persian_londoner
کاربر تازه وارد
ببيمن كسي اينجا از ويندوز xp چیزی بلده به صورت حرفه ای. این ویندوز من دفعه دوم که گند زده به سیستمم. امروز که اومدم خونه دیدم اینترنتم وصل نیست ، میدونم چه دردشه اما حوصله درست کردنش رو نداشتم، یه برنامه نصب کردم بعد که سیستم رو روشی خاموش کردم دیدم پیغام میده ، یه فالی توی فلدر system32 خراب شده و سیستم بالا نمیاد، دوزاریم افتاد که دیگه باید غزل خداحافظی رو برای اون ویندوز قبلیه بخونم چون این بلا قبلاً هم سرم اومده بود. مجبور شدم ویندوز رو از روی سیدیش دوباره نصب کنم که مثل دفعه قبل ریده شد به سیستمم و تمام اطلاعات و برنامه هام جا موند تو اون سیستم قبلی چون سیستم من هاردش یه تیکس و این هم هر دو تا سیستم عامل رو روی یه قسمت نصب کرده، کنار همدیگه
سوال من اینه، الان توی فایل My Computer من دوتا فایل هست به نامهای WINDOWS.0 وWINDOWS.1 البته یکی دیگه هم هست به اسم WINDOWS ، اون ویندوز خالیه اولینشون بود و بقیه هم به ترتیب دست گلهای بعدی هستن، این سیستمی که تازه نصب کردمWINDOWS.1 اینه و اون که از قبل بود WINDOWS.0،
حالا کسی میدونه چه جوری میشه این ویندوز جدیدرو مجبور کرد که بزاره من از طریق اون ویندوز قبلی سیستم رو boot کنم، منظورم اینه که یه جوری از اون فایل قبلیه استفاده کنم. اونطوری میتونم ازaccount هایی که تون اون ویندوز قبلیه درست کرده بودم استفاده کنم و ...
لطفاً نگین موقع start up سیستم خودش میگه یکی رو انتخواب کن از بین سیستم عامل ها چون نمیگه!
در ضمن من اون فایلی رو که میگفت خرابه و بخاطرش سیستم راه نمی افته رو با یه فایل نو عوض کردم ، (از توی سیستم جدیده کپی کردم)
لطفاً اگه کسی میدونه بشتابه که من دیگه دارم از دست این کامپیوترم خسته میشم،
سوال من اینه، الان توی فایل My Computer من دوتا فایل هست به نامهای WINDOWS.0 وWINDOWS.1 البته یکی دیگه هم هست به اسم WINDOWS ، اون ویندوز خالیه اولینشون بود و بقیه هم به ترتیب دست گلهای بعدی هستن، این سیستمی که تازه نصب کردمWINDOWS.1 اینه و اون که از قبل بود WINDOWS.0،
حالا کسی میدونه چه جوری میشه این ویندوز جدیدرو مجبور کرد که بزاره من از طریق اون ویندوز قبلی سیستم رو boot کنم، منظورم اینه که یه جوری از اون فایل قبلیه استفاده کنم. اونطوری میتونم ازaccount هایی که تون اون ویندوز قبلیه درست کرده بودم استفاده کنم و ...
لطفاً نگین موقع start up سیستم خودش میگه یکی رو انتخواب کن از بین سیستم عامل ها چون نمیگه!
در ضمن من اون فایلی رو که میگفت خرابه و بخاطرش سیستم راه نمی افته رو با یه فایل نو عوض کردم ، (از توی سیستم جدیده کپی کردم)
لطفاً اگه کسی میدونه بشتابه که من دیگه دارم از دست این کامپیوترم خسته میشم،