به نقل از Mashaheer :متاسفانه من ايران نيستم ولي شما اگر بخواهيد از عربي به انگليسي و يا بلعكس ترجمه كنيد مي تونيد از سايت الترجمه و المصبار استفاده كنيد.
به نقل از Mashaheer :متاسفانه من ايران نيستم
به نقل از Mashaheer :اوه يه خبر خوب من يه آشنا دارم توي تهران كه قبلا كارش ترجمه به زبان عربي بودش اگر ميخواهيد به من اطلاع دهيد بهش اطلاع بدم
:wacko: اوكي عصباني نشين. چونكه ممكنه بعدش نيش بزنيدبه نقل از bahar13 :باز ملت مشق شبشون رو ورداشتن اوردن اينجا
سلام عطا جونبه نقل از ataasgari :
به نقل از Mashaheer :دوست عزيز آقا/خانم ايكس اگر يه سرچ كوچولو توي گوگل بكنيد هزاران سايت در اين مورد (البته بعضي ها بي ربط هستند) پيدا خواهيد كرد. براي نمونه شما مي توانيد از سايتهاي زير استفاده كنيد كه خيلي هم جالب هستند
http://tarjim.ajeeb.com/ajeeb/default.asp?lang=1
www.almisbar.com/salam_trans.html
اولي كاملا مجاني هستش و دومي از اينجا بلوك هستش از ايران نگاه كن ببين چطوره من كه تا زماني كه باز بود از دومي استفاده ميكردم و غيلي هم جالب هستش و به سادگي مي تونيد سايت رو هم ترجمه كنيد.
دوست عزيز درباره اون كسي كه گفتم شبايد بهش تماس بگيرم بعد بهتون خبر ميدم. اگر در مورد قطعات ماشين بخواهي بگو چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم (من هم در كار لوازم يدكي ماشين هستم).....
موفق باشيد.
به نقل از Mashaheer :....
دوست عزيز درباره اون كسي كه گفتم شبايد بهش تماس بگيرم بعد بهتون خبر ميدم. اگر در مورد قطعات ماشين بخواهي بگو چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم (من هم در كار لوازم يدكي ماشين هستم).....
موفق باشيد.