• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي از xp سر در میاره این سوال منو جواب بده؟

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ببيمن كسي اينجا از ويندوز xp چیزی بلده به صورت حرفه ای. این ویندوز من دفعه دوم که گند زده به سیستمم. امروز که اومدم خونه دیدم اینترنتم وصل نیست ، میدونم چه دردشه اما حوصله درست کردنش رو نداشتم، یه برنامه نصب کردم بعد که سیستم رو روشی خاموش کردم دیدم پیغام میده ، یه فالی توی فلدر system32 خراب شده و سیستم بالا نمیاد، دوزاریم افتاد که دیگه باید غزل خداحافظی رو برای اون ویندوز قبلیه بخونم چون این بلا قبلاً هم سرم اومده بود. مجبور شدم ویندوز رو از روی سیدیش دوباره نصب کنم که مثل دفعه قبل ریده شد به سیستمم و تمام اطلاعات و برنامه هام جا موند تو اون سیستم قبلی چون سیستم من هاردش یه تیکس و این هم هر دو تا سیستم عامل رو روی یه قسمت نصب کرده، کنار همدیگه
سوال من اینه، الان توی فایل My Computer من دوتا فایل هست به نامهای WINDOWS.0 وWINDOWS.1 البته یکی دیگه هم هست به اسم WINDOWS ، اون ویندوز خالیه اولینشون بود و بقیه هم به ترتیب دست گلهای بعدی هستن، این سیستمی که تازه نصب کردمWINDOWS.1 اینه و اون که از قبل بود WINDOWS.0،

حالا کسی میدونه چه جوری میشه این ویندوز جدیدرو مجبور کرد که بزاره من از طریق اون ویندوز قبلی سیستم رو boot کنم، منظورم اینه که یه جوری از اون فایل قبلیه استفاده کنم. اونطوری میتونم ازaccount هایی که تون اون ویندوز قبلیه درست کرده بودم استفاده کنم و ...
لطفاً نگین موقع start up سیستم خودش میگه یکی رو انتخواب کن از بین سیستم عامل ها چون نمیگه!
در ضمن من اون فایلی رو که میگفت خرابه و بخاطرش سیستم راه نمی افته رو با یه فایل نو عوض کردم ، (از توی سیستم جدیده کپی کردم)
لطفاً اگه کسی میدونه بشتابه که من دیگه دارم از دست این کامپیوترم خسته میشم،

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اول اينكه چرا از اول از اون فايلهايي كه ميخواستي يه back up نگرفتي؟ بعدش راحت اون ويندوز قبلي رو حذف ميکردي و يه دونه جديد نصب ميکردي. چون وقتي ويندوز رو روي يه ويندوز قبلي نصب ميکني اولا ممکنه بعضي فايلها رو عوض نکنه و ديگه اينکه اگه ويروس داشته باشي اين کار هيچ فايده اي نداره.
به نظر من بيخيال اين وصله کاري ها بشو... يه کپي از اون فايلهايي که لازم داشتي بگير. بعدش هم يه ويندوز جديد بريز و والسلام.
من دقيقا نميدونم روند بوت شدن ويندوز از روي چه فايلي خونده ميشه. مگرنه کافي بود اونجا بري راحت آدرس ويندوز سالم رو بدي...
کسي راه بهتري ميدونه بنويسه

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ببين احسان من نميدونم از اين كه گفتي از اون فايلها بكاپ باید میگرفتم چیه اما مشکل اینجاست که اون فایلی که خراب شده بود يه فایل system 32 بود و باعث شد سيستم بالا نياد. میگفت فلان فايل خراب شده برو عوضش كن اما تا سيستم بالا نياد كه نميشه درستش كرد مگر اينكه doc داشته باشي كه من هم نداشتم و تازه كار كردن با doc سخته.
خلاصه الان هم ويندوز رو روي اون قبليه نصب نكرده توي يه فايل جداگونه نصب كرده اگه قبليه رو repaire کرده بود که خوب بود اما مشکل ویندوز اینه که اگه از روی سی دی به صورت مستقیم نصب بشه قبلیه روrepaire نمیکنه بلکه یه فایل جدید برای ویندوز با اسم windows.0 و دفعه بعد windows.1 و ...
چون xp برای هر user یه فسمت باز میکنه الان تمام قسمتها از بین رفته یعنی فقط با استفاده از اون ویندوز قبلیه قابل استفادست و هیچ جوری هم قابل برگردوندن نیست،
من دفعه قبل که این بلا سرم اومد خواستم بهش کلک بزنم اخه وقتی از قسمتت خارج میشی سیستم شکل و تنظیمهای قسمت رو save میکنه، من اون فایلش رو پیدا کردم و با save قسمتم تو ویندوز جدید عوض کردم، گفتم دفعه بعد که سیستم قسمتم رو load میکنه حتماً اون فایل جدیدی رو که copy کردم میخونه اما نشد، فکر کنم سیستم توی windows registry مشخصات فایل رو ثبت میکنه البته مطمئن نیستم اما به هر شکل من باید یه جوری این ویندوز قبلی رو راه بندازم.

اگه بازم کسی نظری داره خوشحال میشم بشنوم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
منظورم backup گرفتن از فايلهاي mydocument و ... بود که جنبه شخصي داشت. يعني من اگه به جاي تو بودم يه کپي از اينا ميگرفتم. بعدش با يک ديسکت سيستم رو بوت ميکردم و کليه فايلهاي ويندوز رو حذف ميکردم. (اگه اطلاعات اون پارتيشن مهم نيست که اصلا فرمت کن بره) بعدش هم دوباره ويندوز ميريختم. البته اين راه تقريبا خشن ترين(!) راه ممکنه!
در ضمن اينو مطمئنم که به اين راحتي نميشه يه فايل سيستم ويندوز رو از جاي ديگه آورد و کپي کرد. چون بايد توي رجيستري هم ثبت بشه...
اينجا هستن افراد ديگه اي که بلد باشن ولي خب بايد بيان دو خط بنويسن!

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
احسان جان از كامنتت ممنون، راستش بلاخره درستش کردم. ببین مشکل نصب یه ویندوز جدید نبود مشکل این بود که من میخواستم اون ویندوز قبلیه رو برگردونم چون بدون اون هیچ کدوم از برنامه هایی که روی سیستمم نصب هستن کار نمیکنن یعنی فایلهای اجراییشون توی فلدر ویندوز قبلیه ریخته شده بود و اگه درست نمیشد مجبور بودم تمام برنامه ها رو تحت ویندوز جدیده نصت کنم و فایل ویندوز قبلیه رو پاک کنم که فضای نگیره چون سایزش حدوداً 3 گیگ شده بود!
خلاصه فهمیدم چه جوری میشه روند بوت سیستم رو عوض کرد، البته خیلی میترسیدم چون اگه اون ویندوز قبلیه هنوز ایراد داشت و سیستم باز هم نمیتونست از اونجا بوت بشه و دوباره میشد روز از نو روزی از نو اما خوشبختانه سیستم بالا اومد،
در مورد بکاپ back up گرفتن my document هم اصلاً امکانش نیست چون توش بیشتر از 30 گیگ ، فیلم و شو و عکس و ... دارم
توی xp که میدونی هر قسمتی میتونه پسورد داشته باشه دفه اول که این بلا سرم اومد وقتی دوباره ویندوز رو نصب کردم نمیگذاشت که به اطلاعاتی که تحت حسابم توی ویندوز قبلی داشتم دست بزنم چون password protectedبود حسابم ، خلاصه بعد از یه هفته ور رفتن بهش و زیر و رو کردن سایت مایکروسافت و کلی سایت دیگه که البته اطلاعات خوبی بهم دادن اما کافی نبود، تونستم یه راهی پیدا کنم که به اطلاعات دست رسی پیدا کنم، مشکل این بود که همونطور که گفتم حدود 30 گیگ فیلم و اینا توی my document داشتم که از گازا گرفته بودم و دلم نمیمد هارد رو فرمت کنم اما بلاخره درستش کردم خلاصه با این ور رفتنها کلی نابغه شدم!!!
راستی اوستا من یه چیزی قبلاً گفتم که فهمیدم اشتباه کردم، ببینم تو کلاس انگلیسی جایی نداری بیام شاگردی!!!!

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
چرا از system restor استفاده نكردي خوب ؟!
اين سيستم ريستور Windows XP خيلي جاها كمكم كرده ! :oops: نياز به boot كامل سيستم هم نيست !
يه F* ميزني و بعد يه گزينست كه دقيقش يادم نيست فقط معنيش اينه سيستم با آخرين اطلاعاتي كه درست كا ميكرده بياد بالا !
به همين راحتي ! ;) مشكل DLL ها هم 90% با اين روش حل ميشه !

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
گر چه ربطي به موضوع نداره، اما بايذ بگم اين System restore به نظر من به درد عمش هم نمی خوره. تا حالا بار ها خواستم ازش استفاده کنم، که بعد از یکی-دو بار reset کردن رایانه، گفته که "هیچ تغییری در سیسنم شما ندادم!!". کسی می دونه مشکلم چی بوده؟

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ببين علي اقا اين system restore ويندوز اكس پی در مجموع برنامه خوبیه و من خودم تا حالا چند بار ازش استفاده کردم اما اگه بخواهی خوب کار کنه باید یه چیزی حدود 5-6 گیگ فضای خالی در اختیارش بگذاری در غیر این صورت خوب کار نمیکنه،

راستی از من به هرکی این متن رو میخونه نصیحت، از system restore بیش از 2 بار به صورت متوالی استفاده نکنید یعنی اگه restore کردید و مشکل درست شد هیچی اگه خرابتر هم شد یه بار دیگه به حالت اولیش restore کنید اما به هنون زمان قبلی نه زمانهای دیگه، این بلا یکبار سر من اومد و گند زده شد به کامپیوترم.

خلاصه اگه ازش درست استفاده کنید خیلی به دردتوی میخوره.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نام خدا
گر چه ربطي به موضوع نداره، اما بايذ بگم اين System restore به نظر من به درد عمش هم نمی خوره. تا حالا بار ها خواستم ازش استفاده کنم، که بعد از یکی-دو بار reset کردن رایانه، گفته که "هیچ تغییری در سیسنم شما ندادم!!". کسی می دونه مشکلم چی بوده؟
سلام. منظور اون دوستمون system restore نبود. قبل از بوت شدن ويندوز F8 رو مدام بزنيد يه منو باز ميشه كه يكي از گزينه هاش يه چيزي تو مايه هاي last known good configuration است! اونو كه انتخاب كنيد به احتمال زياد مشكلتون رفع ميشه. براي استفاده از system restore هم هر چند وقت يه بار بايد از سيستم بك آپ بگيرين.
;)

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام حق
اگر منظورت با من بود بايد بگم كه منظورم با همين system restore بود
last known good configuration رو هم بلدم، ولي اون اصلا اين جا كاربرد نداره :rolleyes:

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نام حق
اگر منظورت با من بود بايد بگم كه منظورم با همين system restore بود
last known good configuration رو هم بلدم، ولي اون اصلا اين جا كاربرد نداره :rolleyes:
آ
اگه جنبه بحث نداشته باشه اين last known good configuration حد اقل 13 14 بار مشكل من رو حل كرده ! و عالي جواب داده !
مخصوصا بر اي خطاهايي كه يه فايل خواست رو پيدا نمي كنه عالي جواب ميده !

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
گر چه دوستان ممکن است بدانند، ولی می گویم تا دوستانی که نمی دانند، بدانند. همچنین اگر کسی می بیند اشتباه می کنم، یا استفاده ی دیگه ای داره که من نگفتم، بگه

وقتی مثلا Driver یک سخت افزار رو نصب می کنیم، و اون رایانه رو به هم می ریزه، و رایانه بالا نمی آد، می تونیم از last known good configuration استفاده کنیم. در این صورت ویندوز تنظیمات قبلی (که درست بوده اند) را جایگزین تنظیمات جدید(که با نصب Driverناسازگار ایراد پیدا کرده) می کند. البته پس از هر LogOn، ویندوز تنظیمات جاری رو می ذاره در last known good configuration . اگر بعد از log-on بفهمیم مشکلی رو، دیگه last known good configuration هیچ فایده ای نداره و تنظیماتش همون تنظیمات اشتباهه.

این "تنظیمات" که گفتم، منظورHardware Profile ه. یعنی Service ها و Driver ها.

اگر بعد از Log-on بفهمیم، باید با Safe mode بالا بیاییم، و Service یا Driver را UnInstall کنیم. اگر با Safe mode هم بالا نیامد، با Recovery Console بالا می آییم.

توضیحی خواستید، در خدمتم. اشتباه یا ناکامل گفتم، توضیح دهید

بالا