سایت ساز وبزیخرید بک لینک

كسي بلده اينترانت درست كنه؟

شروع موضوع توسط MSN_Golden ‏9 سپتامبر 2004 در انجمن شبکه

  1. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    با سلام خدمت شما دوستان عزيز . من تازه عضو اين سايت شدم
    خيلي علاقه دارم به ساخته اينترانت (همون شبكه ي شهري) ميخواستم بدونم اينجا كسي هست بلد باشه
    و اينكه كلا چقدر وقت و هزينه ميبره؟
    با تشكر
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    ساختن intranet خیلی کار پیچیده ای نیست.
    شما باید یک pc بگذارید و روش IIS یا هر webserver دیگه ای نصب کنید.
    بعد باید با استفاده از multi port و مودم و خطوط تلفن به کاربرها اجازه dial in کردن بدین.
    تنها فرقش با ISP اینه که bandwidth اینترنت نمی خواد.
     
  4. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    دستتون درد نكنه از اينكه به سئوال من جواب دادين . اما اگه ميشه مي خوام خيلي مفصل تر در اين مورد بحث كنيم
    و اينو ميخواستم بدونم كه با چند تا خط تا چند نفر رو ميشه وارد كرد
    ضمننا اگه شما اي دي خودتونو به من بديد خيلي ممنون ميشم
    خيلي ممنون
     
  5. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    ميشه لطفا يك ليست از تجهيزات مورد نياز و براورد هزينه بدين. ( معمولي و e1 )
    تعداد خطوط هم با خودتون.
    آيا امكان ويدئو كنفرانس هم هست؟
     
  6. alizaman

    alizaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    230
    تشکر شده:
    0
    دقيقا همون چيزايي كه براي ISP راه انداختن لازمه مسلما مورد نيازه، بجز خط ليزد و ليزدلاين مودم و پهناي باند!
    پس چيزايي كه احتياج داري ميشه:
    كامپيوتر براي سرور (حداقل يكي!)
    مودم ( به صورت ماژول E1) يا اكسترنال مودم
    روتر يا مالتي پورت!
    رك
    سوييچ
    اكانتينگ
    خط تلفن (E1 يا آنالوگ)
    ...


    تنها چيزي كه ممكنه متفاوت باشه نرم افزاريه كه بايد براي اينترانت داشته باشي
    اگه بخواهي اينترانت Web-Based باشه كه مشكل حله، IIS رو Run ميكني و تموم! ولي اگه BBS بخواهي راه بندازي بايد نرم افزار اين كار رو هم داشته باشي

    هزينه هم به شدت به تعداد خطوطي كه ميخواهي راه بندازي بستگي داره، بگو چند تا خط مد نظرته تا بشه چرتكه انداخت و عدد در آورد.
     
  7. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    32 خط
    تعداد معلومي ندارده؟ مثلا 16 تا 16 تا زياد بشه
     
  8. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    با قطعاتي كه خودتون صلاح مي دونيد يك قيمت بدين. از نظر هزينه هم چندان محدوديتي نيست.
     
  9. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    بكنش 16 تا.
    bbs هم هست. نرم افزار هم توصيه كنيد.
     
  10. alizaman

    alizaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    230
    تشکر شده:
    0
    واسه 16 تا خط...

    16 تا خط تلفن ميخواهي! اگه دولتي گير بياري خطي 100 هراز تومن وگرنه تا خطي 500 هزار تومن بسته به منطقه قيمتش ميشه!
    16 تا مودم اكسترنال، دونه اي حول و حوش 50 هزارتومنه به عبارتي ميكنه 750 هزار تومن!
    يه مالتي پورت 16 پورتي يا دوتا 8 پورتي مثلا موكسا ميخواهي كه قيمت ندارم (بايد كمتر از 150 هزار تومن باشه)
    حداقل يه كامپيوتر ميخواهي تقريبا 600 تومن
    جا! هم بايد قاعدتا داشته باشي!

    بقيه چيزاش خورده ريز ميشن
     
  11. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    ما كه تهران نيستيم پس تلفن دولتي موجود فراوان. دم خونه ميان براي ثبت نام.
    حالا براي اينكه با اين سرور امكان ويدئو كنفرانس برقرار بشه چه نرم افزاري لازم هست؟ براي لينوكس هم چيزي سراغ دارين؟
     
  12. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    طوري كه براي كاربر خارجي مشكلي خاصي ايجاد نشه. مثلا مجبور نباشه اون هم از لينوكس استفاده كنه.
     
  13. alizaman

    alizaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    230
    تشکر شده:
    0
    اگه سرورت ويندور 2003 بود Microsoft Comunicate Server رو براي اين كار پيشنهاد ميكردم، ولي حالا كه به لينوكس علاقه مندي حرفي براي گفتن ندارم ;)
     
  14. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    مر سي ;) ;)
     
  15. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    گذشته از اين ها اين جور برنامه ها از پروتكل خاصي استفاده مي كنند؟ مثلا Microsoft Comunicate Server كلاينتش بايد چه نرم افزاري باشه؟
     
  16. alizaman

    alizaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    230
    تشکر شده:
    0
    كلاينت ها بايد Windows Messenger 5 رو نصب كنن.

    اگه كاميونيكيت سرور رو نصب كردت و توش مشكل داشتي در خدمتيم :happy:
     
  17. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    تشكر از راهنمايي هاتون. :blush: :)
     
  18. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    حالا اين Microsoft Communication Server رو از كجا گير بيارم؟
     
  19. alizaman

    alizaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    230
    تشکر شده:
    0
  20. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    trial ؟ :eek:
     
  21. dadashon

    dadashon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اردبیل
    من يك چيز دائمي مي خوام نه اين كه بعد از چند روز بازي در بياره. آيا اين هم فقط آزمايشي يا ميشه با وارد كردن لايسنس كد كاملش كرد؟
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی