• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك مرغ KFC

nima.pishtaz

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
ميخواستيم مرغ كنتاكي از نوع KFC درست كنم
هم تو مسافرت خارج از خود KFC خوردم ، هم تو مغازه هاي كنتاكي فروشي شهر
تا حالا تو عمرم صد بار خوردم تو جاهاي مختلف هم بيشتر شهر ها
حالا وسوسه شدم خودم درست كنم
تو اينترنت recipe هاي زيادي هست درباره kfc اما درست كردم وحشتناك بود
خب ميخواستم بدونم چجوري اين همه فست فود تو ايران و خارج داريم كه مرغ كنتاكي درست ميكنند همشون هم شبيه همنند و همه عالين
خب حتما recipe مرغ كنتاكي هست كه اينا درست ميكنن
منم تو نت گشتم اما همشون بدن
خواستم ببينم اگه كسي تو خونه درست كرده و عين بيرونه يا كسي كه فست فود داره ميشه اينجا recipe و نحوه درست شدنشو بگه
ممنون ميشم

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
پودر KFC جزو یکی از اسرار همین فست فود های زنجیره ای هستش.

amir69r

Registered User
لایک‌ها
10
هيچ وقت نميشه مثل اونا درست كرد

nima.pishtaz

Registered User
لایک‌ها
16
نمیخوام مثل اونا بشه میخوام مثل مرغ سوخاری فست فود های بیرون بشه.

کسی نیست؟

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
داداش اگه میشد درست کرد که الان همه خودشون درست میکردن و در رستوران ها بسته میشد!!

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
ببینید سیستم کلشون یکی هست
مال ک اف سی رو زیاد خوردم اما سیستم درست کردنشون رو ندیدم اما این فست فود های داخل ایران رو اگر میگین اینا پودر مخصوص کنتاکی کردن مرغ میخرن
مرغ رو بعد از اینکه اب پذ کردن داخل آرد میریزن بعد از اون یک ماده خوراکی چسبناک داره که اونم فروشیه اما تخم مرغ دقیقا کار اون رو انجام میده براتون
اینطوری که تخم مرغ رو بزنید بعد از اینکه مرغ رو از داخل آرد در آوردین داخل تخم مرغ بندازید که چسبناک شه بعد از اون باید یک ظرف بزرگ از اون ماده کنتاکی داشته باشید
داخل خونه از آرد سوخاری استفاده می کنن اما تجاریش میشه کنتاکی زیاد باشه که کامل بچسبه به مرغ بعد از اون حتما باید یک سرخ کن باشه
اگر بخواین داخل ماهیتابه بپزیدش مالی نمیشه
سرخ کن با 1-2 لیتر روغن داغ
مرغ ها رو میریزید داخلش و یا علی
میبینید از مال اونها هم خوشمزه تر میشه

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تو ایران فکر نمی‌کنم شعبه واقعی KFC وجود داشته باشه!

تو خارج هم پودر را به شعبه‌ها می‌دهند و خود شعبه‌ها هم خبر ندارند که پودرها از چی تشکیل شده است! (تو مستند KFC شبکه من و تو این مطلب را گفت)

username1

Registered User
لایک‌ها
7
اول از همه داخل مرغت چندتا شکاف ایجاد کن بعد مرغت چند ساعت با هر چی دوس داری مزه دار کن.مثل وقتی میخوای جوجه کباب درست کنی.یه ظرف آب یخ که مقدار زیادی یخ توش هست بزار کنار دستت.پودر سوخاری و آرد معمولی با هم به نسبت مساوی ترکیب کن.مرغت رو خوب تو این آرد بغلتون.درش بیار بندازش تو آب خیلی سرد دوباره در بیار تو ارد کنتاکی بغلتون .روغن زیاد بریز توی زودپز بزار جوش بیاد مرغارو بنداز توش و در زودپز رو ببند بعد 8 دقیقه آمادس.حتما باید تو زودپز درست کنی تا مثل دستگاه مخصوص kfc عمل کنه

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اول از همه داخل مرغت چندتا شکاف ایجاد کن بعد مرغت چند ساعت با هر چی دوس داری مزه دار کن.مثل وقتی میخوای جوجه کباب درست کنی.یه ظرف آب یخ که مقدار زیادی یخ توش هست بزار کنار دستت.پودر سوخاری و آرد معمولی با هم به نسبت مساوی ترکیب کن.مرغت رو خوب تو این آرد بغلتون.درش بیار بندازش تو آب خیلی سرد دوباره در بیار تو ارد کنتاکی بغلتون .روغن زیاد بریز توی زودپز بزار جوش بیاد مرغارو بنداز توش و در زودپز رو ببند بعد 8 دقیقه آمادس.حتما باید تو زودپز درست کنی تا مثل دستگاه مخصوص kfc عمل کنه

چرا آب‌اش باید سرد باشه؟

من به جای آب فکر میکردم تو تخم‌مرف هم زده میگذارند که حالت چسبندگی پیدا کنه!

من تا حالا از زودپز به جای سرخ کن استفاده نکردم نترکه یک وقت؟!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فکر نکنم بشه

بالا