برگزیده های پرشین تولز

كسي هست بدون چرا ....؟

haji gheirat

Registered User
لایک‌ها
4
:D كسي هست بدون چرا طي چند روز اخير دوستان حكومتي ما دارن خودشون جر ميدن كه چرا تو فرانسه حجاب ممنوع شده واين خلاف آزادي فردي آدمهاست در حالي كه اينجا هم بي حجابي ممنوع وظاهرا اصلا خلاف آزادي فردي هيچ كس هم نيست ؟ :confused:

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
هرچي باشه چون اونجا اسلام جاري نيست پس بايد حقوق بشر اجرا شه ولي اينجا چون اسلام جاريه احتياجي به حقوق بشر نيست.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
به نقل از iranvig :
هرچي باشه چون اونجا اسلام جاري نيست پس بايد حقوق بشر اجرا شه ولي اينجا چون اسلام جاريه احتياجي به حقوق بشر نيست.
ايول خيلي حال كردم [lol]

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از haji gheirat :
:D كسي هست بدون چرا طي چند روز اخير دوستان حكومتي ما دارن خودشون جر ميدن كه چرا تو فرانسه حجاب ممنوع شده واين خلاف آزادي فردي آدمهاست در حالي كه اينجا هم بي حجابي ممنوع وظاهرا اصلا خلاف آزادي فردي هيچ كس هم نيست ؟ :confused:

به نظر من آدم بايد بتونه هر جايى كه هست راحت باشه!
كاملا مخالف حجاب اجبارى هستم! و شخصا موافق حجاب نيستم! اما اگه كسى معتقد باشه و بخواد حجاب كنه كسى نبايد جلوش رو بگيره!!
حالا اين بحث كه آزادى فردى و اين .... جايى مطرح مى شه كه ايران هيچ فرقى با بقيه نداره, همين طور كه قوانين كشورهاى ديگه مسخره اس! اينجا هم همينه!! فقط اينجا يه دليله به ظاهر منطقى واسه حرفاشون دارن!

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از haji gheirat :

طبق قانون اساسي در مملكت ما مي بايست قوانين مخالف شرع نباشند. حتي اگر تمام مردم چيزي را بخواهند و آن چيز مخالف شرع باشد، آن موضوع مجاز نمي شود. لذا با توجه به اينكه مطابق با دستورات اسلام حجاب اجباري است، اين موضوع تبديل به قانون شده است. حتي اگر مخالف آزاديهاي فردي باشد.(مي دانيم افراد تا حدي آزادي دارند كه به حقوق ديگران تعرض نشود. لذا با توجه به اينكه طبق نظر قانون گذار بي حجابي يك خانم غير مسلمان تعرض به حقوق مسلمانان تلقي شده است، حجاب براي ايرانيان غير مسلمان نيز اجباري است.)
مخالفان ممنوعيت حجاب در فرانسه ميگويند: با توجه به اينكه طبق قانون در فرانسه افراد تا جايي كه به حقوق ديگران تعرض نكنند آزادند، و نيز حجاب داشتن يك زن مسلمان مخل حقوق ديگران نمي باشد، ممنوعيت حجاب غير قانوني است.

توضيح: نوشتن مطالب فوق به معني موافقت يا مخالفت اينجانب با آنها نمي باشد. من فقط به سوال مطرح شده پاسخ دادم!

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sye :
طبق قانون اساسي در مملكت ما مي بايست قوانين مخالف شرع نباشند. حتي اگر تمام مردم چيزي را بخواهند و آن چيز مخالف شرع باشد، آن موضوع مجاز نمي شود. لذا با توجه به اينكه مطابق با دستورات اسلام حجاب اجباري است، اين موضوع تبديل به قانون شده است. حتي اگر مخالف آزاديهاي فردي باشد.(مي دانيم افراد تا حدي آزادي دارند كه به حقوق ديگران تعرض نشود. لذا با توجه به اينكه طبق نظر قانون گذار بي حجابي يك خانم غير مسلمان تعرض به حقوق مسلمانان تلقي شده است، حجاب براي ايرانيان غير مسلمان نيز اجباري است.)
مخالفان ممنوعيت حجاب در فرانسه ميگويند: با توجه به اينكه طبق قانون در فرانسه افراد تا جايي كه به حقوق ديگران تعرض نكنند آزادند، و نيز حجاب داشتن يك زن مسلمان مخل حقوق ديگران نمي باشد، ممنوعيت حجاب غير قانوني است.

توضيح: نوشتن مطالب فوق به معني موافقت يا مخالفت اينجانب با آنها نمي باشد. من فقط به سوال مطرح شده پاسخ دادم!
ميشه به این سوال هم جواب بدين که بنا به چه حرف حسابی نداشتن حجاب يک غير مسلمان تعرض به حقوق يک مسلمان است؟
در ضمن نداشتن حجاب يک مسلمان چه تعرضی به حقوق يک مسلمان ديگر است؟

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از johnsss :
ميشه به این سوال هم جواب بدين که بنا به چه حرف حسابی نداشتن حجاب يک غير مسلمان تعرض به حقوق يک مسلمان است؟
در ضمن نداشتن حجاب يک مسلمان چه تعرضی به حقوق يک مسلمان ديگر است؟
حكومت اسلامي وضيفه دارد زمينه گناه را در جامعه از بين ببرد. نداشتن حجاب يك خانم(چه مسلمان و چه غير مسلمان) ممكن است زمينه گناه را براي برادران فراهم كند!
توضيح: توضيح يادداشت قبلي رو كه لازم نيست دوباره بگم؟ ;)

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اين سوالو با اجازت من جواب ميدم.
از اونجا كه اسلام يه دين مترقيه و تا دنيا دنياس لنگش پيدا نميشه ، و از اونجا كه اسلام ذات مسلمون رو خوب ميشناسه لذا با اين كار باعث كنترل جمعيت شده (اين يعني حفظ حقوق بيقه مسلمونها كه در آينده ميان) :eek: چي باور نميكني خوب ثابت ميكنم . اگه تو يه كشور مسلمون يه زن فقط ساق پاش بيرون باشه ، تو خيابون كه داره راه ميره مردا همه ميخ ساق پشمالوي اون ميشن و حتي بعضي ها خودشون خراب ميكنن و اين كار باعث ميشه اين زن قدم به قدم بكار گرفته بشه در اين صورت نفوس مسلمون هي زياد ميشه اين خودش باعث ميشه دوباره زنهاي زيادي بكار گرفته بشن و دوباره نفوس هي زياد بشه در اين صورت ميبيني كه اصلا كنترل جمعيت نميشه كرد و مثلا تو پايتخت يه كشور مسلمون ميبيني همه دو به دو دراز كشيدن مشغول افزايش نفوس مسلمين هستن.
ساق پا رو مسال زدم تا قضيه كاملا ملموس باشه.

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sye :
حكومت اسلامي وضيفه دارد زمينه گناه را در جامعه از بين ببرد. نداشتن حجاب يك خانم(چه مسلمان و چه غير مسلمان) ممكن است زمينه گناه را براي برادران فراهم كند!
توضيح: توضيح يادداشت قبلي رو كه لازم نيست دوباره بگم؟ ;)
ای اقا.
تو قرن 21 داريم زندگی ميکنيم. این اراجيف چيه اخه؟ (ببخشيد. منظور اصلا با شما نيست).
پس چرا این کشورای عربی از این چيزا ندارن؟ فقط ما مسلمونيم؟؟؟ اونم چه مسلمونايی!!!
بعدشم. زمينه فساد اگه تو موی سر يک غير مسلمونه پس چرا این فيلمهای خارجی رو تلويزيون خودشون نشون ميده؟ ماهواره و اینترنت چی؟
نميدونم ديگه چی بگم.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از johnsss :
ای اقا.
تو قرن 21 داريم زندگی ميکنيم. این اراجيف چيه اخه؟ (ببخشيد. منظور اصلا با شما نيست).
پس چرا این کشورای عربی از این چيزا ندارن؟ فقط ما مسلمونيم؟؟؟ اونم چه مسلمونايی!!!
بعدشم. زمينه فساد اگه تو موی سر يک غير مسلمونه پس چرا این فيلمهای خارجی رو تلويزيون خودشون نشون ميده؟ ماهواره و اینترنت چی؟
نميدونم ديگه چی بگم.
اين كه ما تو قرن 21 زندگي مي‌كنيم اصلا مهم نيست. چون اصولا احكام اسلام ثابت است و قرن 1 با قرن 1000 فرقي نمي‌كند.
كشورهاي عربي اسلامشون آمريكاييه و فقط اسلام ما اسلام ناب محمديه.
ضمنا طبق نظر آقايون ديدن تصوير زن غير مسلمان بدون حجاب در صورتي كه باعث تحريك نشود اشكال ندارد و تصاوير تلويزيون و . . . شامل اين حكم مي‌شوند.
خودمونيما! از جواباي خودم كيف كردم. :cool:

