• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي در مورد Midi Controller چيزي ميدونه؟ Help

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
اونايي كه در مورد قيمتش تو ايران اطلاعي دارن راهنماييم كنن
مرسي :rolleyes:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه جور midi كنترلري ميخواي ؟؟؟ انواع و اقسام داره ... بستگي داره به سازي كه مينوازي:

midi keyboard controller كه همه keyboard ها و سينتي سايزر ها اين قابليت رو دارن
midi percussion controller براي نواختن درامز و پركاشن
midi guitar controller براي نواختن گيتار و بيس و غيره
midi pedal controller مصارف مختلف bend و افكت هاي مختلف
midi wind controller براي ساز هاي بادي
midi grand piano controller كه مانند keyboard هست و داراي clavier هاي hammer action يا چكشي هست مثل خود پيانو ..
اينها همه كنترلر هاي midi هستن...

creative prodikeys رو شايد ديده باشي.. اون ساده ترين midi keyboard controller اي هست كه من در ايران ديدم و قيمتش هم 80 تومن هست. اماتور هست ولي كارشو انجام ميده..
prod9600_hdr_1_6_1.jpg

شما midi engine ات چي هست ؟؟؟؟ در چه سطحي ميخواي كار كني ؟؟؟؟ ساز تخصصي ات چي هست ؟؟؟ هر چي بخواي ميشه از نمايندگي هاي roland يا yamaha بخواي برات بيارن...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر كدوم از اون انواع midi controller ها كه گفتم قضيه اشون كاملا با هم فرق ميكنه.... و ربطي به هم ندارن... مثلا guitar controller به صورت يك rackmount module هست كه به 'گيتار شما وصل ميشه و در واقع convert ميكنه...

p12361b.jpg

ولي مثلا percussion كنترلر قضيه اش فرق ميكنه مثل گيتار نيست كه convert داشته باشه

441917.t.jpg

اين يكي يك wind controller هست كه ميشه باهاش sax يا flute زد
150284.jpg

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
واي mahdeen جان دستت درد نكنه من اونقدر حرفه اي نيستم اين دو مورد رو ميگم
midicontroller0dn.jpg

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Spiro :
واي mahdeen جان دستت درد نكنه من اونقدر حرفه اي نيستم اين دو مورد رو ميگم

پس شما هم drums كار ميكني هم keyboard

در مورد keyboard controller بايد بگم كه خيلي سخت گير مياد و اگر هم باشه بسيار گرونتر از قيمت واقعي اش هست... من خودم دنبال يك keyboard controller براي grand piano بودم كه hammer action باشه ولي هيچكجا پيدا نكردم... خود فروشنده ها هم ميگفتن كه پيانو ديجيتال بخر !!!

شما هم اگه بخواي توي ايران همچين keyboard controller اي ( مطابق عكس ) بخري ممكنه مجبور شي اندازه يك دستگاه arranger keyboard كامل پول بدي !!!!!! كسي زياد كار نميكنه با اين جور دستگاه ها در ايران .. مگه اينكه تك گير بياري.. دست دوم و اين برنامه ها... حالا اگه اينو بگيري ميخواي از چي صدا بگيري ؟؟؟ sound module ات چي هست ؟؟؟؟ براي ضبط ميخواي استفاده كني ؟؟؟ ببخشيدا قصد فضولي ندارم ..

در مورد اون akai بايد بگم كه خوشبختانه drum controller موجوده در ايران... البته اكثرا خودشون sound engine دارن و صدا هم توليد ميكنن... اين مدل خاص رو نميدونم هست يا نه... ولي قيمت ها بالاي 300-400 هست... از دوستان drum باز ميپرسم قيمت هاي دقيق شون رو برات...

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
بازم ممنونم ازت بيشتر رو Drum Conroller نظر داشتم مي خواستم قيمتش بياد تو دستم اين امتحاناي لعنتي تموم شه سفت و سخت پيشو ميگيرم :rolleyes:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخ گفتی امتحانا !!!!! درسو وللش موسیقی رو بچسب... رفتیم رشته کامپیوتر خوندیم !!! کاشکی موسیقی بود رشته مون درس خوندنمون هم لذت بخش میشد !!!!! البته چون کامپوتر در دنیای موسیقی افق های تازه ای باز کرده من باهاش مشکلی ندارم... خیلی خیلی جالبه حضور کامپیوتر در عالم موسیقی.. زوج خوبی هستن بچه شون هم دوست داشتنی هست...
ما ایرانی ها خیلی کم به هنر موسیقی اهمیت میدیم...یک عده ای فکر میکنن موسیقی یعنی آلبوم ها و سی دی های موجود... یک عده هم که اصلا گناه میدونن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید به دروس دبستان ها اضافه بشه تا همه درکشون بیشتر بشه.. اینجا همه با ورود به دانشگاه تازه میخوان وارد این عالم بشن !!!! در صورتی که باید با خواندن و نوشتن همزمان میبود... من حتی معتقدم با آغاز حرف زدن بچه باید همزمان باشه آموزش موسیقی... البته منظورم شما نبودی دوست عزیز... علاقه شما بسیار بسیار محترم و لطیف هست...
ولی متاسفانه تعصب و تحجر حاکم بر ما ... به این روز انداخته ما رو که بسیاری از زیبایی های دنیا رو نمیتونیم ببینیم و درک کنیم... اونقدر عقب موندیم که میشینن و میگن هر کسی در خانه اش ساز داشته باشد برکت و ملائک از خانه اش دور میشوند !!!! به خدا من این حرف رو چندین بار از چندین نفر آدم ظاهرا با سواد شنیدم !!!!!!! خب آخه چی بگه آدم به این تفکر ها ؟؟؟ بگه بیاین موسیقی رو جزو دروس دبستان کنین ؟؟؟؟

ببخشید بی ربط حرف زدم.. ولی دلم پره دیگه چی کار کنم... دلم خوشه باز اینجا 4 نفر حرف آدم رو میخونن و شاید درک کنن...

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از mahdeen :
آخ گفتی امتحانا !!!!! درسو وللش موسیقی رو بچسب... رفتیم رشته کامپیوتر خوندیم !!! کاشکی موسیقی بود رشته مون درس خوندنمون هم لذت بخش میشد !!!!! البته چون کامپوتر در دنیای موسیقی افق های تازه ای باز کرده من باهاش مشکلی ندارم... خیلی خیلی جالبه حضور کامپیوتر در عالم موسیقی.. زوج خوبی هستن بچه شون هم دوست داشتنی هست...
ما ایرانی ها خیلی کم به هنر موسیقی اهمیت میدیم...یک عده ای فکر میکنن موسیقی یعنی آلبوم ها و سی دی های موجود... یک عده هم که اصلا گناه میدونن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید به دروس دبستان ها اضافه بشه تا همه درکشون بیشتر بشه.. اینجا همه با ورود به دانشگاه تازه میخوان وارد این عالم بشن !!!! در صورتی که باید با خواندن و نوشتن همزمان میبود... من حتی معتقدم با آغاز حرف زدن بچه باید همزمان باشه آموزش موسیقی... البته منظورم شما نبودی دوست عزیز... علاقه شما بسیار بسیار محترم و لطیف هست...
ولی متاسفانه تعصب و تحجر حاکم بر ما ... به این روز انداخته ما رو که بسیاری از زیبایی های دنیا رو نمیتونیم ببینیم و درک کنیم... اونقدر عقب موندیم که میشینن و میگن هر کسی در خانه اش ساز داشته باشد برکت و ملائک از خانه اش دور میشوند !!!! به خدا من این حرف رو چندین بار از چندین نفر آدم ظاهرا با سواد شنیدم !!!!!!! خب آخه چی بگه آدم به این تفکر ها ؟؟؟ بگه بیاین موسیقی رو جزو دروس دبستان کنین ؟؟؟؟

ببخشید بی ربط حرف زدم.. ولی دلم پره دیگه چی کار کنم... دلم خوشه باز اینجا 4 نفر حرف آدم رو میخونن و شاید درک کنن...

با تمام وجود تائيدت ميكنم
منم دلم پره اين درس و كتاب و دانشگاه هم شده حربه واسه اطرافيان ما
اگه يه روز پشت كامپيوتر زياد بشينم و مخصوصا مشغول آهنگ ساختن باشم كه ديگه فاتحه ام خوندس
بدبختي اينه كه رشته ام كامپيوتر نيست والا امون نميدادم سريع دم ودستگاهو ميخريدم :rolleyes:

بالا