برگزیده های پرشین تولز

كلاس آشپزي با آموزش خوشمزه ترين غذاها شيرينيجات و ....

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
كيك ساده
مواد لازم
آرد 2 پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
شكر 1 پيمانه
روغن مايه نصف پيمانه
شير نصف پيمانه
بكينگ پودر 1 قاشق غذاخوري سر صاف
وانيل (غير شكري) نصف قاشق چايخوري اگه شكريه 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه
روغن و شكر و وانيل را مخلوط كرده سپس شير و تخم مرغ ها را اضافه ميكنيم و در حين اضافه نمودن مواد بالا هم زدن رو فراموش نكنيد سپس آرد را اضافه مينماييم و در آخر مقدار كمي نمك و بكينگ پودر را اضافه ميكنيم در ضمن براي مخلوط كردن آرد حتما بايد كم كم اضافه كنيد و تند تند به هم بزنيد در آخر يك مايه يكدست بايد داشته باشيد براي داخل كيك هرچي كه دوست داريد ميتونيد اضافه كنيد مثلا يه سيب توش رنده كنيد يا پودر كاكائو توش بريزيد كه البته كار خواستيد پودر كاكائو بريزيد يه لايه مايه بريزيد و سپس پودر رو بريزيد و روي پودر دوباره مايه بريزيد فر رو يك ربع قبل روشن كنيد تا داغ بشه بعد قالب رو توي فر بگذاريد و 5 دقيقه اول بذاريد شدت شعله فر زياد باشه ولي بعدش يه مقدار اونو كم كنيد (20 دقيقه) سپس با يه چنگال كيك رو امتحان كنيد اگه به چنگال نچسبيد كيك آمادس
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
پوره سيب زميني با پنير
مواد لازم(چهار نفر)
سيب زميني پخته 500 گرم
كره 50 گرم
شير 1 فنجان
سير 2 حبه
پنير فتا (پنير شبنم پگاه يا مشابه اش) 150 گرم
نمك وفلفل
طرز تهيه سيب زميني پخته رو له ميكنيم و سير را خرد و در كره كمي تفت ميديم نبايد زياد تفت بديد والا تلخ ميشه تمام مواد رو قاطي ميكنيم و با شعاه كم به هم ميزنيم تا پنير ذوب بشه و يك دست پوره شما آمادس هم ميتونيد به تنهايي ميل كنيد هم به عنوان side dishes ازش استفاده كنيد و يا با قيف غذاهاي ديگه رو تزئين كنيد
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
اگر ماكرو فر كسي داره و خواستار آموزش غذا هاي پخته شده با ماكرو فر هست بگه تا بگم :happy:
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
سوهان بادام سوخته
مواد لازم
بادام شكسته 100 گرم
شكر 100 گرم
شكر را توي ظرف ريخته و روي شعله قرار ميديهيم تا به آرامي ذوب شود فقط مواظب باشيد شعله زياد نباشه كه شكر قهوه ايي بشه و قتي شكر به طور كامل ذوب شده بادام ها رو اضافه كنيد و هم بزنيد و در يك ظرف ديگه كه كفشو كمي چرب كرديد بريزيد و بذاريد خنك بشه البته اگر يك تكه نريزيد بهتره بعد از سرد شدن با يه چاقوي نازك اونارو از سطح مورد نظر جدا كنيد
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
كباب قارچ صدفي
مواد لازم
قارچ صدفي به ميزان مورد نظر
طرز تهيه
قارچها را بشوئيد سپس آنرا به روغن مايع و ليمو ترش آغشته نماييد يك ربع در مايع مورد نظر بماند سپس قارچ ها رو هم ميتونيد به سيخ بكشيد هم با توري كباب كنيد .
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
اين سوفيا گفت بود يه غذايي ميخواد كه براي پذيرايي خوب باشه حالا من يادم اومد يه غذايي ما درست ميكرديم كه خيلي باحال و بي دردسر بود وفكر كنم اسمشو گذاشته بوديم ماني پلو براتون ميگم
مواد لازم
مرغ پخته پاك شده از استخوان 250 گرم
برنج 4 پيمانه
زرشك به ميزان دلخواه
خلال بادام وپسته 20 گرم
طرز تهيه:
برنج رو آبكش ميكنيد سپس لابه لا از برنج و مرغ و زرشك ميريزيد در آخر خلال رو هم روش ميريزيد و با مقداري زعفران كه در آب حل كرديد ميزاريد دم بكشه نوش جون
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
ته ديگ زعفراني
من خودم عاشق ته ديگم حاضرم غدا نخورم به جاش نه ديگ بخورم البته اضافه وزنم هم به خاطر همونه
حالا اين ته ديگ كه ياد ميدم رو براي تمام برنج هايي كه درست ميكنيد ميتونيد استفاده كنيد براي اين منظور بسته به قابلمه اتون و اندازه برنجتون مواد رو كم و زياد كنيد
طرز تهيه مقدار برنج رو با ماست و تخم مرغ قاطي كنيد براي 4 پيمانه برنج 1 عدد تخم مرغ بسه مقدار زعفران توى آب جوش حل كنيد و روي مواد بريزيد و خوب به هم بزنيد ماست به مقداري بريزيد كه تمام برنج رو ماستي كنه البته هرچي ماستتون ترش تر باشه بهتره سپس روغن رو كف قابلمه بريزيد تا داغ بشه بعد مواد رو بريزيد و در قابلمه رو بزاريد تا مواد مورد نظر خودشونو بگيرن بعد برنج رو روش بريزيد و بزاريد با حرارت ملايم دم بكشه البته هرچي تخم مرغ كمتري بزنيد رنگ ته ديگتون خوش رنگ تر ميشه
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
پيراشكي گوشت
مواد لازم براي 5 عدد
خمير پيتزا (200 گرم ارد)
گوشت چرخ كرده 200 گرم
پياز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
پنير پيتزا 100 گرم
ابتدا خمير رو آماده كنيد (قبلا طرز تهيه اشو گفتيم)
سپس اونو پهت كنيد نا به قطر نيم سانت بشه يه قطعه 10 در 10 سانتي متري رو ببريد و مواد رو روش بريزيد و مقداري پنير پيتزا هم روش بريزيد و خمير رو روي هم بياريد و شكل پيراشكي به اون بديد البته يادم رفت بگم كه قبلش بايد پياز رو سرخ كنيد مقداري زردچوبه و فلفل و نمك بزنيد فلفل دلمه ايي رو توش خرد كنيد گوشت رو اضافه كنيد و تفت بديد و به مدت 5 دقيق با 1 فنجان آب بپزيد و بزاريد آب اون بخار بشه بهد با چنگا چند تا سوراخ روي پيراشكي ها بزنيد و اونارو توي فر بزاريد اگر از غذاي چرب خوشتون نمياد والا ميتونيد اونو توي سرخ كن يا ماهيتابه سرخ كنيد
 

