در مورد نوشتن اشتراكي، نه منظور من نوشتن اشتراكي نيس. ولي نمونة اين كار رو قبلاً توي BBS پيام انجام داديم. يه كار آوانگارد بود. يه نفر يه پاراگراف نوشت و يك فضا رو ساخت، بعدي يه پاراگراف ديگه، بعدي و بعدي. همينجور يه داستان نوشته شد و كار بسيار بسيار جالبي شد. اگه خواستين براتون فايلش رو ميفرستم.
ولي اينجا اون بحث نيس. داستان اينه كه من ميخوام كه يه داستان بنويسم. ايده، خط داستاني، كاراكترها، خلاصه داستان و فصلبنديش هم حاضره. به عبارتي همة كارهاي اساسيش انجام شده و يا داره انجام ميشه. امشب هم پيش فرهاد توحيدي بودم و يك سري هم با اون صحبتهايي در مورد كار كردم و نظرات ايشون رو هم گرفتم. ولي نكته اينجاس كه من تاحالا كار رمان نكردم. توي رمان، آدم بايد بتونه ديالوگ بنويسه، موقعيتها رو بسط بده، Detail بگه، فضا رو كاملاً ببينه و تشريح كنه و اين كار روي توي 300 - 400 صفحه بكنه. من فقط تجربة داستان كوتاه رو داشتم. اينه كه الان دنبال كسي ميگردم كه قلم توانايي داشته باشه، خوشفكر و قريحه باشه و بتونه اين خلاصه داستان من رو به يه رمان تبديل كنه. خودم و يكي دو تا ديگه از بچهها هم كنارش هستيم و علاوه بر كمك، نظارت هم ميكنيم. دستمزد هم داره. ولي شرط اولش، داشتن اون شرايط اوليهس كه گفتم. طبعاً بعد از ديدن نمونة كارهاي قبليش، يكي دو تا فضا رو با هم ميسازيم و مينويسيم، تا قدرت قلم و خلاقيتش هم دربياد. اگه همه چي خوب بود، فكر ميكنم يه كار خيلي خوب از آب در ميآد. حالا اين كه اصلاً چرا ميخوام اينكار رو بكنم، بماند!
ضمناً به هيچ وجه هم كار سياسي، يا چيزايي از اين دست نيست، فكراي بد نكنين! :twisted: