• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمكم كنيد!مشكل نصب ويندوز

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 سال پيش كامپيوترم را خريدم و تا حالا در آن ويندوز جديد نريخته بودم. (من سابقه ي ريختن ويندوز در سيستم هاي قبليمو دارم)
چند روز پيش به دلايلي تصميم به ريختن ويندوز جديد كردم. XP,98
98 را با موفقيت ريختم و شادي كردم!
اما در زيختن ويندوز اكس پي س از اينكه سي دي رو گذاشتم تو و Reastart كردم پس از چند لحظه نوشت Starting Windows و ناگهان صفحه آبي شد و نوشته هاي سفيد رنگي طاهر گرديد كه نوشته بود اگر دوباره اين صفحه را ديديد كامپيوتر را چك كنيد (چك ويروس) و همين نصب هارددرايوها را چك كنيد. ويندوز XP در ضورت ريختن به شما آسيب مي رساند. هيچ گزينه اي نداشت و من مجبور شدم reastart كنم. 3 بار ويندوز 98 را ريختم چك ويروس كردم و... اما در عمل سودي نداشت.
بعد آن تصميم به ريختن تنها ويندوز XP نمودم. كه بعد از startin windows اين بار نوشته بود: enter=continue زدم!
و بعد صفحه اي آمد كه نوشته بود: هارد درايوها را نمش شناسد و نمي تواند نصب كند و تنها گزينه ي Quit داشت!
اگر مشكل هارد درايو هست پس چرا ويندوز 98 ريخته مي شود؟
لازم به ذكر است كه در مرحله ي دوم فقط ويندوز XP خواستم بريزم.
من مجبور شدم باز 98 بريزم و الان توي 98 هستم . من با ويندوز 98 اصلا نمي توانم كار كنم. اكس پي يك چيز ديگه است!
خواهش مي كنم كمكم كنيد! خواهش مي كنم!

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ويندوزهايي رو كه ميگي دهها بار نصب كردم (هم به تنهايي و هم با هم روي يك هارد) و هرگز چنين چيزي نديدم. اين امكان وجود داره كه ويندوز XP كه داري نصب ميكني نسخه خوبي نباشه. اصولا در مورد سيستم عامل و نرم افزارهاي موجود در بازار ايران و با توجه به اينكه همگي قفل شكسته هستند بايد بگردي و نسخه مطمئن و سالم پيدا كني.
يه نكته ديگه اينكه ويندوز XP به پارتيشني كه ميخواد روش نصب بشه حساسه. حتما بايد فضاي كافي حداقل 3GB بهش اختصاص بدي (5GB رو توصيه ميكنم) و همينطور نسخه ويندوز 98 كه داري نصب ميكني هم ممكنه مسئله ايجاد كنه.
جهت راهنمايي بايد بگم نسخه ويندوز XP كه من نصب ميكنم حاوي Service Pack 1 مي باشد و براحتي از طريق اينترنت ميتواني Patch هاي جديد مربوط به Update كردن ويندوز رو هم بهش اضافه كني. اين ويندوز رو از بازار خريدم و كنار جلد اون نوشته شده (JB UTILITY SERIES) و نسخه Professional Edition است.

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از b_amighi :
اين ويندوزهايي رو كه ميگي دهها بار نصب كردم (هم به تنهايي و هم با هم روي يك هارد) و هرگز چنين چيزي نديدم. اين امكان وجود داره كه ويندوز XP كه داري نصب ميكني نسخه خوبي نباشه. اصولا در مورد سيستم عامل و نرم افزارهاي موجود در بازار ايران و با توجه به اينكه همگي قفل شكسته هستند بايد بگردي و نسخه مطمئن و سالم پيدا كني.
يه نكته ديگه اينكه ويندوز XP به پارتيشني كه ميخواد روش نصب بشه حساسه. حتما بايد فضاي كافي حداقل 3GB بهش اختصاص بدي (5GB رو توصيه ميكنم) و همينطور نسخه ويندوز 98 كه داري نصب ميكني هم ممكنه مسئله ايجاد كنه.
جهت راهنمايي بايد بگم نسخه ويندوز XP كه من نصب ميكنم حاوي Service Pack 1 مي باشد و براحتي از طريق اينترنت ميتواني Patch هاي جديد مربوط به Update كردن ويندوز رو هم بهش اضافه كني. اين ويندوز رو از بازار خريدم و كنار جلد اون نوشته شده (JB UTILITY SERIES) و نسخه Professional Edition است.
من با دو تا ويندوز اكس پي امتحان كردم! هر دوتاش جواب پس نداد! همين طور با دوتا ويندور 98 مختلف! باز هم پس نداد! همين طور اكس پي تنها باز هم پس نداد.12 گيگابايت هم فضاي خالي دارم. مال من هم سرويس پك 1 است.
موفق باشي. در ضمن قبلا با اين سي دي روي كامپيوترهاي ديگه امتحان كرده و درست بودند.
موفق باشي.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
يه پيشنهاد ! من حدس ميزنم سيستمت مادربردت ويروس دتكشنش روشن باشه برو يه گشتي تو منو مار بردت بزن ببين همچين گزينه اي روشن نيست

M.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيزم اول تمام پارتيشن هاتو فرمت كن ( full format ) اگه فايل مهمي داري اونو يا رايت كن يا همه اونا رو بريز تو يه پوشه بعد كپي كن تو يه پارتيشن( يكي از درايو ها ) و بقيه رو فرمت كن و برعكس خلاصه هارد فرمت نشده نداشته باشي حالا ويندوز 98se يا me رو نصب كن ( me بهتره ) بعد از تموم شدن setup لازم نيست درايور هاي 98 رو نصب كني بلا فاصله ريختن xp رو شروع كن ( فرمت يادت نره )

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ببینید من این مشکلو نداشتم ولی بعد 98 موقع نصب اکس پی بعد یه مدت پیام خطا می داد روی درایو سی- اخر سر رفتم یه سی دی اکس پی دیگه(غیر اکس پی سانتاکلوز که نصب نمی شد برام) گرفتم و سی رو فرمت و 98 رو ریختم و بعد اکس پی نصب شد
در مورد من ظاهرا سی دی اکس پی من مورد داشت(خش نه) ولی به این صورت درست شد-شما هم اگه راهای دوستان عمل نکرد سی دی اکس پیت رو عوض کن و بعد داریو سی رو فرمت و 98 نصب و بعد برو سراغ اکس پی

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا اين قضيه مال هزاران سال پيش است! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
هدف شما از اين كار چه بود؟
مشكل RAID بود و ديگر هيچ

mehrabad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .من کامپیوتر 2ماه پیش خریدم.الان میخوام ویندوز عوض کنم بوت تنظیم می کنم ولی وقتی پیغام میده هر دکمه ای را میزنم وارد بوتcdroomنمیشه.f12راهم میزنم تا بوت را تنظیم کنم کلید های پیمایش قفل میشه.حرکت نمی کنند.داخل سیف مود هم میخوام برم باز هم کلید های پیمایش قفل میشه.حرکت نمی کنند.به نظر شما علت چی میتونه باشه؟
ممنون میشم اگه فوری بهم جواب بدید

Last edited:
بالا