• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك براي رايت كردن نرو 2تايي

saeed_gamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام دوستان گلم ببخشيد مزاحمتون شدم در رابطه با اين يحث :من ميخواستم با 2تا دي وي رايترام همزمان رايت كنم يعني اون يكي دي وي دي رايترم يه فايل رايت كنه و اون يكي هم يه فايله ديگه رايت كنه و ميخواستم بدونم امكانش هست بشه؟؟؟نرو مخصوصي هست اگه ميشه كمكم كنيد مرسييييي دوستون دارم؟:blush::rolleyes:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام عزیز جان
شما وقتی با یکی از رایتر هاتون دارید رایت میکنید یک nero دیگه باز کنید و با اون یکی رایتر خودتون هم یک عمل رایت دیگه هم انجام بدید.
ولی سرعت سیستم باید خوب باشه و برنامه nero هم خیلی قدیمی نباشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پيشنهاد من استفاده از برنامه `Ashampoo Burning Studio 11.0.4 ميباشد از نظر رايت واقعا نرو به گرد پاش نميرسه و كاربري ساده تري داره من چندين سال هست ازش استفاده ميكنم .
لينك دسترسي و دريافت

با استفاده از این برنامه می توانید انواع CD و DVD و Blu-ray از نوع دیتا و عکس و فیلم و صوتی و ... را بسازید. این برنامه در واقع رقیب برنامه Nero و در بعضی موارد UltraISO می باشد، اما ویژگیهای بارز و راحتی کار بیشتر آن باعث شد تا سافت گذر آن را به مجموعه نرم افزارهای خود اضافه کند تا همیشه نسخه نهایی و رجیستر شده مطمئن آن در دسترس کاربران باشد.

قابلیت های نرم افزار Ashampoo Burning Studio :

بهره گیری از تکنولوژیهای جدید
پشتیبانی از سخت افزارهای جدید
سرعت بالای برنامه در عین همراه داشتن امکانات فراوان
بهره گیری از حالت فشرده ( ) برای دسترسی و رایت سریعتر انواع فایل
ساخت انواع و و Blu-ray و فیلمهای Full HD
به کارگیری هسته های CPU‌های جدید برای افزایش سرعت رندر فیلمها در هنگام ساخت دیسک فیلم
ساخت انواع و Blu-ray پیشرفته به همراه منو
ساخت مجموعه تصاویر یا فیلم به صورت اسلاید
امکان Rip و ساخت انواع CD و DVD صوتی
ساخت کاور و لیبل CD و DVD
پشتیبان گیری از اطلاعات
ساخت انواع دیسک های عکس به همراه امکانات فراوان
کپی انواع CD و DVD
حذف اطلاعات انواع دیسک های Rewritable

بالا