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
ميبينم كه باز بحث سياسيه ولي اينبار محترمانه

ببينين يه شعريه كه ميگن عندليبي كه به هر غنچه دلش ميلرزد بهتر آنست كه در صحن گلستان نرود

ببينين اين شعر كال زماني بود كه جايي بود مثه حرمسرا يعني اينقدر اين جور اماكن كم بود كه آدم كه به عندليب تشبيه شده فضا داشت كه به يه جايي بره كه ازگلستان خبري نباشد
ولي خودمونو مثال بزنيم
الان هر جا كه پا بذارين همش گلستانه
خوب گل واسه چي رشد ميكنه واسه چيدن و بو ييدن
همين مثالي كه اشكان زد يه ساق پا در دراز مدت مشكل ايجاد ميكنه من خودم خيلي اوضام خرابه واسه همين زياد از خونه بيرون نميام
واسه اينكه ميترسم يه موقع به گناه بيوفتم
باور كنين اگه بخوايم اين موضوع رو كالبد شكافي كنيم اينا همش (منظور بد حجابي ) همش از كمبود سكسه
اگه يه نفر واقعا تمايلاتش ارضا شده باشه امكان نداره به اين صورت بياد بيرون من خودم به اين مسئله اعتقاد دارم و زن رو مثه يه پيكان ميدونم
كه يه مرد اونو موقع ازدواج قولنومه ميكنه
حالا به خودش بستگي داره باهاش مسافر كشي كنه يا اينكه وسيله زير پا خودش باشه و شخص استفاده كنه
ولي اينو ميدونم حجاب هيچوقت چادر نميشه
يعني نميشه حجاب رو فقط مختص جادر كرد حتي ميشه با يه مانتو هم حجاب رو حفظ كرد ببينم شما ها چي ميگين؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
روح الله من توصيه مي كنم چند وقتي جلو عمو شار و عابر آفتابي نشي ! يعني چي كه مثه پيكان ميمونه ؟ خدائيش برخورنده است اين لحن صحبت برا خانومها . اينجا كه فقط ما ها نيستيم . تو داري تمام تلاش 60 صفحه اي ورود ماه پري و ما بقي تاپيك هاي جذب خانوما رو بي اثر ميكني. بعدشم باهات راجع به سكس موافقم . ولي راستش از اينجور تاپيك ها توي پرشين تولز خيلي خوشم نمياد . بريد پرشين تاك ببينيد چه نوشابه هايي برا هم باز ميكنند با اون تريپاي روشن فكريشون . من كه حالم به هم خورد . همش حرف سر اينه كه مثلا :
" من يه دختر دانشجو در مجارستان هستم و فكر ميكنم حجاب كردنم بر عكس آنچه كه در ايران است لباس شاخص و انگشت نمايي است . ميخوام با شما روشنگران راه هستي(!!) مشورت كنم كه حجاب كنم يا نه !؟
البته خيال نكنيد ها من هر وقت بيام ايران حجابم كامله ! اونم برا مرداي هيز ايراني. من اينجا هم سعي ميكنم مرد ايراني تو كلاسم نباشه چون خيلي هيزن! فقط وقتي كه لزومي نداره چرا بايد اين! سرم باشه .
بعد هم آقاي روشنگر با درجه " ماهر"!!!!!!! مياد با آوردن آيات قران او را به رعايت حجاب نه بدليل نياز بلكه براي تبليغ طرز تفكر ديني ترغيب ميكند .
(اين نتيجه طرز تفكر بيمار مذهبي است . دين به اون معناييي كه به خورد ما ميدهند همه اعتماد به نفس و قوه تصميم گيري رو از عابد ميگيره و اختيار تام او را نه به معبود بلكه به مدعيان زميني ! (نمايندگي مجاز) معبود ميسپاره . اين طرز فكر ديني پوچ كننده درون افراد است و جاي آن حس تقدس و هاله اي از ابهام درباره آنچه كه فكر ميكنيم داريم مي پرستيم هديه ميكنه تا از ديدن انچه كه نبايد ديد عاجز بمانيم . )

