exchanging

كلاس آشپزي با آموزش خوشمزه ترين غذاها شيرينيجات و ....

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏28 فوریه 2004 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    بچه ها اگر موافقيد اينجا يه آموزش آشپزي راه بندازيم من خودم كلي غذاي خوشمزه بهتون ياد ميدم كه تست شده هم هستند اگر موافقيد بگيد تا راه بيوفتيم
     
  2. hmn

    hmn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    1
    yes :) :rolleyes:
     
  3. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    خوبه
    بفرما
     
  4. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    7
    خیلی خوبه فقط من از بادمجون ، گوجه فرنگی و هویج و پیاز و .... پخته و کلم پلو و غذاهای خیلی چرب و سرخ کردنی و خیلی چیزای دیگه خوشم نمیاد ! :blink:
    خودمم نمیدونم پس چی میخورم !

    راستی حالا که حرف غذا شد بچه ها : سعی کنید نوشابه کم بخورید ! بجاش شیر ( یا شیر کاکائو ) و لبنیات دیگه بخورین !
    میدونین سرانه مصرف نوشابه تو ایران 2 برابر استاندارد و شیر نصف میزان استانداره ؟

    لبنیات زیاد بخورین ! من همیشه یه شیر هموژنیزه میذارم تو ماشین و تشنه بشم جای آب میخورم ! آخر شب جای آب شیر بخورین ! اول صبح هم شیر بخورین !

    شیر بهترین ماده غذائیه !
    توصیه های ایمنی رم جدی بگیرید ! ;)
     
  5. Queen_of_hearts

    Queen_of_hearts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Every where!
    آره يه خورده زشته كه من 17 سالم شد و هنوز تو تخم مرغ سرخ كردن مشكل دارم!! و ماهى تابه رو چندين بار سوزوندم!!يكى كه وارده يه چيزى ياد ما هم بده! :D
     
  6. golnoosh

    golnoosh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد شما همون آقاي پاك يادت نره نيستين؟ :D ;)
     
  7. Queen_of_hearts

    Queen_of_hearts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Every where!
    من كه خيلى شير مى خورم! ولى يه مشكلى هست, نمى دونم چرا فقط ميهن دوست دارم!! بقيه شون يه مزه ى خاصى دارن! كسى متوجه شده؟!
     
  8. bahar13

    bahar13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    4
    من همه چيز ميخورم جز ميهن! اين شير هاي پاكتي ميهن از توش دونه هاي درشت سديم بنزئات (اينجوريه؟) مياد بيرون.
     
  9. Queen_of_hearts

    Queen_of_hearts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Every where!
    نه بابا! پس من چطور نديدم!؟ :eek:
     
  10. bahar13

    bahar13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    4
    نميدونم! مثل دونه ها خيس شده ويفره! البته از لحاظ ضاهري! چون خيلي محكم تره!
     
  11. Queen_of_hearts

    Queen_of_hearts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Every where!
    نمى دونم والا! من هميشه مي خورم ولى چيزى نديدم!!!! :wacko:
     
  12. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    خوبه من هم شايد بتونم كمكي بكنم ديگه يه پا آشپز شديم از بس تنهايي زندگي كرديم ;)
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    جدي ميگي؟ :blink: :blink: :wacko: :blink: :blink: :blink:
     
  15. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    خوب چون بحث به شير كشيده شده كاملا براتون شرح ميدم چون رشته اصلي (البته نه آكادميك كه كاريم) شيره (البته ريا نشه):
    شير طبيعي كه از گاو دوشيده شده باشه داراي حدود 3.2 درصد چربيه كه پس از جمع آوري از دام سرد شده و به مراكز فرآوري منتقل ميشه در اونجا ابتدا شير رو پاستوريزه ميكنن يعني طي چند مرحله شير رو تا دماي 70 درجه گرم ميكنن و سريعا دماشو به حدود 3 درجه ميرسونن كه اين عمل متناوبا و چند بار تكرار ميشه كه اين عمل منجر به پاستوريزه شدن شير ميشه كه ميكربهاي شير رو يا از بين ميبره يا خيلي ضعيف ميكنه عمليات بعدي جداسازي خامه از شيره كه با سيستم هاي جديد كل خامه يا چربي شير رو ميگيرن و بعد به اندازه مورد نظر به شير بدون چربي (اسكيم) اضافه مينمايند كه شير معمولي كه براي مصرف روزانه توصيه ميشه 2.5 درصد چربي داره .
    عمليات بعدي هموژنيزاسيون است كه به معني پخش يكنواخت چربي در تمام شير هست كه بوسيله شكاندن مولكولهاي چربي انجام ميشه (شيرها و ماستهايي كه يه لايه خامه روي اون ميبنده هموژنيزه نيست) .
    عمليات ديگه ايي كه روي شير انجام ميشه استريليزاسيون هست كه به معني از بين بردن ميكربها و ميكرو ارگانيزم هاي غير سودمند (و احتمالا سودمند) شيره و براي ماندگاري طولاني شير در بسته بندي هاي استريل انجام ميشه
    حالا به عنوان تمرين اگر گفتيد كه فرق شير استريل و پاستوريزه چيه ؟
     
  16. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    7
    آقا من معذرت میخوام ! یه چیزی گفتیم همه رفتن تو شیر ! منم بابا شیری نیستم بخدا !
    یکم درباره همون غذاها صحبت کنین ! الان احسان میاد میگه مبحث تاپیکو عوض کردم ! ریش نداریم دیگه ! ( همش سیبیله آخه ! )

    یه غذا که خودم خوردم و خیلی سادست بگم ؟ :

    گوشت چرخ کرده رو بزارین یکم سرخ شه ( بدون رب ) با یکم فلفل و بعد روش تخم مرغ بزنید و بعد که سرخ شد بر گردونین اونورشم سرخ که شد بخورین !!!

    نوش جان ! ( اسم این غذا رو گذاشتم غذای ... گشادا ! و البته کسانی که همیشه عجله دارن ) سه سوتم آماده میشه و سرشار از پروتئینه ! بوی خیلی خوبی هم داره !

    ولی دست مریزاد به این مامانا ! صبح تا شب قرمه سبزی درست میکنن ! چقدر حوصله و انگیزه دارن خدائیش ! تازه آخرش خیلی وقتا خودشون نمیخورن !

    علی آقا ! ایول شیر دوست ! همه جا شیر همه چیز شیر همه کس شیر ....
     
  17. arash_kh

    arash_kh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    561
    تشکر شده:
    5
    منم آشپزي و شيريني پزي و مربا و . . . خيلي دوست دارم. از زولبيا باميه تا هرچيم بگين خودم درست ميكنم.
     
  18. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    7
    اينجا جاي خوبي كن خاليه ! يا اينكه خالي ميبست تو مك دونالد كار ميكنه ؟؟؟؟

    من كه ميگم مك دونالد مگه ديوونه اس يه گربه بزاره گوشت بپزه ؟؟؟؟؟!!! همش سيبيلاي نداشتش ميره تو غذا !!

    اه اه !
     
  19. iranvig

    iranvig کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    4
    تقصير خودت عزيز جون انقدر آومدي لاي اينهمه سيبيل خوب معلومه بايدم تنها باشي . همش دور و بر اين كاكو سيبيل گشتي تنها موندي :)
     
  20. iranvig

    iranvig کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    4
    كاكو جون ميدوني توي ژاپن آشپزا نبايد سيبيل داشته باشن (جريمه داره) :)
     
  21. hmn

    hmn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    1
    ماهم چون آشپزي بلت نيستيم حاضريم غذاهاي پخته شده در برنامه رو امتحان كنيم و نتيجه را به بينندگان اعلام كنيم :rolleyes: