برگزیده های پرشین تولز

كلاس آشپزي با آموزش خوشمزه ترين غذاها شيرينيجات و ....

sofia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2004
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
به نقل از iranvig :
غذاهاي خوشمزه - كله پاچه با زبون اضافه - سيراب شير دان - دل و جگر و خوشگوشت و دنبه كبابي .(آخ دلم رفت-بخصوص وقتي كه روغنش بچكه)
طرز تهيه كله پاچه : هر 4 نفر يه دست كله پاچه لازم داره ، ميخري (اگه پاك شده بود كه چه بهتر نبود خودت پاكش كن) ميريزي تو ديگ درش و ميزاري و ميزاريش رو آتيش (شب ساعت 8 ميزاري صبح ساعت 6 نوش جان ميكني) حتما بوش تو خونه بپيچه كه صبح حسابي اشتها داشته باشي.
طرز تهيه سيرابي : سيراب پاك شده گوسفند (گوساله باشه كه ديگه دنيا به كامته- سعي كن گاو نباشه گوساله جوون) يه دست ميخري و بعد از كمي شستشو با يه قيچي يا چاقو به قطعات مربع شكل ميبري و ميندازي تو ديگ حداقل بايد 4 تا 5 ساعت قل قل بزنه . بعدش با دارچين و آبغوره ترش ميزني تو رگ ، صفاي زندگي رو ميبري.
طرز تهيه دل و جگر و خوشگوشت و دنبه كبابي (اگه اهل دنبالاني با خودت من يكي نيستم) : ميري ميدون بهمن يا كشتارگاه سابق اونجه همه اينا رو ميخري (حداقل يه دست) فقط دنبه به ميزان لازم . بعدش ميشوري و به قطعه هاي كوچيك قسمت ميكني و چند عدد سيخ رو ورميداري و اينا رو سيخ ميزني بعدش يه منقل رو توش زغال ميرزي و با نفت آتيش ميزني و تا سرخ شه ، بعدش سيخها رو ميزاري روي زغال و باد ميزني و هر چند وقت يه بار دنبه كبابيها رو ور ميداري و ميمالي به جگرها و دل و قلوه ها تا حسابي روغن مالي بشن. بقيشم كه احتمالا خودت بلدي نون رو ورميداري اول يه لايه خوشگوشت بعدش يه لايه جگر و يا دل و يا قلوه .
شما يك فرد اصيل ايراني هستيد براي همين هم از غذاي سنتي خيلي خوشتون مياد راستش اين غذاهايي كه گفتيد هم طرز تهيه اون خيلي سخت هست و هم فكر كنم از نظر ظاهري خيلي جالب نباشه فكر نكنم بشه براي پذيرايي استفاده كرد البته مردمان شيرازي موقع ماه رمضان وقتي همديگرو براي افطاري دعوت ميكنن از اين غذا ميپزن (شما شيرازي هستيد؟)
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
433
لایک‌ها
6
سن
55
به نقل از sofia :
شما يك فرد اصيل ايراني هستيد براي همين هم از غذاي سنتي خيلي خوشتون مياد راستش اين غذاهايي كه گفتيد هم طرز تهيه اون خيلي سخت هست و هم فكر كنم از نظر ظاهري خيلي جالب نباشه فكر نكنم بشه براي پذيرايي استفاده كرد البته مردمان شيرازي موقع ماه رمضان وقتي همديگرو براي افطاري دعوت ميكنن از اين غذا ميپزن (شما شيرازي هستيد؟)
نه شيرازي نيستم ولي شيرازي ها و شيراز رو خيلي دوست دارم . خوشبختانه تازگيا با يه تحول كله پزي ها و سيراب شيردوني هايي تميز و باكلاس درست شدن(حداقل تو ظاهر تميز و خوبن) اگه درست كردن اينا سخت بود ميشه رفت اونجا ها يه شكم سير خورد.
راستي يه چيز بگم بد نيست : يه روز تو خيابون پهلوي نزديك پارك ساعي با خانومم ميرفتم كه رسيديم به يه كله پزي رفتيم تو جاتون خالي من سيرابي زدم و خانمم هم كله پاچه خورد .
هين خوردن ما دو تا خانم خوشگل جون با يه بنز خيلي شيك آمدن و با يه تريپ آنچناني نشستن تو و دستور غذاشون اين بود : 4 تا عينكي(چشم) و 2 تا زبون و بناگوش و 2 تا سمبكي(پاچه) و آب با مغز كوبيده توش . منو ميگي كف كردم يه لحظه خانمم گفت به چي نيگاه ميكني(فك كرده بود من دارم خانم ها رو ... ) گفتم من يكي اين تريپي نديده بودم فعلا تو كف اينها هستم با اين نوع سفارش .
 

bahar13

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2003
نوشته‌ها
295
لایک‌ها
6
سن
35
به نقل از sofia :
از توضيحتون ممنونم اگه ممكنه طرز تهيه كيك فنجاني رو هم بنويسيد . متشكرم
كيكه ديگه! بايد قالبشو بخرين و درست كنين. كيكو اگه تخم مرغشو زياد كنين پف ميكنه يعني اسفنجي ميشه، اگه آبشو زياد بريزي يه نمه خشك ميشه اگه هم آبشو كم بريزي پودر ميشه!! حالا بستگي داره شما بخواين كيك فنجوني تون چه جوري باشه.
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
4
سن
37
محل سکونت
Every where!
به نقل از bahar13 :
كيكه ديگه! بايد قالبشو بخرين و درست كنين. كيكو اگه تخم مرغشو زياد كنين پف ميكنه يعني اسفنجي ميشه، اگه آبشو زياد بريزي يه نمه خشك ميشه اگه هم آبشو كم بريزي پودر ميشه!! حالا بستگي داره شما بخواين كيك فنجوني تون چه جوري باشه.
ايول اطلاعات!
 

Sabzine

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2003
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
142
محل سکونت
تهران
××× كوئين : ماشالا! بهار چند سالته؟!!!
-------------------------
× كويين جان ... خودتو الكي خسته نكن عزيزم :rolleyes: ...
بهار اگه بخواد جوابتو بده كه ديگه بهار نيس !...
اون موقع بايد به يه اسمه ديگه صداش كرد !!!! ;)
نه بهار ؟؟؟! ... ( نه غلام ؟)
( حتما نه ديگه ! ... عجب سوال چرتي بود ها !)
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
41
محل سکونت
Iran - Tehran
ايها الناس!
من تازه اينجا رو پيدا کردم!
دست به دامن همه آشپزان گرامی!
دستور پخت يه دو سه نوع غذای راحت الپخت و سريع الطبخ رو ميخوام. يه چيزی تو مايه های يه ربع بيست دقيقه (ظرف هم زياد کثيف نشه که کسی حال و حوصله ظرف شستن نداره!)
غذای من فعلا اينهاست:
چند وقته خودم رو با پيتزا تخم مرغ و نيمرو و املت و تخم مرغ و سيب زمينی و انواع و اقسام کنسرو ها و غذاهای آماده (بهترينش سانازه و مائده!) و تن ماهی خفه کردم.
از سوسيس و کالباس و همبرگر و پيتزا و مرغ سوخاری و کباب و جوجه و . . . هم خسته شدم (مغازه های محله ما هم حسابی پولدار شدن!)

بدادم برسيد و غذاهای جديد و خوشمزه و ساده و راحت رو معرفی کنيد!
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
به نقل از Queen_of_hearts :
ايول اطلاعات!
نزن تو ذوقش کوئین ! بزار بگه ! شاید یه چیزی یاد گزفتیم فردا ذلیل شما زنهای بی رحم نشیم !!

عمو کاکوی شدیدا سیبیلو !
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
4
سن
37
محل سکونت
Every where!
به نقل از Kako :
نزن تو ذوقش کوئین ! بزار بگه ! شاید یه چیزی یاد گزفتیم فردا ذلیل شما زنهای بی رحم نشیم !!

عمو کاکوی شدیدا سیبیلو !

نمى زنم تو ذوقش! بابا خوش به حالش والا!
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
همبرگر

مواد لازم:

نیم کیلو گوشت چرخ کرده بدون چربی - دو عدد پیاز متوسط - یک قاشق مربا خوری نمک - نصف قاشق مربا خوری فلفل

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نرم رنده میکنیم. گوشت و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکینم تا به حالت چسبندگی برسد. از این مخلوط میتوان چهار همبرگر درست کرد. برای سرخ کردن همبرگرها حتما از تابه چدنی استفاده کنید و تابه را قبل از مصرف روی حرارت داغ کنید. همبرگرها را یکی یکی سرخ کنید. دو یا چند همبرگر را با هم در تابه نیاندازید. اول یک طرف همبرگر را سرخ کرده و بعد طرف دیگر آنرا سرخ کنید.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
سوپ قارچ

مواد لازم:

دو لیوان شیر- یک پیمانه آرد برنج- 50 گرم کره - 50 گرم خامه - دو پیمانه قارچ خرد شده - نمک و فلفل آبلیمو به مقدار کافی - دو پیمانه آب مرغ یا آب گوشت

طرز تهیه:

آرد برنج را با شیر مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم ومرتب هم میزنیم تا جوش آید( توجه داشته باشید آرد برنج را باید کم کم در شیر سرد ریخته و حل کنید) سپس قارچهای خرد شده را که در کره تفت داده ایم را به آرد برنج آماده شده اضافه کرده وآنها را در آب مرغ ریخته میگذاریم چند جوش بزند سپس نمک وفلفل وآبلیمو را اضافه کرده بعد از چند قل زدن در سوپ خوری کشیده خامه را روی آن میریزیم.
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
2,888
لایک‌ها
42
محل سکونت
اشکان چه خبر شده؟
تو همه زمينه ها فعال شدي!
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
یادمه قبلا آدرس چند تا کتاب الکترونیک خوب درباره آشبزی داده بودین ! الان کوش ؟
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
2,888
لایک‌ها
42
محل سکونت
به نقل از Kako :
یادمه قبلا آدرس چند تا کتاب الکترونیک خوب درباره آشبزی داده بودین ! الان کوش ؟
اونجاست!
نميبينيش؟؟؟ !!
 

sofia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2004
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
اشپز اين قسمت كجا تشريف بردن ؟ من دو سه تا شيريني براي عيد ميخوام ) البته قبلا از راهنمايي دوستان كه احتمالا ميخوان بگن تشريف ببر قنادي دو سه كيلو شيريني بخر ممنونم ميخوام شيريني باشه كه خودم درست ميكنم ( يه بار يه شيريني پخته بودم براي دوستام وقتي خوردن ميدونين چي ميگفتن ؟ ميگفتن انگار بربري رو شيرين كردي
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
433
لایک‌ها
6
سن
55
به نقل از koorosh :
ايها الناس!
من تازه اينجا رو پيدا کردم!
دست به دامن همه آشپزان گرامی!
دستور پخت يه دو سه نوع غذای راحت الپخت و سريع الطبخ رو ميخوام. يه چيزی تو مايه های يه ربع بيست دقيقه (ظرف هم زياد کثيف نشه که کسی حال و حوصله ظرف شستن نداره!)
غذای من فعلا اينهاست:
چند وقته خودم رو با پيتزا تخم مرغ و نيمرو و املت و تخم مرغ و سيب زمينی و انواع و اقسام کنسرو ها و غذاهای آماده (بهترينش سانازه و مائده!) و تن ماهی خفه کردم.
از سوسيس و کالباس و همبرگر و پيتزا و مرغ سوخاری و کباب و جوجه و . . . هم خسته شدم (مغازه های محله ما هم حسابی پولدار شدن!)

بدادم برسيد و غذاهای جديد و خوشمزه و ساده و راحت رو معرفی کنيد!
بي انصاف پس جگركيها و كله پزي هاي محل رو در ياب.
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
من عكس چند تا بچه شديدا گشنه رو ميزارم اينجا :
بچه هم به اين ميگنا ! با كله رفته تو يخچال ! :p :blink:
 

فایل های ضمیمه

  • 164.jpg
    164.jpg
    21 KB · نمایش ها: 33
  • 171.jpg
    171.jpg
    39.8 KB · نمایش ها: 43

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
دلمه سيب زمینی

مواد لازم

سيب زميني پوست كنده 500 گرم، گوشت چرخ كرده 250 گرم ، پياز متوسط 2 عدد، روغن مايع 4 قاشق سوپخوري، تخم مرغ آپ پز 3 عدد ، جعفري خرد كرده 3 قاشق سوپخوري، رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري، كره 150 گرم، نمك و فلفل به اندازه كافي
طرز تهیه:

پياز را خرد كرده و در داخل روغن سرخ مي كنيم. گوشت چرخ كرده را با پياز مخلوط مي كنيم و مي گذاريم تا روي حرارت آب پياز و گوشت كشيده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آب حل كرده، نمك و فلفل اضافه مي كنيم و آن را روي گوشت و پياز مي ريزيم و بعد از دو جوش، تخم مرغ هاي پخته شده را داخل آن رنده مي كنيم. جعفري هاي خرد شده را نيز اضافه مي كنيم و بعد از چند ثانيه مواد را از روي حرارت بر مي داريم. داخل سيب زميني ها را خالي مي كنيم به طوري كه ته آن آسيب نبيند و سوراخ نشود. سپس سيب زميني ها را در كره مايع مي غلطانيم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر مي كنيم و در ظرفي مي چينيم و 2 قاشق كره و نصف ليوان آب نيز اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا بپزد. مي توان سيب زميني ها را داخل دو ظرف نسوز چيد و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهايت و يا در كيك پزهاي خانگي پخت.
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
چلو ماهی سفید

مواد لازم:

یک عدد ماهی سفید - نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر بمقدار کافی

طرز تهیه:

در این قسمت برایتان طرز تهیه ماهی سفید را به سبک گبلان شرح میدهیم که ابتدا ماهی را در قطعاتی سرخ کرده و با آب انار ترش یا آب نارنج و گلپر و چلو میخورند.

ماهی را با آب سرد میشوئیم و فلسهای درشت آنرا میگیریم. باله های ماهی را با قیچی میبریم و برانشهای داخل گوش را میکنیم. شکم ماهی را خالی میکنیم و نهایتا آنرا با آب سرد میشوئیم. ماهی را از طول در 3 یا 4 قطعه بسته به اندازه ماهی میبریم. هر قطعه را از وسط به دو نیم میکنیم و استخوان ستون فقرات آنرا با دقت جدا میکنیم بطوریکه گوشت ماهی کنده نشود. پشت و روی هر قطعه ماهی را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم. روغن را داغ کرده و قطعات ماهی را از طرف گوشت در روغن داغ قرار میدهیم و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن هر طرف آنرا برمیگردانیم و طرف دیگر را هم خوب سرخ میکنیم. قطعات ماهی بعد از برشته شدن باید به رنگ طلائی درآید.

برای خوردن این ماهی با پلو - ابتدا برنج را با کره خوب مخلوط میکنیم. در یک کاسه آب انار ترش یا آب نارنج ترش میریزیم و بدان کمی گلپر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. حال گوشت ماهی را از استخوان جدا کرده و در این مخلوط میریزیم. بعد از آن این ماهی ترش شده را روی چلو ریخته و نوش جان میکنیم.

در صورت تمایل میتوانید ماهی را روی چلو قرار داده و مخلوط فوق را به اندازه دلخواه روی برنج و ماهی بریزید و میل کنید
:rolleyes:
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
شیرینی بادامی

مواد لازم

نیم کیلو آرد - 200 گرم بادام درشت چرخ شده - 250 گرم کره - 150 گرم پودر قند - یک عدد تخم مرغ - 3 قاشق غذاخوری شیر - پوست رنده شده از یک چهارم یک لیموترش درشت - 100 گرم شکلات برای درست کردن سس شکلات - 100 گرم خلال بادام بوداده

طرز تهیه:

پودر قند را الک میکنیم. این پودر را با کره و تخم مرغ و شیر و پوست لیموی رنده شده مخلوط میکنیم. آرد را الک کرده و به آرامی همراه با بادام چرخ شده بدان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. خمیر را کلا به صورت لول بلند درآورده و با کمی فشار بدان آنرا بشکل یک مکعب مستطیل درمیآوریم. سپس آنرا در کاغذ مومی پیچیده و برای 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم.

فر را تا 200 درجه سانتی گراد حرارت گرم میکنیم. از خمیری آماده شده برشهایی به حدود ضخامت 5 میلیمتر میبریم. برشها را روی سینی چیده و در طبقه وسط فر قرار میدهیم. 15 دقیقه بعد وقتی این قطعات به رنگ طلایی درآمدند آنها را بیرون آورده و میگذاریم تا خنک شود.

در یک قابلمه بزرگ آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم. یک قابلمه کوچک روی سطح آب قرار میدهیم و شکلات را با سه قاشق آب داخل این قابلمه دوم ذوب میکنیم. سعی کنید آب جوش نیاید. اگر جوش آمد کمی آب سرد بدان اضافه کنید.

شکلات را بصورت ضخیم روی سطح شیرینی ها میمالیم و بلافاصله خلالهای بادام بو داده را روی آنها میپاشیم.
 
بالا