• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك لطفاً! به هارد نيازمندم!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
درخواست كمك!
آقا من براي تبادل يه حجم عظيم اطلاعات، نياز به دو تا هارد 40 يا 60 گيگابايتي براي مدت يه هفته دارم. كسي داره كه هاردش رو يه هفته به من امانت بده؟
ممنون مي‌شم اگه خبرش رو به من بدين. خدا الهي اون دنيا 20 تا از اين هاردا بهتون بده!!! :p
(بي‌اجازة احسان اين مطلب رو دو جا نوشتم، ببينه، كله‌ام رو مي‌كنه!!! :blink: )

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اون چيزي كه يكي از دوستامون تو بخش HDD نوشتن و گفتن انقدر مهندس بازی در نیارین و HDD رو باز نکنین و نبرین لینور اونور... فکر نکنم کسی این کار رو بکنه. ولی برای تشویق دوستان به شرکت در این امر خیر من یه HDD 20G Maxtor دارم که Back Up کردمش و روش کلی عکس دارم. اگه بخوای اونها رو رایت می کنم و HDD رو بهت امانت می دم.! :blush:

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
هاردور عزيز، يك دنيا ممنونم. شمارة موبايل من رو كه داري، يه Sms بزن كه بتونم باهات تماس بگيرم. تماس مي‌گيرم و هماهنگ مي‌كنم. احتمالاً فردا. البته اگه فرصت داري كه تا اون موقع محتويات هارد رو رايت كني.

ضمناً اون قضيه‌اي كه توي بخش Hdd نوشتن چيه؟ من نخوندمش. ولي من الان 10 ساله كه دارم هارد اين ور و اون ور مي‌برم، تا حالا هم هيچي نشده! همين الان هم 4 تا هارد خونه‌اس. كه دو تا شون از همون 10 سال پيش تا حالا دارن كار مي‌كنن! منتها حجمشون پايينه و به درد كارم نمي‌خورن.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چون ماههاست كه قبض موبايلم رو ندادم، هنوز سيستم SMS رو هم فعال نكردم.
شرمنده هم هستم! چون فردا مي رم سفر! :blush:
ولي برات مي ذارم يه مغازه تو بازار رضا يا يه دفتري اون نزديكيها. خوبه؟

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Ghazmar :
هاردور عزيز، يك دنيا ممنونم. شمارة موبايل من رو كه داري، يه Sms بزن كه بتونم باهات تماس بگيرم. تماس مي‌گيرم و هماهنگ مي‌كنم. احتمالاً فردا. البته اگه فرصت داري كه تا اون موقع محتويات هارد رو رايت كني.

ضمناً اون قضيه‌اي كه توي بخش Hdd نوشتن چيه؟ من نخوندمش. ولي من الان 10 ساله كه دارم هارد اين ور و اون ور مي‌برم، تا حالا هم هيچي نشده! همين الان هم 4 تا هارد خونه‌اس. كه دو تا شون از همون 10 سال پيش تا حالا دارن كار مي‌كنن! منتها حجمشون پايينه و به درد كارم نمي‌خورن.
هاردور جان، من هنوز SMS اي دريافت نكردم. (جهت اطلاع!)

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اوخ!
من نوشتة قبلي رو نديدم!
باشه آقا. دستت درست. شرمنده‌ام مي‌كني. اطلاعاتش رو برام بفرست كه كجا مي‌تونم دريافتش كنم. مي‌رم مي‌گيرم.
خيلي مخلصم!

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فردا بهت خبر مي دم.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شرمنه هستم.
ديشب رسيدم تهران. هر وقت خواستي بگو بهت بگم بياي بگيري.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
قربون تو، شنبه احتمالاً مناسبه. اگه لطف كني و مشخصات و محل و شمارة تماس و اينا برام بفرستي ممنون مي‌شم.
فدا!

بالا