• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در انتخاب زبان برنامه نويسي براي ساخت يك نرم افزار

takname2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه اساتيد يك نرم افزار در حوزه كشاورزي مي خاستم طراحي كنم به چند تا از شركت هاي برنامه نويسي هم پيغام دادم حاصل اين شد كه بعضي ها برنامه نويسي با visual c++ توصيه مي كنن بعضي ها c++ و غيره را كدام رو براي برنامه نويسي انتخاب كنم با تشكر

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

takname2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه ای در حوزه کشاورزی که بتواند مثل یک برنامه حسابداری عمل کند یعنی تمام ورود و خروج آمار گیری به صورت نموادری امکان کنترال از راه دور این نرم افزار داشته باشد و برخی امکانات تخصص در این حوزه رو بتونه ساپورت کند

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
برنامه ای در حوزه کشاورزی که بتواند مثل یک برنامه حسابداری عمل کند یعنی تمام ورود و خروج آمار گیری به صورت نموادری امکان کنترال از راه دور این نرم افزار داشته باشد و برخی امکانات تخصص در این حوزه رو بتونه ساپورت کند

خب اینطور برنامه ای که شما میگید(البته جزئیات هم مهمه) بهتره با یک زبان دات نتی نوشته بشه تا با ++c !
بهترین گزینه سی شارپ هست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم موافقم با پست بالا. بهتره از سی شارپ استفاده کنی چون برنامه ات چیزی نداره که نیاز به سی++ داشته باشه.
همون سی شارپ بهترین گزینه ست.

takname2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر از شما می خواستم ببینم دلیلش چیه که از c++ نمی خاد استفاد شه آیا برنامه ز++ قوی تر و بهتر از c# مگه نیست و دوم این که فرق این دو تو چیه و به نظرتون کدوم بهتره

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
تشکر از شما می خواستم ببینم دلیلش چیه که از c++ نمی خاد استفاد شه آیا برنامه ز++ قوی تر و بهتر از c# مگه نیست و دوم این که فرق این دو تو چیه و به نظرتون کدوم بهتره

ببینید سی شارپ یک زبان برنامه نویسی شی گرا می باشد و کلا کد نویسی راحت تر و دست برنامه نویس باز تر هست(هر چند که سی پلاس هم شی گرا هست)
کلا برنامه های کاربردی مثل حسابداری - انبارداری -برنامه های مدیریتی رو با زبان های دات نتی می نویسن چون هم اینترفیس بهتری دارد و هم دست برنامه نویس برای مانور دادن روی برنامه باز است
باز میگم جزئیات برنامه شما خیلی مهمه مثلا اگر ارتباط با یک دستگاه خاص در برنامه شما نیاز باشد (حسگر - سنسور) خب اینجا میشه گفت زبان های سطح میانی ++c بهتر میتونه عمل کنه هر چند با سی شارپ هم میتوان اینگونه کار ها رو کرد
قطعا برنامه ای که قصد دارید بنویسید دارای نکات ریزی هست که پیشنهاد زبان سی پلاس پلاس شده است

takname2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه سیستم حسابداری داره انبار گردانی گزارش گیری ثبت اطلاعات روزانه کنترل از راه دور نرم افزار و چیز های دیگر حس گر سنسر رو نداره چرا c# رو از همه بیشتر ترجیح می دین و دوم اینکه چرا این شرکت گفته c++ میشه راهنمایی کنید
متشکرم

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
ببخشید :ِی پست مید م :ی
ولی شما اول توجه کنید که برنامه بصورت سفارشی نوشته میشه یعنی قرار یه نفر استفاده کنه میتونید برید خودتون براش نصب کنید میشه
ولی اگه قرار بصورت پک وارد بازار بشه بهتر از زبان های بدون نیاز به بستر استفاده کنید مخصوصا در این حوزه کشاورزی که سطح علم کامیپوتر این چیزاشون پایین شما مثلا بگید اقا شما برید دات نت فریم ورک 4 نصب کنید :ی چه شود :ی یا اسکول اکسپرس نصب کن :lol:
دلفی مثلا بدون نیاز به بستر vb6 هم همینطور ولی خو دلفی زبان زنده تری هست :snitch:
با تشکر :ی

