• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك كمك كمك

medadrangee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود فراوان خدمت تمامي سروران گرامي

محض رضاي خدا ، از كجا مي توان به زبان ساده و فارسي امروزي در مورد وردپرس آموخت؟؟؟ نه به زبان فارسي رباتيك و ترجمه ي ماشيني و تخصصي در مستندات وردپرس يا پراكنده از اين جا و آن جا!!

چرا برعكس اين همه تبليغ براي وردپرس، اين قدر كار كردن با آن سخت است و با هر چيز آن بايد كلي كلنجار رفت؟ آخر اين مستندات گنگ و نامفهوم به كار چه كسي مي آيد؟ مستندات و توضيحات اساسا به گونه اي است كه گويي يك ربات آن ها را نوشته.

مدت هاست در انبوه مستندات وردپرس و وبلاگ هاي اي تي نويس و فروم ها در زمينه ي وردپرس مي چرخيم ولي متاسفانه هنوز سر جاي اول هستيم !!!

(تاكيد مي كنم با احترام به همه ي جامعه ي تخصصي اي تي نويس و كارشناسان محترم)

در اين ميان اگر كسي نخواهد و نتواند يك اي تي حرفه اي باشد و تنها بخواهد از وردپرس استفاده ي ساده بكند چه بايد بكند؟

به هر روي ...

تقاضاي كمك داريم و پيشاپيش بسيار بسيار سپاسگزار خواهيم بود:

1 - در وردپرس دات كام اصلي ، چگونه مي توان پوسته را تغيير داد؟ بله در مستندات نوشته شده كه نمي توان. ولي انبوه وردپرس دات كامي هاي ديگر چگونه تم شان را تغيير داده اند؟؟آيا اين درست است كه فقط و فقط يك بار مي توان اين پوسته را عوض كرد ؟

2 - چگونه و از كجا در مورد قرار دادن پادكست در وردپرس دات كام بياموزيم و آن را اجرا كنيم؟ يا پادكست هم در وردپرس دات كام ساده - و نه با سايت و دامين و شخصي و ... - غيرممكن است؟

3 - اگر بناست همه چيز را در وردپرس دات كام خريد تا بتوان ارتقا و تغيير داد، در داخل ايران چگونه مي توان اين كار را انجام داد؟؟؟

4 - و هزاران سوال ديگر در مورد كار با وردپرس ...

يك بار ديگر از سروران گرامي سپاسگزارم و با آرزوي سلامت و موفقيت براي همه.

asal_mah_naz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوبی
من میتونم کمکت کنم
اگه خواستی به این آی دی یک پی ام بده و سوال خودتو مطرح کن و خودتو معرفی کن من جواب شما را میدم

بالا