آژانس هواپیمایی
pop up

كمك براي Video Recorder نوكيا 3650

شروع موضوع توسط Lara7856 ‏29 مارس 2004 در انجمن سری 60 ورژن 1 و 2

  1. Lara7856

    Lara7856 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من براي ضبط ويدئوئي با 3650 مشكل دارم.
    از اولي كه خريدم موقع انتخاب Video Recorder . پيغام ميده : System Error
    :ph34r:
    و اصلا وارد منوي اون نميشه.

    آيا بايد براي ضبط ويدئو نرم افزار خاصي روي اون نصب بشه يا مشكل از خود گوشيه ؟
    :(
     
  2. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    بايد اونو رجيستر كني راستي ببينم صداي زنگ گوشيت كم نيست منظورم اينه كه صداش خيلي بلند نميشه؟
     
  3. Lara7856

    Lara7856 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0


    ××××××××××××××××××××××××××××
    سلام

    صداي زنگ اون به نظرم كم مياد. حتي با وجود اينكه روي MAXimum تنظيم شده.
    البته فكر ميكنم بعضي از ملودي هاش صداي بهتري دارن و كلا مشكل از كيفيت صداي ملوي ضبط شده باشه.
    شايد اگه خودتون ملودي هاي جديد بريزين بهتر بشه.

    ضمنا چطور رجيستر كنم؟
     
  4. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    از طريق اينترنت ولي از ايران نميشه يا حداقل بايد كريدت كارت معتبر داشته باشي
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  6. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اگه شما ميفرماييد حتما درسته (هوراااااااااااااااااااا) :lol:
     
  7. boxilink
  8. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    ببين يه نرم افزار با كركش برات پيدا كردم ادرسشم اينه البته رفتي توي اين فوروم يه جا لينك كذاشته
    htt://www.psforums.org
     
  9. Lara7856

    Lara7856 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0


    سلام
    مرسي
    ولي امروز يدفعه و بدون نصب هيچ نرم افزار يا تغييري در تنظيمات شروع كرد به Record تصوير. :blink:
    :eek:
    ;)

    نمي دونم چرا!
    :wacko:

    درهر حال ممنون :)
     
  10. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    ركورد ميكنه ولي ذخيره نمي كنه
     
  11. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    راستی این 3650 ها حداکثر 12 ثانیه فیلم میگیره انگار؟
    بعدش حشره کش داره واقعا؟
     
  12. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    بله واقعا حشره كش داره (تازه صبح جمعه هم نون بربري ميگيره :D ) البته حشره كش كه نه حشره فراري بده
     
  13. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    كدوم قسمتش هست؟ من هر چي تو منوهاش ديدم نبود؟ البته از يكي پرسيدم گفت فقط 3 ماه اول؟
    در مورد فيلمبرداريش چي؟ همون 12 ثانيه؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    ببين من خودم هم ندارم ولي به خاطر يكي از آشناها يه كم اطلاعات براش گرفتم و يادش دادم حالا هم برو به اين فوروم كه بهت ميگم در موردش هرچي ميخواي يخون و يا بپرس فارسي هم هست htt://www.psforums.org
     
  16. Lara7856

    Lara7856 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    من خودم هم شنيدم حشره كش داره ولي نمدونم چطور فعال ميشه. ;)


    در مورد فيلم هم مشكل اينه كه هر بار فقط 10 تا 12 ثانيه ركورد ميكنه. :hmm:
    ولي بسته به حجم كارت حافظه تعداد دفعات زياد ميشه.
    يعني ميتوني 200 تا فيلم كوتاه 10 ثانيه اي از يك مسافرت 2 روزه بسازي ! :p
     
  17. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    همين 12 ثانيه خيلي بده آخه من نميدونم 6610 يا گوشي هاي جديد هم اينطوري هستن يا نه!
    يا اينكه نرم افزار داريم كه زياد ترش كنه يا نه
     
  18. ssamann_666

    ssamann_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2004
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    سلام mori جان.برنامه حشره كش رو بايد روش نصب كني.خود گوشي نداره.در ضمن شما اگه ram گوشي رو 128 كني چيزي حدود 2 ساعت و بطور يكسره!! ميتوني فيلم بگيري.
     
  19. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسي اينارو نميدونستم از همه ممنون بخصوص سامان خان
     
  20. Lara7856

    Lara7856 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0


    برنامه حشره كش رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
    :blink:
     
  21. ssamann_666

    ssamann_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2004
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    اين برنامه رو ديگه تمام گوشي فروشي هايي كه تعميرات و از اين حرفها دارن هم دارن.خيلي راحت با اولين مراجعه به اين مغازه ها اين برنامه رو رو گوشيتون نصب ميكنن.
     
  22. milad_sm

    milad_sm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2004
    نوشته ها:
    174
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آقايان، آقايان...دوربين که با خوده گوشی مياد، 9 ثانيه ميتونه ضبط کنه....نه 12..
    بعد هم شما لطف کنيد بريد ياهو گروپس و دنباله 3650 بگرديد....يه عالمه گروه هست برا اين کار.
    دنبال philips recorder بگرديد که ميتونه کيفيت فيلم رو هم يکّم بهتر کنه. خبرنگار ها هم از اين نرم افزار استفاده ميکنند.
    خلاصه...اگه نتونستيد بگيد تا راهتون بندازم!
    عزت زياد!