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
ببخشید :ِی پست مید م :ی
ولی شما اول توجه کنید که برنامه بصورت سفارشی نوشته میشه یعنی قرار یه نفر استفاده کنه میتونید برید خودتون براش نصب کنید میشه
ولی اگه قرار بصورت پک وارد بازار بشه بهتر از زبان های بدون نیاز به بستر استفاده کنید مخصوصا در این حوزه کشاورزی که سطح علم کامیپوتر این چیزاشون پایین شما مثلا بگید اقا شما برید دات نت فریم ورک 4 نصب کنید :ی چه شود :ی یا اسکول اکسپرس نصب کن :lol:
دلفی مثلا بدون نیاز به بستر vb6 هم همینطور ولی خو دلفی زبان زنده تری هست :snitch:
با تشکر :ی

چه جور برنامه نوشتنه که کاربر خودش فریمورک و اس کیو ال و ... اینا رو نصب کنه؟
برنامه نویس اگر این کاره باشه یه دونه فایل ستاپ میده دست یوزر طرف فقط کلیک کنه نصب شه هیچ وقت هم درگیر جزئیات نشه

این برنامه ای دوستمان نیاز دارند با این مشخصات را با هر زبانی بنویسند مشکلی نداره و درست کار می کنه (فقط برنامه نویسش بلد باشه چی کار می کنه)

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
برنامه سیستم حسابداری داره انبار گردانی گزارش گیری ثبت اطلاعات روزانه کنترل از راه دور نرم افزار و چیز های دیگر حس گر سنسر رو نداره چرا c# رو از همه بیشتر ترجیح می دین و دوم اینکه چرا این شرکت گفته c++ میشه راهنمایی کنید
متشکرم

دوست عزیز زبانهای دیگر مثل vb و یا دلفی هم قادر هستند همانند سی شارپ از عهده این کار بر بیاییند
ولی چون زبان سی شارپ راحت تر میشه گفت هست و دست برنامه نویس بازتره توصیه میشه در مرحله اول
من خودم مثلا اگه میخواستم همچین برنامه ای رو تحویل بدم ابتدا به فکر زبان سی شارپ می افتادم مگر اینکه دیگه سفارش دهنده بخواهد سورس به زبان دیگر باشد حتما با ویژوال بیسیک می نوشتمش

هر برنامه نویسی هم با یک زبان اخت پیدا کرده و با اون راحت تر کد میزنه
من خودم تا چند وقت پیش حاضر نبودم vb رو ول کنم :D ولی به هر حال با توجه به نیاز بازار به طرف #c آمادم
پس لزوما من سی شارپ را توصیه میکنم این نیست که مثلا نشود با زبان دیگر این برنامه رو نوشت صرفا این است که بنده و تعداد کثیری از برنامه نویسان با این زبان راحت تر هستند !

حالا من نمیدونم چرا اون شرکت گفته با ++c مینویسه چون از لحاظ مالی و تایم اصلا به صرفه نیست همچین برنامه ای (اگر همین امکانات رو که میگید داره ) که در عرض مثلا 10 روز با سی شارپ نوشته میشه و مثلا هزینه ای کمتر از 500 تومان را داره همین را با ++C در عرض 1 ماه و با هزینه بیش از 1 میلیون تومن پیاده سازی کنه !!!
مگر شرایط برنامه طوری هست که اونا این میخواهد برنامه کلا در انحصار خودشون باشه
یا شما درست متوجه نشدید یا درست متوجه -شون نکردید :D یا ...

velgard0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه بازم چند تا زبان خوب رو معرفی کنید به غیر از سی شارپ و دلفی؟

aminbrlee

Registered User
لایک‌ها
15
بهترین برنامه برای اینکار زبان c# بخاطر و پایگاه داده اکسس (اطلاعات کم) یا Sqlserver(اطلاعات بیشتر) هست - من چندین نرم افزار صنعتی برای سرکت های مختلف نوشتم البته در حوزه میدان و ترابر و مسکن - در خدمتم

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
کلا روتین این کار با c# و کتابخانه دات نت هست . شما نیازی به دسترسی هیا سطح پایین تر ندارید که بخواهید از c++ استفاده کنید ، نه اینکه نشه ! اما نهایتا باز هم باید برگردید به دات نت تا بروز باشید .
در کل روال کار C# هست ، اون هم از نوع شی گرا و نه چینش کد !

بالا