nexpay

كمك فوري از php كارهاي عزيز

شروع موضوع توسط elecit ‏6 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا من ميخوام يه برنامه بنويسم كه محتواي فايل html و از database بگيره و بياره توي WYSIWYG تا بتونم ويرايش كنم و بعد از اون بره save كنه ... خب اگه ميشه كمك كنيد خيلي واجب هست .:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اون WYSIWYG فقط میاد text area رو enhance میکنه. پس شما اطلاعات رو از دیتابیس بکش بیرون و بروز تویه یه textarea ساده و بعد با استفاده از تگ های یه برنامه مثل TINYMCE اون فیلد رو enhance کن

    اگه مشکلی داری یا کد رو بلد نیستی بگو
     
  3. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    كد رو بلد نيستم محبت كن برام بگو :blush:
     
  4. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا كسي نيست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  6. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    خب آقا ميلاد مشكل من اين هست كه مي خوام >>>آقا من ميخوام يه برنامه بنويسم كه محتواي فايل html و از database بگيره و بياره توي WYSIWYG تا بتونم ويرايش كنم و بعد از اون بره save كنه ... خب اگه ميشه كمك كنيد خيلي واجب هست .
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آخه فایل html رو که تویه دیتابیس ذخیره نمیکنن که!
     
  8. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا اصلا شما فكر كن يه فايل html رو بخونه و چه گيري دادي به database
     
  9. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    مقصود من اين هست كه از يه اديتور آنلاين براي ويرايش كدهاي html استفاده كنم
     
  10. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب من تا حدودي فهميدم چي ميگي !
    يه اديتور ويزيويگ ميخواي که هرچي توش مينويسي رو تو ديتابيس ذخيره کنه و وقتي دوباره بازش ميکني چيزي که آخرين بار توش ذخيره کردي اعم از عکس و متن و اينا دوباره لود بشه ! درسته؟

    خوب من برات اينو درست ميکنم. قيمت توافقي
     
  12. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب اول با select میگیری بعد باUPDATE میزاری تو ) جایگزین میکنی
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    بابا خيلي بي معرفتين من 1 ريال پول هم الان ندارم .... ااااا بابا كاري نداره روي هر CMS ي اين قابليت هست كه صفحات اديت بشه خب منم مي خوام همين كار رو بكنم فرقي نمي كنه database باشه يا از فايل بخونه فقط ميخوام از يه منبع كه حالا بهتره فايل باشه html رو بگيره و بعد ويرايش كنم بعد بتونم save كنم مثل همه CMS ها و يا وبلاگ ها .
     
  15. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    من نميدونم اين سالار جان كجاست ؟ جناب carp شما معمولا راه حل هاي خوبي پيشنهاد ميدين ها
     
  16. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب :
    PHP:
    $query 'SELECT * FROM my_table';
    $result mysql_query($query) or die('Query failed: ' mysql_error());


    echo 
    "<textarea rows="2" name="S1" cols="20">";
    while (
    $line mysql_fetch_array($resultMYSQL_ASSOC)) {
       echo 
    "$line[html]";
    }
    echo 
    "</textarea>";
    این واسه گرفتن واسه دوباره هم همین پرسجو ( qury * ولی به جایه INSERT از UPDATE استفاده کن ...
     
  17. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درسته
    من حال نداشتم تایپ کنم! مرسی pedi
     
  18. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  19. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا اگه مي شه بگين من چجوري اين رو به WYSIWYG ربط بدم ؟ يا هر چيز ديگه اي شبيه به اون
    (اصلا نفهميدم دوستان بعد از اين همه فهميدن من چي مي خوام )
     
  20. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    ببین WYSIWYG همون تکست اریآ هست که یک سری جاوا اسکریت قبلو بعدش داره
    کافبه اونارو توش بزاری
    همین ....
     
  21. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    گوش که نمیده!!! حالا این دفعه تو از من سوال بپرس! نامردم اگه جوابتو بدم! به نظرت جواب منو پدرام شبیه نیستن؟
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal