منتخب بازارچه

كلاس آشپزي با آموزش خوشمزه ترين غذاها شيرينيجات و ....

fotocopy

مدیر بازنشسته
خوبه
بفرما
 

Kako

کاربر تازه وارد
به نقل از fotocopyy :
خیلی خوبه فقط من از بادمجون ، گوجه فرنگی و هویج و پیاز و .... پخته و کلم پلو و غذاهای خیلی چرب و سرخ کردنی و خیلی چیزای دیگه خوشم نمیاد ! :blink:
خودمم نمیدونم پس چی میخورم !

راستی حالا که حرف غذا شد بچه ها : سعی کنید نوشابه کم بخورید ! بجاش شیر ( یا شیر کاکائو ) و لبنیات دیگه بخورین !
میدونین سرانه مصرف نوشابه تو ایران 2 برابر استاندارد و شیر نصف میزان استانداره ؟

لبنیات زیاد بخورین ! من همیشه یه شیر هموژنیزه میذارم تو ماشین و تشنه بشم جای آب میخورم ! آخر شب جای آب شیر بخورین ! اول صبح هم شیر بخورین !

شیر بهترین ماده غذائیه !
توصیه های ایمنی رم جدی بگیرید ! ;)
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
آره يه خورده زشته كه من 17 سالم شد و هنوز تو تخم مرغ سرخ كردن مشكل دارم!! و ماهى تابه رو چندين بار سوزوندم!!يكى كه وارده يه چيزى ياد ما هم بده! :D
 

golnoosh

کاربر تازه وارد
به نقل از Kako :
لبنیات زیاد بخورین ! من همیشه یه شیر هموژنیزه میذارم تو ماشین و تشنه بشم جای آب میخورم ! آخر شب جای آب شیر بخورین ! اول صبح هم شیر بخورین !

شیر بهترین ماده غذائیه !
توصیه های ایمنی رم جدی بگیرید ! ;)
ببخشيد شما همون آقاي پاك يادت نره نيستين؟ :D ;)
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
به نقل از Kako :
خیلی خوبه فقط من از بادمجون ، گوجه فرنگی و هویج و پیاز و .... پخته و کلم پلو و غذاهای خیلی چرب و سرخ کردنی و خیلی چیزای دیگه خوشم نمیاد ! :blink:
خودمم نمیدونم پس چی میخورم !

راستی حالا که حرف غذا شد بچه ها : سعی کنید نوشابه کم بخورید ! بجاش شیر ( یا شیر کاکائو ) و لبنیات دیگه بخورین !
میدونین سرانه مصرف نوشابه تو ایران 2 برابر استاندارد و شیر نصف میزان استانداره ؟

لبنیات زیاد بخورین ! من همیشه یه شیر هموژنیزه میذارم تو ماشین و تشنه بشم جای آب میخورم ! آخر شب جای آب شیر بخورین ! اول صبح هم شیر بخورین !

شیر بهترین ماده غذائیه !
توصیه های ایمنی رم جدی بگیرید ! ;)
من كه خيلى شير مى خورم! ولى يه مشكلى هست, نمى دونم چرا فقط ميهن دوست دارم!! بقيه شون يه مزه ى خاصى دارن! كسى متوجه شده؟!
 

bahar13

Registered User
من همه چيز ميخورم جز ميهن! اين شير هاي پاكتي ميهن از توش دونه هاي درشت سديم بنزئات (اينجوريه؟) مياد بيرون.
 

bahar13

Registered User
نميدونم! مثل دونه ها خيس شده ويفره! البته از لحاظ ضاهري! چون خيلي محكم تره!
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
خوبه من هم شايد بتونم كمكي بكنم ديگه يه پا آشپز شديم از بس تنهايي زندگي كرديم ;)
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
به نقل از Queen_of_hearts :
آره يه خورده زشته كه من 17 سالم شد و هنوز تو تخم مرغ سرخ كردن مشكل دارم!! و ماهى تابه رو چندين بار سوزوندم!!يكى كه وارده يه چيزى ياد ما هم بده! :D
جدي ميگي؟ :blink: :blink: :wacko: :blink: :blink: :blink:
 

rmb_ali

Registered User
خوب چون بحث به شير كشيده شده كاملا براتون شرح ميدم چون رشته اصلي (البته نه آكادميك كه كاريم) شيره (البته ريا نشه):
شير طبيعي كه از گاو دوشيده شده باشه داراي حدود 3.2 درصد چربيه كه پس از جمع آوري از دام سرد شده و به مراكز فرآوري منتقل ميشه در اونجا ابتدا شير رو پاستوريزه ميكنن يعني طي چند مرحله شير رو تا دماي 70 درجه گرم ميكنن و سريعا دماشو به حدود 3 درجه ميرسونن كه اين عمل متناوبا و چند بار تكرار ميشه كه اين عمل منجر به پاستوريزه شدن شير ميشه كه ميكربهاي شير رو يا از بين ميبره يا خيلي ضعيف ميكنه عمليات بعدي جداسازي خامه از شيره كه با سيستم هاي جديد كل خامه يا چربي شير رو ميگيرن و بعد به اندازه مورد نظر به شير بدون چربي (اسكيم) اضافه مينمايند كه شير معمولي كه براي مصرف روزانه توصيه ميشه 2.5 درصد چربي داره .
عمليات بعدي هموژنيزاسيون است كه به معني پخش يكنواخت چربي در تمام شير هست كه بوسيله شكاندن مولكولهاي چربي انجام ميشه (شيرها و ماستهايي كه يه لايه خامه روي اون ميبنده هموژنيزه نيست) .
عمليات ديگه ايي كه روي شير انجام ميشه استريليزاسيون هست كه به معني از بين بردن ميكربها و ميكرو ارگانيزم هاي غير سودمند (و احتمالا سودمند) شيره و براي ماندگاري طولاني شير در بسته بندي هاي استريل انجام ميشه
حالا به عنوان تمرين اگر گفتيد كه فرق شير استريل و پاستوريزه چيه ؟
 

Kako

کاربر تازه وارد
آقا من معذرت میخوام ! یه چیزی گفتیم همه رفتن تو شیر ! منم بابا شیری نیستم بخدا !
یکم درباره همون غذاها صحبت کنین ! الان احسان میاد میگه مبحث تاپیکو عوض کردم ! ریش نداریم دیگه ! ( همش سیبیله آخه ! )

یه غذا که خودم خوردم و خیلی سادست بگم ؟ :

گوشت چرخ کرده رو بزارین یکم سرخ شه ( بدون رب ) با یکم فلفل و بعد روش تخم مرغ بزنید و بعد که سرخ شد بر گردونین اونورشم سرخ که شد بخورین !!!

نوش جان ! ( اسم این غذا رو گذاشتم غذای ... گشادا ! و البته کسانی که همیشه عجله دارن ) سه سوتم آماده میشه و سرشار از پروتئینه ! بوی خیلی خوبی هم داره !

ولی دست مریزاد به این مامانا ! صبح تا شب قرمه سبزی درست میکنن ! چقدر حوصله و انگیزه دارن خدائیش ! تازه آخرش خیلی وقتا خودشون نمیخورن !

علی آقا ! ایول شیر دوست ! همه جا شیر همه چیز شیر همه کس شیر ....
 

Kako

کاربر تازه وارد
اينجا جاي خوبي كن خاليه ! يا اينكه خالي ميبست تو مك دونالد كار ميكنه ؟؟؟؟

من كه ميگم مك دونالد مگه ديوونه اس يه گربه بزاره گوشت بپزه ؟؟؟؟؟!!! همش سيبيلاي نداشتش ميره تو غذا !!

اه اه !
 

iranvig

کاربر تازه وارد
به نقل از Mashaheer :
خوبه من هم شايد بتونم كمكي بكنم ديگه يه پا آشپز شديم از بس تنهايي زندگي كرديم ;)
تقصير خودت عزيز جون انقدر آومدي لاي اينهمه سيبيل خوب معلومه بايدم تنها باشي . همش دور و بر اين كاكو سيبيل گشتي تنها موندي :)
 

iranvig

کاربر تازه وارد
كاكو جون ميدوني توي ژاپن آشپزا نبايد سيبيل داشته باشن (جريمه داره) :)
 

hmn

Registered User
ماهم چون آشپزي بلت نيستيم حاضريم غذاهاي پخته شده در برنامه رو امتحان كنيم و نتيجه را به بينندگان اعلام كنيم :rolleyes:
 
بالا