eshgheh_enrique
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
سلام
كسي نصب كرك مايا 6 رو بلده ؟؟؟ :blush:
كسي نصب كرك مايا 6 رو بلده ؟؟؟ :blush:
به نقل از vmf :سعید جان شما بلدی توی مکس مو درست کنی. درواقع منظورم یه حالتی شبیه برنامه فور مایا که بتونه هز چیزی رو که شبیه مو است درست کنه
راستی یه سوالی دیگه هم داشتم: اگه بخواهیم مدل های مکس رو به مایا و برعکس انتقال بدیم راهی جز
dxf ; vrml وجود داره؟
به نقل از vmf :لا اله الا الله
دادش سعيد اصلا خر ما از كره گي دم نداشت. بعد از اين همه مدت كه يكي رو پيدا كرديم كه ازش چهار تا چيز سوال كنيم حالا خود برنامه مايا error مي ده. نمي دون والا چي كار كنم. راستش تا ميام روي object مو تعريف كنم يهو يه error مياد و بعدش كل فايل مايا بسته ميشه. خلاصه كه توش موندم چه گيري هست كه فقط توي قسمت fur مايا خودش رو نشون ميده. چون چند وقت پيش كه كار مي كردم اصلا از مسخره بازي ها توش نداشت.
خلاصه كه شرمنده شما هم شديم.![]()
راستي اون مويي رو كه روي سر اون زنه درست شده بود كار خودت بود. اگه كاره خودت بود كه بابا دمت گرم!!!!![]()
راستي يه سوالي هم داشتم من الان از مايا 4 و 5 هم زمان استفاده مي كنم. اما مي خواستم بدونم كه مي ارزه برم دنبال ورژن 6 يانه؟ چون راستش من تري دي مكس 4 و 5 و 6 رو نصب كردم اما با همون 4 هم كارم راه ميفته
يه نموره Editش مي كردي جاي دوري نمي رفتبه نقل از Saeidgraph :پيداش كردم ...!!!
البته براي مايا !!! ( ولي تو مكي هم هست ولي با پلاگين كه بزار خودم دنبالش باشم )
از وقتی که ویژگی Hair مایا رو دیدم دارم به این چیزا فکر می کنم. به ساده ترین شکل ممکن میشه جلوه های کاملآ داینامیک رو با کامپیوتر به وجود آورد. فکر نمیکنم کسی به آموزش من احتیاج داشته باشه , فقط کافیه که وارد منوی hair مایا بشی و اونوقت همه چیز رو می فهمی. اگر هم مشکلی داشتی help مایا حدود 4cm با کلیکت فاصله داره!.
فکر می کنم اینجن راحت تر از من بتونه در این مورد صحبت کنه. ولی خیلی کفم بریده!.
اول یه Sphere درست میکنی. بعد میری به منوی hair از dynamics و Create hair رو کلیک می کنی. حالا کافیه که توپی که درست کردی بهش حرکت بدی. با هر سرعتی که خواستی و هر جایی که خواستی!. حالا انیمیشن رو پخش کن و برو تو فکر.
دیگه بگذریم از تنظیمات و Modify هایی که داره.اگر یه سری به Help اش بزنی همه چی دستگیرت میشه.
کم مونده بشینی پشت کامپیوتر بهش بگی کاراکترت پنج قدم بره جلو و سرشو با سرعت به چپ برگردونه و موهاش حرکت بکنه. خلاصه اصلآ حال آپدیت ندارم.
با این حال گفتم بد نیست دردم رو که فکر می کنم درد مشترکیه با شما در میون بذارم! اگر کسی خواست بگه Hair رو کامل آموزش بدم.
از اینجن , رضا , میلاد , و علی تشکر می کنم که با من هستن.
یادتون نره هرکسی که دوست داشت بگه من Hair رو کامل آموزش بدم رودرواسی هم نکنید.
اینم چند تا عکس از help مایا:
![]()
![]()
![]()
![]()
از : http://parsanimate.persianblog.com
شما كه اينو مي بيني؟!به نقل از xPlod :خونده بودم، براي همين هم گفتم!