سایت ساز وبزیکسب درآمد

كمك درباره vista

شروع موضوع توسط poolaky ‏10 مارس 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    875
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    با درود به دوستان عزيز

    من دو تا مشكل تو ويستا دارم

    يكي اينكه من هر چقدر مي خوام كارت صوتي يا كارت گرافيكي رو بهش بشناسونم هي ارور مي ده

    يكي هم در باره اكتيو كردنش

    يه نفر كرك پارادوكس رو گذاشته بود ولي با اون اكتيو نمي شه

    شايد هم من بلد نيستم

    اگه كسي مي دونه به من بگه

    خواهشا راهنمايي كنيد

    ويندوز من هم ultimat هست

    سپاسگذارم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    oب درایور هات حتما با ویستا سازگار نیستن
     
  4. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    875
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    دوست عزيز حالا من چي كار كنم

    سيستمم هم بد نيست

    هارد 160
    كارت گرافيكم nvidia 6200 turbocache
    cpu 3600
    رم 512
     
  5. titan_550

    titan_550 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2007
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IR
    خوب درایور های جدید رو از سایت دانلود کن
     
  6. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    شما برو توی سایت کارت گرافیک و کارت صدات و درایور مخصوص ویستای کارت خودت رو دانلود کن
     
  7. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,631
    تشکر شده:
    17,400
    محل سکونت:
    ایران
    ببینم رم دستگاهت چقدره ؟؟؟؟

    ویستا رو سیستمت خوب اجرا میشه یا کنده !؟!؟!؟؟؟!!؟
     
  8. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    واسه من با 1 گیگ رم بدک نیست
     
  9. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    875
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    برا من 512 هست و خوب كار مي كنه
     
  10. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    شنیدم 400-500 مگ رو فقط خود ویستا میخوره!
     
  11. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    288
    محل سکونت:
    Tehran
    بعید می دانم با این میزان رم بتوانید راحت کار کنید .
     
  12. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    875
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    تا حالا كه اقاي بهروز مشكلي نداشته

    فقط بازم نتونستم نصب كنم

    بايد يكي اموزش كامل رو بده
     
  13. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,631
    تشکر شده:
    17,400
    محل سکونت:
    ایران
    من میخوام رم لپتاپم رو به 2 گیگ ارتقاء بدم

    CPUی لپتاپم هم centerino 2 هستش.

    کارت گرافش هم 128 هستش.

    به نظر شما با این مشخصات و ارتقاء رم به 2 گیگ میتونم با ویستا راحت کار کنم یا نه؟!!!!!!!!!!
     
  14. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    چرا این سوالها را در تالاز سحت افزار نمی پرسید ؟؟؟ دوستان با تجربه ای آنجا هستند که میتوانند پاسخ دهند
     
  15. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,631
    تشکر شده:
    17,400
    محل سکونت:
    ایران
    راستش تجربه ای که من دارم اینه که هیچ کدوم از بچه ها مثل بچه های گفتگوی آزاد با مرام نیستند.

    اونجا گاهی اوقات میبینی 2 روز گذاشته کسی اصلا نگاه هم نکرده.

    اما چشم. من سوال خودم رو اونجا هم مطرح می کنم.
     
  16. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    کاملا درسته
    من خودم شاید تاپیکو اونجا ببینم ولی جواب ندم ولی اینجا زود جواب میدم:D
     
  17. kouroshm

    kouroshm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    0
    NVidia 6200 TC که اصلا تو ویستا احتیاجی نیست درایورشو نصب کنی چون خودش میشناسه. کارت گرافیک خودم هم همینه و هیچ مشکلی نداره ... اگر Device Manager رو هم نگاه کنی میبینی که شناختتش ... فقط رزولوشن صفحه رو به 768 * 1024 پیکسل یا 960 * 1280 پیکسل (اگر مونیتورت Widescreen نیست) تغییر بدی ردیفه.
    کارت صداتو هم مارکش چیه برو سایتش درایور ویستارو ازش دانلود کن (با توجه به مدل کارت)

    معمولا برای کارتهای Onboard تکنولوژی شرکت Realtek و دو سیستم High Definition Audio و AC' 97 هست که میتونی درایور ویستاشونو از اینجا دانلود کنی.

    در ضمن RAM شما هم مینیمم هست یعنی حداقل مورد نیاز اگر بخواهین مشکلی بعدا و بعد از نصب برنامه ها (مشکل کندی) نداشته باشین باید به MB 1024 ارتقاء بدینش (1 گیگ)
     
  18. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    875
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    دوست عزيز خيلي سپاسگذارم

    خيلي كمك كرديم

    الان فقط مونده يه مودم adslam

    اونو چيكار كنم

    اسم مودم هم globespanvirata adsl modem

    سپاسگذار مي شم برا اينم راهي پيدا كنين
     
  19. kouroshm

    kouroshm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    0
    خواهش میکنم،

    مودم های ADSL از طریق USB یا شبکه (NIC) یا هردو به کامپیوتر وصل میشن ... در صورتی که مودم شما از طریق کارت شبکه به کامپیوتر وصل میشه اون رو خیلی راحت بوسیله سیم مخصوص که همراه مودم هست (کانکتور RJ-45) به کامپیوتر متصل کنید و در بخش Network Connections ویندوز IP های خودتونرو ست کنید اگر هم IP شما داینامیک هست و شرکت سرویس دهنده بهتون IP نداده نیازی به ست کردن اون هم نیست و در مورد اتصال به کارت شبکه نیاز به هیچ درایوری ندارد.
    اما اگر مودم شما فقط از طریق USB به کامپیوتر متصل میشه باید عرض کنم که متاسفانه هیچ درایوری هنوز واسه مودم های USB برای ویندوز ویستا نیومده و نمیتونین ازش استفاده کنید.

    اگر هم از هر دونوع اتصال برخورداره که از کارت شبکه متصل کنید و اگر نیاز داره بهش IP بدین و استفادش کنید.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی