آژانس هواپیماییexchanging

كمبود سوكت پاور!

شروع موضوع توسط faridbahal ‏15 جولای 2005 در انجمن سخت افزار

  1. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    ببخشيد ما رفيتم يه هارد خريديم و به سيستم اضافه كرديم حالا مشكلي كه هست پاور من 3 تا سوكت بيشتر نداره!! يعني يكيش ميخوره به هارد قبليه يكي به جديده يكي هم به رايتر! حالا سي دي رام بدبخت مونده بي پاور!!!
    يه چيزي تو بازار پيدا ميشه كه به قول معروف 1 به دو باشه؟ يعني يه سوكت رو تبديل به 2 تا بكنه؟
    در كل من چي كار كنم؟
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    همچين چيزي داريم . فقط 1 سوال ؟
    كارت گرافيكت چيه .
    پاورت چند واته ؟
     
  3. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    نكن اين كارو !
    اگه اون پاور توان اين كارو داشت كه خود سازندش براش ميزاشت ! به قطعاتت صدمه ميزني
     
  4. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    کارت گرافیکم gigabyte radeon 9200TE
    فن نداره
    پاور هم روش که زده 300! اگه تقلبی باشه پای خودش:lol:
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    قابل توجه اقا مهرداد كه به من گير ميده ميگه پاورت در پيته [​IMG]
    منم دقيقا توي تاپيك كالبد شكافي پاور اينو به يه بنده خدايي گفتما اما خوب قبول نميكرد [​IMG]
     
  6. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    یعنی یه پاور بخرم؟!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    خوب بازم ميگم پيشنهاد نميدم اينكارو بكني . چون ممكنه با كمبود ولتاژ توي سيستم مواجه بشي اون موقع بايد كلي پول خرج قطعه خريدن كني .
    اما همونطور كه گفتم همچين چيزي هست توي اون يكي تاپيك كالبد شكافي پاور مهرداد گفته كه كجا همچين چيزي داره .
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اره دقيقا منظورش همينه [​IMG]
     
  10. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اقا ممنون
    منو جو گرفت یهو کلا یه ذره برم تو کار ارتقا!! فعلا حقوق بگیرم ببینم چی میشه!!!
     
  11. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
  12. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    يه توضيح هم واسه اين لينك لازمه كه اين فكر كنم وات واقعي رو حساب ميكنه نه peak رو
     
  13. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    خوب مگه ما با واقعيه كار نداريم!!!!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    چرا دقيقا ! اما مشكل اينه كه همه ي پاورهايي كه تو بازار ريخته بر حسب peak هست [​IMG]
     
  16. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    من تو مرکز تجارت ایرانیان تو میدون ولی عصر گرفتم
    اون یکی از فیشهای ازادت رو قابل استفاده برای کارهای دیگه میکنه
    البته من پاور400 گرین امپریال دارم با 3 تارایتر و دی وی دی رام و کلی دنگ و فنگ دیگه کم نمیارم اما از 300 و مال تو بی خبرم
     
  18. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com