياره خودم 90 ميليون تومن رو بهش مي دم!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ای خدا خیلی باحال بود
مخصوصا این تیکه که اومدی:
90 ميليون؟
کلی خوشمان آمد

Bones

Registered User
لایک‌ها
0
ارزو بر جوانان عیب نیست!!
چرا مسخرش میکنین گناه داره!!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اينم تازه شروع كرده كله اش داغه
من نميدونم چرا هرجا ميرم همينو نوشتن
بابا يك متن تازه تر
يه چيز بهتر
اين متن خيلي مذخرفه
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من كه رفتم ثبت نام كردم :D 2 ماه ديگه ميام پي تي رو ميخرم :lol: واقعا" چرا؟!!!!!!

Hercule Poirot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما خودمون دنبال خر مرده ميگرديم نعلشو بكنيم اونموقع اين مياد ميگه

با اين تيكه كه اومدي بسيار حال نموديم و كلي مشعوف شديم :D

منتظر جواب هاي دندان خورد كن بعدي هم هستيم

خوبی نکن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استکبار جهانی نميخواهد ما پيشرفت کنيم در کشور اسلامی ما آنقدر فرصتهاي کاري زياد است که يک نفر بيکار هم نخوايم داشت
در کشور عزيز اسلامی ما انسانهای که استعداد های زيادی دارند بسيار زياد هستند بايد از آنها حمايت کرد تا باعث پيشرفت اقتصاد اسلامی شود

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از خوبی نکن :
استکبار جهانی نميخواهد ما پيشرفت کنيم در کشور اسلامی ما آنقدر فرصتهاي کاري زياد است که يک نفر بيکار هم نخوايم داشت
در کشور عزيز اسلامی ما انسانهای که استعداد های زيادی دارند بسيار زياد هستند بايد از آنها حمايت کرد تا باعث پيشرفت اقتصاد اسلامی شود
موافقم! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا