آژانس هواپیماییexchanging

كسي مي تواند براي درايو 7سگمنت با ميكرو avrبا زبان سي كمكم كند

شروع موضوع توسط pcb ‏15 آگوست 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    كسي مي تواند براي درايو 7سگمنت با ميكرو avrبا زبان سي كمك كند.
    اين برنامه كه نوشتم جواب نگرفتم وبا دو تا سگمنت!!
    تو تايمر ام flage1=1 تعريف كردم با هر بار سريز تايمر 10ms

    void display(void)
    {
    char segment;
    unsigned int segment_7;
    char dig_2;



    segment_7 = counter;

    if(flage1==0)
    return;
    else
    {
    do{

    if(segment==0)
    {

    dig_2=segment_7%10;
    PORTB=0x02;
    PORTD=digit[dig_2];
    segment=1 ;
    delay_ms(50);
    }
    if(segment==1)
    {
    dig_2=segment_7/10;
    PORTB=0x01;
    PORTD=digit[dig_2];
    delay_ms(50);
    segment=0;
    }
    }while((PINC.2==1)&&(PINC.1==1)) ;
    }
    }
     
  2. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    لطفا بگین دقیقا چه اتفاقی میفته و کمی برای کدتون کامنت بنویسین . یا اگه امکان داره برنامه ی کامل رو بزارید .
     
  3. 123456za

    123456za کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
  4. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    با تشكر از دوستان:
    من مي خوام بدون اي سي رابت و مستقيم 7-سگمنت ها را راه اندازي كنم
    من برنامه را با CodeVisionAVR C Compiler نوشتم


    اين هم برنامه

    مشاهده پیوست pcb.zip

    مشاهده پیوست 1.bmp
     
  5. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    اين هم يك پروگرمرavr isp
    كه خودم دارم درست ميكنم و مدار ان ما خود atml
    وهمه avr را پشتيباني مي كند
    اگه كسي خواست نرم افزار اون را مي زارم
    12.gif
     
  6. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    در برنامه ی شما تابع display کار خودش رو درست انجام میده .
    ولی در عوض تابع scan_key مورد داره . که یکی از ایراداتش استفاده ی نادرست از tab و در نتیجه قاطی شدن خط های برنامه است . یعنی یدومه { رو جای خودش نزاشتی .:wacko:

    من برنامه ی اصلاح شده به همراه فایل پروتئوس رو براتون گذاشتم .
    مشاهده پیوست pcb.zip

    ایرادات دیگه رو با مقایسه ی برنامه ی خودت با برنامه ی اصلاح شده متوجه میشی .

    موفق باشید .;)
     
  7. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز دست درد نكن ..
    تشكر