خوب منم معتقدم اقايون كه ادعاي اسلام دارند توانائي update كردن اسلام رو جوري كه جوابگوي نيازهاي امروز مردم باشه ندارند و حتي قصد اين كار رو هم ندارند . اين اسلام هم بدرد همون زمان پيامبر ميخوره . بدرد عرب هايي كه حتي امروز دارند به عرب كردن ملت ايران افتخار ميكنند . جزو اتحاديه عرب هم كه داريم ميشيم . مباركه ايشالله !

اگر به اين مباحث علاقه منديد من دو تا توصيه دارم :
1- مزرعه حيوانات جرج اورول(اريك بلر )
كه هر وقت تلويزيون و اخبار و مجلس و جلسات رهبري و .. رو با اون همه كله سياه و سفيد ميبينم ياد فراز پاياني اين اثر عظيم و جاودانه مي افتم .
2-كتاب 23 سال اثر علي دشتي كه ممنوع الچاپ شده و لينك دانلودشو تو تاپيك كتابخانه مجازي ميتونيد پيدا كنيد .

نميدونم چرا ولي انگار از علي سراج و هومن خبري نيست و ديگه اينجا نمي نويسند . و فضاي نسبتا متعادلي بوجود اومده .
و در عين حال منفعل تر . متاسفانه .

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
همه حرفات قبول ولي چرا متاسفانه

من نه تند رويهاي علي سراج رو قبول دارم نه بد و بيراه هاي هومن همين جور متعادل بهتره

ولي فكر نميكني اگه اسلام آپديت بشه بعضيا سو’ استفاده ميكنن و جاهابي ديگه شو آپديت ميكنن كه به ضرر همه ما بشه؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه موضوع اينه كه ديگه اصلا امكان درست كردنش از بين رفته . بو دو كه وار ! يعني همينه كه هست .
ولي نه . بدون كه آپديت كردن اسلام جوري كه جوابگوي نيازهاي امروز بشر باشه ديگه امكان نداره و اسلام مدتهاست به سرنوشت مسيحيت محكوم شده ! خيلي ها خوششون نمياد ازين حرف ولي اينطوريه !
مگر معجزه اي بشه و بدون كه اين معجزه بدست هيچ عمامه بسري اتفاق نخواهد افتاد .
مثلا كجاشو ؟ منظورت چيه ؟ واضح بگو .

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه توي فرانسه حجاب يا كلا مظاهر مذهبي فقط توي مدارس ممنوع نشده؟ يا همه جا؟
اگه فقط توي مدارس باشه كه كاملا موافقم بچه هارو تا قبل از اينكه به 'نقطه بدون بازگشت' برسن بايد كاملا ازشون محافظت كرد. ولي كلا توي كل جامعه من نميدونم اين قانون براي چه هدفيه.

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
اسلام كجا بود بابا سرچي داريد چونه ميزنيد اسلام دقيقا بعد از محمد رفت حتي علي هم نتونست اونو پياده كنه پس بيخودي زحمت نكشيد.

گشتم نبود نگرد نيست.

haji gheirat

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ببخشيد كه بر خلاف ميلم يك تاپيك گذاشتم كه به نظر سياسي مياد .راستش اين يك سوال بود برام كه هيچ وقت جواب درست درمون دربارش نشنيدم .
مخلص همه حاجي

بالا