• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك و راهنمايي در مورد دانلود مستقيم تورنت

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوستان عزيز حدود چهارصد گيگ فايل تورنت ميخواستم دانلود بكنم مشكلي كه دارم ميخوام لينك مستقيم بكنم و اگر بخوام از سايتهاي مستقيم كننده استفاده كنم هزينش زياده و مقرون بصرفه نيست بحث سرور مجازي هم تخصصي ندارم و از كيفيت و هزينه هاشم اطلاعي ندارم عزيزان اگر در اين موضوع من رو كمك كنيد و اگر خودتون اطلاعات مفيدي داريد در اختيارم بذاريد ممنون ميشم فقط هزينش هم برام ملاك هست بازم ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
بهترین کار سرور مجازی بگیر بزار توش دانلود شه بعد برنامه آپاچی رو رو سرور نصب کن راحت میتونی از سروربا لینک مستقیم دانلود کنی ...

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
بهترین کار سرور مجازی بگیر بزار توش دانلود شه بعد برنامه آپاچی رو رو سرور نصب کن راحت میتونی از سروربا لینک مستقیم دانلود کنی ...
تشكر شما سروري ميشناسيد كه قيمتش بصرفه باشه چون قيمتها نميصرفه و البته سرعتشم خوب باشه

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
عزیز میتونی سرور مجازی بگیری ولی احتیاج به 400 گیگ فضای هارد دیسک داری روی اون سرور که هزینه جدا داره
معمولا سرور های مجازی رو با 10 گیگ هارد میدن.
سرچ کنی فروشندش زیاده فکر میکنم 1ماه 60-90 تومن در بیاد. ولی ببین اگه از 100 تومن واست بیشتر تموم میشه از این سایت میتونی راحت مستقیم کنی.
ضمن اینکه دیگه دردسر دانلود لینک تو سرور و اینارو نداره.
میتونی هم بدی بچه های دانلود تو همین فروم واست انجام میدن.;)

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
بهترین کار وی پی اس هستش
یه هارد 50 هم فکر کنم مشکلتونو حل میکنه دانلود کنید و بعدش پاک کنید
ولی خوب اگه از لیچر استفاده میکنید بهترین mul.ir هستش که یک ترابایت 100 هزار تومن میفته

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
بهترین کار وی پی اس هستش
یه هارد 50 هم فکر کنم مشکلتونو حل میکنه دانلود کنید و بعدش پاک کنید
ولی خوب اگه از لیچر استفاده میکنید بهترین mul.ir هستش که یک ترابایت 100 هزار تومن میفته
بله من نميخوام كه كل ديتام رو هارد باشه وقتي دانلود كردم پاك ميكنم ولي عزيز شما وي پي اس كجا پيشنهاد ميدي كه كاملا بصرفه و مناسب باشه

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
كسي نيست كمك بكنه بيشتر سايتايي كه رفتم سرعت دانلود ازشون پايين بود يكي ميگه ليچر يكي ميگه وي پي اس و يكي هم ميگه سايتايي مثه mul-zbigz و ازين دست!!موندم كدوم بهتره برام سرعت دانلودشون مهمه

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
يعني هيش كي نيس

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بالا