------========كمك در زمينه ي ASP و بانك اطلاعاتي ======-----

adamfazai

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.
كلي اين در و اون در زدم تا اتونستم اين سايتت رو پيدا كنم. شنيده بودم و مي دونم كه كليد حل مشكل من دست شماست دوستان.

خواهشا كمك كنيد من چند تا مشكل دارم براي پروژم كه بايد تا 24 تحويل بدم.

من يه بانك اطلاعاتي تحت اكسس ايجاد كردم. كه با ASP اونو كنترل مي كنم. اما مشكلات ناخواسته اي برام پيش امده.

اوليش اينه كه وقتي مي خوام اطلاعات رو از طريق فرم وارد بانك بكنم. طقيقا درست عمل ميكنم اما يك پيغام خطاي ميده : operation must use an updatable query
اين خطا وقتي به خط objRS.Update ميرسم رخ ميده. لازمه بگم بانك من يك فايله كه نصفش رو قبلا تو محيط اكسس پر كردم و حالا براي تست ميخوام از طريق اي اس پي پر كنم.


سوال بعدي اينه كه من ميخوام تمام فيلد هاي "عنوان مقاله" رو در يك صفحه نمايش بدم. كه هر كدوم انها يك لينك به محتواي خود مقاله كه در بانك ذخيره شده داشته باشند. طبيعيه كه مقاله هاي جديد و عنوان هاي انها هر وقت به بانك اضافه بشوند مي بايست در نمايش جديد انها هم مد نظر قرار بگيرند. ايا اصولا راهي براي انجام اين كار هست يا خير؟


خيلي خيلي ممنونم دوستان. منتظر هستم...
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
سلام
روی دايرکتوری حاوی فايل MDB بايد به IUser حق دسترسی کامل بدی که بتونه تغييرات انجام بده.

برای نمايش ليست مقالات از کل Table ، ستون اسم مقاله رو Select ميکنی، واضحه که هرچقدر هم اضافه بشه همه رو نشون ميده.

اگه سوالی بود در خدمتيم. . .
 

adamfazai

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سلام
روی دايرکتوری حاوی فايل MDB بايد به IUser حق دسترسی کامل بدی که بتونه تغييرات انجام بده.

برای نمايش ليست مقالات از کل Table ، ستون اسم مقاله رو Select ميکنی، واضحه که هرچقدر هم اضافه بشه همه رو نشون ميده.

اگه سوالی بود در خدمتيم. . .
دوست عزيز خيلي ممنون از جوابتون.
راستش من تازه كارم.
اول اينكه نمي دونم چطور به IUser حق دسترسي كامل بدم.اگر لطف كني توضيح بدي يك دنيا منو ممنون و مديون خودت كردي.

دوم اينكه در مورد سلكت كردن عنوان مقاله من همين كار رو كردم. اما در مرحله ي بعد من مي خوام همون عنوان هاي مقاله كه نمايش داده شدند خودشون لينكي باشند به محتواي مقاله كه ظاهرا اون طور كه شنيدم با روش هاي معمولي نميشه اين كار رو كرد و اميدوارم اينجا كسي كمكي بهم بكنه.
اميدورم بتونم خوب توضيح بدم.
فرض كنيم 10 تا مقاله داريم .
وقتي اون 10 تا مقاله سلكت ميشن من مي خوام كه وقتي روي عنوان هر مقاله كليك كنم اون مقاله نمايش داده بشه. طبيعيه كه وقتي مثلا 4 تا مقاله ي جديد رو هم اضافه مي كنيم. ميبايست بصورت ديناميكي 4 تا لينك جديد ايجاد بشه. كه متاسفانه من از عهدش بر نمي ام.



:shock:

قربان شما
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
اول بگو كجا داري كار ميکنی؟
روی سيستم خودته يا روی يه HOST ؟

در مورد اون لينکها هم بايد از تلفيقی از HTML و ASP استفاده کنی. . .

تو يه لوپ ميندازی که لينک ها رو برات بسازه
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
ويندوزت هم بگو چيه
هاردت هم بگو فايل سيستم تايپش چيه ؟.
NTFS or FAT
 

adamfazai

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
ويندوزم ايكس ژي پروفشيوناله
هاردم (درايوي كه باهاش كار مي كنم ان تي اف اس هست.
روي هارد كار مي كنم (با آي آي اس)

در مورد تلفيق اچ تي ام ال با اي اس ژي هم هنوز چيزي به مغزم خطور نكرده :rolleyes:



قربان شما :)
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
روی پوشه حاوی فايل Database ، کليک راست رو بزن، Properties رو بزن، از بالا، Security رو انتخاب کن.
ليست کاربرانی که روی اين شاخه، حق دسترسی دارن رو ميتونی ببينی.
دکمه Add رو بزن.
از ليست، کاربری با نام
IUSR_ [computer name or domain]ï
رو پيدا کن و Add کن و بهش اجازه کامل بده.

در مورد اون تلفيق که گفتم به اين دقت کن :

[code:1]



<%

RS.open "Select * from tname", Conn

While NOT RS.EOF

%>

<p><a href="result.asp?code=<%=RS("code")%>"><%=RS("Name")%></a></p>

<%

RS.MoveNext

Wend

%>



[/code:1]

بعد در صفحه Result.asp با توجه به کد مقاله، متن مقاله رو نمايش ميدی.

[code:1]



<%

strCode = Request.QueryString("code")



RS.open "Select * from tname Where code = '"&strCode&"'", Conn



Response.Write(RS("txt"))

%>



[/code:1]


اگه سوالی بود در خدمتم . . .


.
 

adamfazai

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
روی پوشه حاوی فايل Database ، کليک راست رو بزن، Properties رو بزن، از بالا، Security رو انتخاب کن.
ليست کاربرانی که روی اين شاخه، حق دسترسی دارن رو ميتونی ببينی.
دکمه Add رو بزن.
از ليست، کاربری با نام
IUSR_ [computer name or domain]ï
رو پيدا کن و Add کن و بهش اجازه کامل بده.


.
دوست عزيز ببخشيد كه انقدر سوال ميكنم.
من فايل حاوي ديتا بيسم در دايركتوري wwwroot هست.
وقتي روي دايركتوري رايت كليك مي كنم و Properties ميگيرم . هيچ گزينه ي security وجود نداره. من اين احتمال رو ميدم كه شما ممكنه فكر كنيد من يك بانك اطلاعاتي حرفه اي طراحي كردم در صورتي كه اين طور نيست. و من فقط در اكسس يك Table ساختم و فايلش رو در Inetpubwwwroot ذخيره كردم. سيستم دستيابي من به بانك هم دي اس ان هست.


راستي يك پيشنهاد . اگر با اين سوال ها و جواب ها وقتتون رو ميگيرم اگر موافقيد من شماره تلفنم رو بهتون بدم يا شما شمارتون رو به من بديد تا تماس بگيريم.


خيلي ممنون


قربان شنا علي
:)
 
بالا