sofia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2004
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
از لطفتون ممنونم اما اين غذاهايي كه فرمودين همه درست ميكنن دو سه تا غذاي جديد با دو سه نمونه شيريني خوب ( راستي چرا شيريني نارگيليهايي كه درست ميكنم به سيني فر ميچسبه ؟
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
به نقل از sofia :
از لطفتون ممنونم اما اين غذاهايي كه فرمودين همه درست ميكنن دو سه تا غذاي جديد با دو سه نمونه شيريني خوب ( راستي چرا شيريني نارگيليهايي كه درست ميكنم به سيني فر ميچسبه ؟
ببينم اين چيزايي كه تو ميگي كه هيچكس بلد نيست و برو هيچ كس و پيدا كن بيار اينجا آموزش بده :eek: قضيه چسبيدن كيكتم نميگم تو خماريش بموني
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
پيتزا موتزارلا
مواد لازم
خمير پيتزا (300 گرم آرد ) براي 3 عدد پيتزا
گوجه فرنگي رنده شده 3 عدد
پنير پيتزا 200 گرم
طرز تهيه
خيلي راحت گوجه رنده شده رو ميريزيد روي خمير پيتزا كه پهن شده كمي نمك و فلفل و آويشن ميزنيد و پنير رو روش ميريزيد و داخل فر ميزاريد نوش جان
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
41
محل سکونت
Iran - Tehran
من ميام اين ها رو ميخونم بعد ميرم تن ماهی ميخورم!!! :p
 

bahar13

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2003
نوشته‌ها
295
لایک‌ها
6
سن
35
شما مطمئني كاغذ روغني ميذاري زير شيريني هات؟؟؟
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
شيريني زبان گربه

مواد لازم

كره 150گرم(روغن جامد نباتي 100گرم)

آردگندم سفيد 120گرم

پودر قند 100گرم

تخم مرغ 2عدد

وانيل 1/2قاشق چايخوري

طرز تهيه

كره وپودر قندو وانيل را مخلوط مي كنيم ويكي از تخم مرغها رابه آن اضافه مي نماييم بهم مي زنيم تاخوب مخلوط شودوبعد تخم مرغ دومي را مخلوط مي كنيم وباز خوب بهم مي زنيم وبعد تخم مرغ دومي را مخلوط مي كنيم وباز خوب بهم مي زنيم در آخر كار آرد راكم كم مي ريزيم ته سيني شيريني پزي را كمي چرب مي كنيم و وآرد مي پاشيم وخمير را در قيف ساده مي ريزيم وبه صورت لوله هاي باريك به اندازه سيگارت به فاصله درسيني مي ريزيم وبعد فر را با حرارت 300درجه فار نهايت گرم كرده سيني را در آن قرار مي دهيم به مدت 20دقيقه تا طبخ شود.
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
باقالا قاطوق (پاچا باقالي)
مواد لازم
لوبيا رشتي ا فنجان
سير دوحبه
شويد تازه يا خشك
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهيه
ابتدا باقلا را به مدت 1 روز خيسانده و پوست آنرا بكنيد ميتونيد از باقالي معمولي هم استفاده كنيد كه دردسرش كمتره سپس باقالي ها رو شسته و در قابلمه با مقدار كمي روغن و زردچوبه تفت ميدهيد و با 1 فنجان آب و حرارات ملايم ميپزيم تخم مرغها را داخل ظرفي شكسته و با سير رنده شده مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم سپس داخل ظرفي مقداري روغن ريخته و تخم مرغ ها را داخل آن ميريزيم و تند تند به هم ميزنيم تا تخم مرغ به هم نچسبد خوب كه پخته شده سپس تخم مرغ را داخل باقالي پخته شده ريخته و ميگذاريم چند جوش با هم بزنند
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
[
1282.gif

از اينا كسي بلده؟
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
شيريني نخودچي
مواد لازم
ارد نخودچي550 گرم
پودر شكر 250 گرم
كره 250 گرم
پودر هل گرم 20 گزم
ارد و پودر شكر و هل قاطي ميكنيد و كره رو روش رنده ميكنيد و خوب ورز ميديد نا چسبندگي پيدا كنه بهد اونو به ضخامت مورد نظر پهن ميكنيد طوري كه مواد به هم چسبيده باشن و قالب ميزنيد و تكه ها رو از قالب بيرون مياريد و به مدت 15 دقيقه با حرارت ملايم تو فر ميزاريد
 

faridbahal

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,543
لایک‌ها
15
محل سکونت
تهران بــــــــــــزرگ
به نقل از خوبی کن :
شيريني زبان گربه

مواد لازم

كره 150گرم(روغن جامد نباتي 100گرم)

آردگندم سفيد 120گرم

پودر قند 100گرم

تخم مرغ 2عدد

وانيل 1/2قاشق چايخوري

طرز تهيه

كره وپودر قندو وانيل را مخلوط مي كنيم ويكي از تخم مرغها رابه آن اضافه مي نماييم بهم مي زنيم تاخوب مخلوط شودوبعد تخم مرغ دومي را مخلوط مي كنيم وباز خوب بهم مي زنيم وبعد تخم مرغ دومي را مخلوط مي كنيم وباز خوب بهم مي زنيم در آخر كار آرد راكم كم مي ريزيم ته سيني شيريني پزي را كمي چرب مي كنيم و وآرد مي پاشيم وخمير را در قيف ساده مي ريزيم وبه صورت لوله هاي باريك به اندازه سيگارت به فاصله درسيني مي ريزيم وبعد فر را با حرارت 300درجه فار نهايت گرم كرده سيني را در آن قرار مي دهيم به مدت 20دقيقه تا طبخ شود.
اقا من اينو درست كردم وقتي توي قيف ريختم اومدم همون كاري رو كه گفتي بكنم يعني مثل سيگار در بيارم كه وقتي در قيفو ول كردم شر شر مايه توي سيني ريخت و مثل خاگينه شد فكر كنم توي مواد هاي اوليتون اشتباه كردين احتمالا ارد رو بايد مينوشتين 200 گرم چون طبق دستور شما ارد از كره كمتره!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
در ضمن اگه ميشه باز هم اموزش شيريني داشته باشيد
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
43
شیرینی دمب گربه ندارین ؟ جیگر گربه چطور ؟ ....
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
من درآوردي براي 4 نفر
مواد لازم
سوسيس 200 گرم
مرغ پخته و از استخوان جدا شده 200 گرم
رب 1 قاشق غذا خوري
نمك فلفل
سيب زميني سرخ شده به ميزان دلخواه
طرز تهيه
سوسيس ها رو بصورت طولي ببريد و با گوشت مرغ ها قاطي و تفت بديد (كمي روغن بزنيد) سپس رب را هم افزوده و تفت بديد و با سيب زميني سرخ شده ميل كنيد
 
بالا